32

БХК

преди 4 години

То това са им етнически и религиозни особености, задържането им е расизам

31

Доктор

преди 4 години

Давам 100лева на полицаите да ги смажат от бой и да осакатят при опит за бягство..

30

Караколю

преди 4 години

Ти прави ли секс с жертвата ?-Не само гледах.-Ами да си правил 5 години и на теб.Иначе сериозно ли е това което пишите?Най малкото депортация

29

гошо тъпото

преди 4 години

ЖИВЯЛ СЪМ КАТО СТУДЕНТ С АФГАНИСТАНЦИ В ЧУЖБИНА. ТЕ НАЙСТИНА НЕ ЗНАЯТ НА КОЛКО ГОДИНИ СА ЗАЩОТО СА РАЖДАНИ ПО ДРУГ КАЛЕНДАР НО И СА РЯДКО *** И ХИТРИ КОГАТО ТРЯБВА ДА ЛЪЖАТ ЗА ГОДИНИТЕ СИ.

28

Анонимен

преди 4 години

До 10Измислените ти прокси плюсчета не правят лъжливата ти анти-българска пропаганда по вярна.

27

Джоко Росич

преди 4 години

Е верно ли?Да ги пуснат? Или не е било изнасилване ами неква сделка нещо или првото ни е укъсало.Ако има изнасилване тия са за младежкия затвор,ако питате мен с едни клещи щеше да се приключи дилемата ама немам власт.

26

HeinrichHimmler

преди 4 години

Във всяка друга държава тези двамата щяха да лежат, барабар с третия в затвор за непълнолетни и щяха да им разпорят отверстието, но тък ги пускат под надзор ит детска педагогическа стая, ако изобщо повече ги намерят ! Бойко ще гниеш в Ада , задето направи държавата ни ***!!!

25

Българка

преди 4 години

Да ми прости Господ, но пожелавам същото на децата на съдията...

24

Анонимен

преди 4 години

Видими резултати на режима Борисов. Каракачанов може да им е продал паспортите!

23

Анонимен

преди 4 години

До 21Никаква истина не е това ами измошлютини на злобни комплексари и лузъри.

22

Цини

преди 4 години

17 годишните Лежанци от Афганистан... Са непълнолетни само по евроджендърските европейски закони.В Афганистан - вече щяха да са с харем, и множество таанета...Лежанците сигурно си умират вече от смях на лежерното българско правосъдие. Шведска журналистка беше правила интервю в затвора с афганци съдени за същото. Те и се изсмяли, и и обяснили, че като напуснат шведския санаториум... Пардон затвор... Ще продължат - там където са ги спрялил..Расизма било гряхУжас

21

Анонимен

преди 4 години

И за пореден път: Докато съдебната система не заработи, нищо добро не очакваите. Смяна на всички в съдебната система и контрол над издаващите присъдите!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20

До 11

преди 4 години

За Военна рампа не зная,но ужасът при Агенцията за бежанците е пълен , особено когато Беше миграционния ПИК.Там на 50 М.е детската градина,на 100 м.е 151НСОУ София,страничният вход на НБУ е буквално на два метра.В момента при лагера няма дори полиция,от време на време вечер идва Жандармерия за половин-един час.Хората не смеят да пускат децата си сами,дори до магазините които са в блока.В въпрос на време е там да се случи нещо лошо.Просто само Господ ни пази.

19

Анонимен

преди 4 години

До 10Я мълчи бе ***. Ейй откъде извирате такива бе, с лопата да ви ринат

18

svetlio

преди 4 години

Помня руснаците така бяха "пуснали" едни пирати... :D

17

Имайте уважение!

преди 4 години

Това са новите Българи! Ислямът е бъдещето на ЕС.

16

анонимен

преди 4 години

пълнолетни, непълнолетни.... щом някой чужденец е извършил престъпление, пребивавайки на наша територия или съд по бързата процедура и в затвора, или веднага се качва на влака и обратно откъдето е дошъл. Без право повече да стъпва в държавата за поне 20години, иначе подлежи на отстрел.

15

Анонимен

преди 4 години

А те са ги пуснали даже браво браво

14

Браво

преди 4 години

А сега и другите момичета ли да се готвим .... 0_о

13

Анонимен

преди 4 години

Отново манинпулирате със заглавието - Двама афганистанци изнасилили момиче.Ами ако бяхте написали - Две момчета не си платили на ци ганка - про ститутка, която излъгала след това, че са я изнасилили ?Май ще е по-близо до истината.