61

Анонимен

преди 4 години

Проблемът на София е,че селянията я превзе тотално.Няма въздух.

60

Анонимен

преди 4 години

Коритаров иска да сменя името на Графа с Данче Фандъче

59

Анонимен

преди 4 години

За какво въобще ви трябваше демокрация, след като пак си я карате като при тоталитаризма? Щом като ще избирате едни и същи кметове и премиери цели десетилетия подред, направо отивайте при Путин и Ердоган и си гласувайте за тях цял живот. Вие не сте европейци.

58

Дончо

преди 4 години

София не харесва комунистите ..... не го ли разбрахте каскети смрадливи

57

бай Тъпчо

преди 4 години

Еееее шоуто на Славчо свърши, ама на социалнонелогическите аналнилизатори-не! Редят си боба и днеска си рекат тъй, утре малко по-инак, ама все да има малко проценти за наваксване.Аз пък рекох да гледам на пъп първо на жената, пък после и на балдъзата за контрол(те уж близначки, ама имат тук-таме малко разлика), и ми излезе следната ситуация...Даскалка ще си бъде пак кметица, пък другата дето си остави омбусманлъка, сега от двата стола ще седне по средата, ама не я мислете де-ша са оправи

56

Истината

преди 4 години

Кучето е скрито в общинския съвет там се подготвя и осъществява грабежа,кмета само подписва не знам защо всички игнорират това?!

55

Абсурд

преди 4 години

Която и да стане кмет да направи зони за кучета,както в Бургас и задължително на повод извън зоните ,а не децата да делят парка с кучета ,да питат Митко Николов как се прави

54

Избирател

преди 4 години

Депутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал...Даниел Богданов

53

Панталей Партизанина

преди 4 години

Изборните резултати са много подло манипулирани от Герб. Защото всички софиянци гласуваха за ММанолова и промяната. Но все пак Герб допуснаха наивна грешка в манипулирането позволявайки балотаж. ММанолова трябва да бъде сигурна в победата си защото на балотажа Герб не биха посмели да подменят бюлетините, защото някой може да ги види! Да ни е честит новия кмет на един нов по-мъдър град София - Великолепната но трудолюбива Г-жа Мая Манолова!

52

хах

преди 4 години

Много ясно, че Фандъкова ще победи. Бивало и на БСП и ДПС патерицата да стане кмет на София.

51

Анонимен

преди 4 години

българите много кpoтки харесва ми как не правят глyпоcти вижте ние poмите какви сме лyди глaви

50

100% сигурно

преди 4 години

Хилъри печели срещу Тръмп 99.8% на 0.2%, вервайте ми!!

49

Анонимен

преди 4 години

Искам по-лошо,застоят убива...

48

Анонимен

преди 4 години

Щом ни натрапват тезата, че резултатите са близки, значи реално разликата е по голяма.

47

изнервен

преди 4 години

До 48. Промяна към по-лошо не щем. Този салам сме го яли.

46

София е демокрация

преди 4 години

За радост на живеещите в София повечето от загрижените пишещи в подкрепа на Мая Костинбродска са провинциалисти не само по дух, а и по местоживеене и не могат да влияят на кметските избори в София. Мая ще бъде изхвърлена още на първи тур.

45

Време за промяна

преди 4 години

Поредният напън на гербаджийската пропаганда. Няма вечни кметове. Стига и толкова на Фандъкова. Време е за промяна.

44

защо

преди 4 години

Фандъкова да вземе 37,6 на сто, а опонентката й Манолова 28,5%. " Сигурно нещо аз не съм в ред. 37.6 + 28.5 = 66..1. Останалите 33.9% за кого ще гласуват? Щото балотаж е състезание между двама??? Или софиянци са олимпийци? Само да се змм разходят?

43

Анонимен

преди 4 години

До Анонименверно ли ? ми какво ще правят двете феи и фламингото от ВМРО ?

42

Нов СофиЕнец

преди 4 години

''Шанс за ексомбудсмана са новите софиянци, дошли в столицата преди няколко години''-Много правилно! Не съм гласувал НИКОГА, но в неделя ще гласувам доверие на Манолова. При балотаж ще е същото.