213

Анонимен

преди 4 години

до 234..Абе шушумиго.Той "ритайки нечие буре" Ритна и ТВОЕТО! -:) Ама мислете сами бе хора! -:) Леле леле..Костовизма в България се обърна в Бойкофилизъм! -:) Амаааа.Требе сиво вещество.Та да вденеш!

212

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимена какво ще кажеш за "одеснялия" "левак"-ЧЛЕНЪТ НА БКП И ДИПЛОМАНТ НА ВИСШАТА МИЛИЦИОНЕРСКА ШКОЛА на МВР в Симеоново,пара..зита,известен с прозвището "Б.Т. Б..ок..лука"?!

211

Фактолог-1 част

преди 4 години

Фюрерът на ГЕРБ има култово изказване от сорта че като лично участвал във възродителния процес и пребивал мюсюлмани предпочита да изтреби всички българи отколкото да навреди дори на един мюсюлманинБацето си знае че от некадърност най-големия бой го направили тогава пожарникарите а не милициятафактИма полза и от тоталното оплюване по заповед на Ердоган и ДПС на ОСМАНИСКАТА:Вера Мутафчиева

210

Къде сте

преди 4 години

Герберистки ***,Странджата вече изнемогва.

209

ПроСоТо

преди 4 години

Я!..Некой май е получел"есемес"....Защото подзаглавието беше друго!..

208

Анонимен

преди 4 години

време е най-после да му бием дузпата на тоя паляч0

207

Анонимен

преди 4 години

И аз като и други хора в коментарите ще кажа: ,,Прощавам ти за лошите ремонти, но затова че заради тази партия на власт си загубих работата и се принудих да емигрирам няма как да простя!'' Да, отвориха малки фабрики, но затворихте заводи! Нищо голямо не остана и всичко сега е в София. Некадърно управление, корумпирано, нагло! Време е да си върви всеки по пътя!

206

какво да очакваме

преди 4 години

Гласуването да е честно и без далавери9.05%Да бъдат избрани най-способните за кметове и общинари11.11%Най-сетне градовете и селата ни да заприличат на европейските7.82%Не вярвам нещо да се промени към по-добро70.37%Нямам мнение1.65%

205

Анонимен

преди 4 години

Ама след снощната "грешка" Да вземете и поста главен прокурор в държавата.Мислейки Че ще се "бетонираш във властта" Докато проходиш с ***.Познай кога ще ти простим самовлюбецо във властта дрюгарю "демократ"! Таман никога! Очаквай яка съпротива от населението на БГ на кметските избори! -:) Вота наказателен.Този път ти е сигурен! Ама в кърпа вързан!!!! -:)

204

Анонимен

преди 4 години

Прощавам ти, че през 2011г., когато обедини РЗИ и ДВСК и създаде БАБХ, аз останах на улицата. Но сега се радвам, че вече не съм част от този ЦИРК!

203

Iozeff

преди 4 години

До АнонименМи Бойко нали още си пази червиния билет,бе глъмчо!

202

Анонимен

преди 4 години

Не съм червен, ама на пук ще пусна за тях. И без това боковистите си мислят, че всеки който не е от тях е от БСП

201

Вервам

преди 4 години

Вече май не я и пускат тая статистика как гласува "ромското" население защото е дискриминация но преди беше 90% за ГЕРБ и 10 % други предимно за ДПС.Точно по тази причина и каруци си се движат навсякъде из София а мен ме снимат с новите камери дето гледат и за винетки и за прегледи - модерна работа. За тока и ромските кражби и още доста неща няма да говоря да не ме изкарат расист и да дойдат интерпол в нас :0

200

Пенев

преди 4 години

Пак започна с прошките......

199

Анонимен

преди 4 години

Да,страшен трик..като ги разбира толко прошките, предлагам следващият път да им го предложим за Папа на италианите и те така..

198

Червен плъх

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАМоже да ни биеш.........на шах.

197

Местни избори 2019

преди 4 години

Борето пак е сложил розовите очила!

196

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Още ли цвърчите против Борисов, червени плъхове. Малко остана. В неделя пак ще ви бием.

195

Анонимен

преди 4 години

Имам само един въпрос - ако Борисов е толко лош защо го подкрепят страни много по-развити от нас - САЩ при обама както и Меркел дето само се натиска да го целува.Наскоро се сети за него и краката и се подкосиха.

194

Кратун

преди 4 години

Гнусен, бе! Преди избори винаги излиза с някакви милозливи трикове. Ту с високо кръвно в болницата ще посрещне поп и ходжа, ту с някакъв статив и боички ще разправя каква нежна душа бил и как бил сам като куче, а през другото време се държи като мутра, раздава държавни пари наляво и надясно, аохраната му мачка хора по пътищата.