11

Враг пред портата

преди 4 години

Парите за Африка се крадат от лидерите там корупция и крадене.Не става така.

10

Тошко Африкански

преди 4 години

Понеже бг е бананова република с тиква начело, т.е. е по-зле и от африканските страни, затова така смятат българите.

9

АдолфЪ

преди 4 години

Да дават тези сържави които са имали колонии там

8

баба мара

преди 4 години

на кого са били колонии векове защо не са ги интегрирали защо не са цветущитеритории държавите от сив 50 години им помагаха изучиха младежите им и каквостана след това сега всеки да се оправя аз пари за Африка нямам

7

Анонимен

преди 4 години

Ние в България сме по-бедни от африканците.

6

не е бедна

преди 4 години

Африка е богата на природни ресурси.Особено големи са запасите на различни минерални суровини.Големи находища на нефт и газ в Северна и Западна Африка,в Либия,Алжир и Нигерия.Желязна руди в Либерия,Мавритания,Гвинея и Габон. Манганови и уранови руди в Нигер и Габон,на боксити в Камерун и Гвинея.Значителни са находищата на въглища,злато и диаманти в Южна Африка,на медни и кобалтови руди в Заирската котловина,на фосфорити в Атласките планини. Хидроенергийните ресурси са около 1/5 от световните.

5

Анонимен

преди 4 години

На Запад източноевропейците са третирани като по-нисши от африканците и азиатците. Сега няма да им плащаме техните комплекси от ограбванвто на чужди държави.Ако от мен зависи, тези няма да припарват до Европа. Единствено ще имат право да се давят из океаните и моретата около континента им да служат за храна на животни и риби.

4

Анонимен

преди 4 години

И на малките деца е ясно защо готовата финансова помощ не създава бъдещ доход. Малко статистика: Европа е най-гъсто населеният континент, а Африка - континентът с най-добър относителен дял на природните ресурси. Европа е с най-ниска раждаемост, а Африка е с най-високия относителен прираст.

3

ай сиктир

преди 4 години

Тези които са ги грабили навремето да им плащат нашите бедни да не би да са по-малко бедни, но за тях и дума не обелват може би защото според Винету направо цъфтим.

2

Анонимен

преди 4 години

В Африка се размнозават като невиждали, а ние се топим и сме най-бедни в ЕС, но видите ли трябвало да даваме пари на Африка.

1

Анонимен

преди 4 години

На Африка трябва да се помага с контрацептиви.