205

Анонимен

преди 4 години

Цар Симеон II : " Още не можем да се отървем от отпечатъка на марсизма "Прав е българският цар с небългарска кръв и небългарски произход Симеон Втори. Прав е, че Царската власт е единствената и истинска Държавна Власт. Прав е, че и българите ( и не само ) не могат да се отърват от гну,.сното *** ( а не отпечатък) на марксизма.Вече ми идва до гуша как българския народ е разделен. Писна ми и от проклетите партии, а всички виждаме как те разушават и съсипват България и българския народ.

204

Анонимен

преди 4 години

Цар Симеон II : " Още не можем да се отървем от отпечатъка на марсизма "Прав е, българския цар с небългарска кръв и небългарски произход Симеон Втори. Прав е, че Царската власт е единствената и истинска Държавна Власт. Прав е, че и българите ( и не само ) не могат да се отърват от гну,.сното *** ( а не отпечатък) на марксизма.Вече ми идва до гуша как българския народ е разделен. Писна ми и от проклетите партии, а всички виждаме как те разушават и съсипват България и българския народ.

203

дърт простак

преди 4 години

Царя на лъжците!

202

Кармен Младенова

преди 4 години

Марксизъм(ционизъм) и монархизъм на бунището на Историята!!!

201

До 235

преди 4 години

А, ако не е? Каква е вероятността, един цар да е кадърен и умен или 240 депутати? Това в главния проблем на монархията, че ако се роди *** царя, няма оправия. Ама ако се роди следващия цар Симеон?

200

Сата НАТО

преди 4 години

Единствената годна форма на управление на човешкото общество е монархията. Всякакви други измислици са валидни ден до пладне, водят към деградация и разпад. Франция и Просия са крещящ пример за това.

199

Контрафинансист

преди 4 години

До sme6nikВярно си ***,нямадасе хабя да ти коментирам простотиите и то на шльокавица. Двойка и на теб!

198

Контрафинансист

преди 4 години

До икономистДвойка по икономика, сядай!!!

197

бай Тошо

преди 4 години

До JJIvanov GeologСамо че тези безобразия ги правят капиталистите, които окупираха страната след демократичния преврат от 1989г. :))

196

Анонимен

преди 4 години

за неграмотниците дето се окозвот толкова много- капитала на маркс е една книга която представлява учебник за това как се правят парите в капиталистическото общество - обемен е и трудно се чететова е настолна книга на всички големи богаташи които знаят че тази книжка не е за простолюдието защото то започва да прави лоши нещаненавистта към маркс е заради една малка книжка- комунистически манифеств която предлага пътя за отнемане богатствата на богаташите- пролетарската диктатура

195

икономист

преди 4 години

Виж, във Финландия в момента безработицата е по-голяма от тази в България. Което означава, че и там има не малко хора, които мизерстват. Разбира се, социалната политика в двете държави е на съвсем различно ниво, но проблемите, които създава пазарната икономика, са едни и същи навсякъде. Кооперациите да не мислиш, че са дружества с идеална цел? Те също работят за печалба, и в процеса на нейното преследване, са готови на всякакви компромиси, главно за сметка на работещите там... А ако фалират?

194

икономист

преди 4 години

До sme6nikМного точно мнение, но аз мисля, че царят не разбира чак толкова от икономика, за да бъде така категоричен в тезата си. Изказването му е така остро може би, защото теориите на Маркс не предвещават нищо хубаво за бъдещето на монархиите. Монархът, както и всички власт имащи - капиталисти, не ги чака нищо хубаво, според същата тази идеология. Кооперациите както споменаваш, са една добра алтернатива, но проблемът е, че основата на пазарната икономика се запазва, тоест промяна няма...

193

Анонимен

преди 4 години

Много големи разбирачи сте бе

192

Анонимен

преди 4 години

Иска му се още,но...Бойко Художников е по-добър в искането за още повече...

191

Анонимен

преди 4 години

Май не можем да се отървем от твоя отпечатък неграмотен чуждоземен пръч!!!

190

Анонимен

преди 4 години

Левски е искал чиста и свята република,не кобурготска монархия.

189

Монката

преди 4 години

пак че ви оправя за 800 дни - вервайте ми

188

Стамат

преди 4 години

А от масоно-илюминатско-сатанинския отпечатък можем ли?

187

Анонимен

преди 4 години

Монархията е необходима като коректив???? Тая допото.пна форма на управление е коректив???? На какво? На задължението да работиш, за да ядеш? Необходима е била в средните векове, защото монарсите са говорели с Бога. Сега с кого си говорят? Най-много да си говорят с Елтън Джон. И всички представители на тая каста го знаят много добре. Но го крият, защото им изнася да се издържат от данъците на работещите хора. Дори търтеите в кошерите са по-необходими от монархията.

186

Анонимен

преди 4 години

ахъм и от теб, царю, няма отърване.