43

Живко

преди 4 години

На Бойко ко му иска ,ще иска ,искат Оставката ???Господ ли ???Нещо не ми е ясно Бойко иска ОСТАВКА на Михайлов ????Везир ли е Бойко ,Султан,Падишах ,Император...????Кво става в тази държава не разбрах???

42

ПроСоТо

преди 4 години

"Той добави, че тече вече дело."...."тече дело"....

41

ПроСото

преди 4 години

Фандъкова няма алтернатива

40

ПроСото

преди 4 години

Имаме велик и достоен лидер, който милее за благото на родината и футбола ни.

39

ДО БОРИСОВ

преди 4 години

Господин Борисов , кога ще пратите ДАНС и ГДБОБ в КНСБ - те взимат пари от Мафията за да прокарват закони в ущърб на Работниците в България - това се знае , както се знаеше за БФС .

38

Анонимен

преди 4 години

Кво ревете, бе другари. Сутринта ревахте, че нямало държава и трябвало да влязат в БФС и да разследват. Ревахте за оставката на Михайлов, ми ето ви ги. Сега защо пак ревете, всичко, което пожелавахте се случва?!?!?

37

Анонимен

преди 4 години

Суджук и аз си падам по уговорени неща - не си падам по това премиера да ходатайства пред директора на митниците Ало Ваньо Танов за Мишо Бирата;Не си падам по това премиера да си пие кафето с градския прокурор КокиновНе ми стана хубаво като ви хванаха с фалшиви бюлетини в Костинброд.Също и когато изчезна тефтеря на Филип ЗлатановИ когато разпореди на корумпетата във ВКС да оневинят Ушев Цецо пак не ми се издигна в очите.Време ти е да пасеш патките в Банкя, за друго не ставаш, тикво.

36

Анонимен

преди 4 години

Никой не гласува за Бойко ,пък той все пичели изборите !

35

Анонимен

преди 4 години

Алтернатива ли няма, чекай бе немало алтернатива, тия мачове кога ги уговориха гочно след позорната загуба от Англия, много евтин популизъм сега се сетила Мара да се пообара. Чак да се позамисли човек дали не е платено отнякъде на футбoлистите да паднат позорно за да го отнесе Боби Михайлов, щото БФС няма началници и по друг начин не могат да турят някой наш човек там.

34

Българин

преди 4 години

Човекът Б.Б е много силен,ТОЙ назначава,ТОЙ уволнява, ТОЙ дава и той взима ,всички избори ТОЙ ги печели- никой не гласува за него ,но първи на края излиза !Как стават тия неща никой не знае !

33

панчо

преди 4 години

де да беше толкова категоричен с прокуратурата и налагането на реформа в съдебната система...

32

Странджата

преди 4 години

От свалянето на перуката, ще започне и свалянето на г-н Борисов.Ами те ГЕРБ вече се изчерпаха и всяко начало си има и край, мисля че това е края на ГЕРБ.

31

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Аз съм футболен фен от 45 години.Бивш футболист.Бивш член на футболна агитка в ученическите години.Като такъв призовавам всички футболни хора да излезем на предстоящите избори и да гласуваме ПРОТИВ статуквото.Футболът е олицетворение на държавата.Футболът е лицето на всяка една държава пред света.Лицето и на България.Това лице е опозорено. Нашата чест е поругана.Време е да изринем *** !

30

А

преди 4 години

До Анонимен 23Маро стига го защитава ***, че и тебе ще те подберат.

29

Анонимен

преди 4 години

Световен феномен: Там където се печелят лесно пари, няма как да няма корупция !

28

БАНко

преди 4 години

На този ,,акцияонерин " ултрасите ли му докладваха за корупцията , прославила тиквена България ? Пожарникар Боко не може да изтрие срама показан по световните медии . За поведението на публиката повече е виновен ТИКВАТА отколкото ПЕРУКАТА !

27

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Човекът превърнал държавата в бащиния, а футболът в селско театро говори за уговорени мачове ....Щеше да е истински смешно, ако не беше жалко и тъжно.Тъжно е, защото от 4-ти в света се превърнахме в боксовата футболна круша на Европа.Жалко е, защото вътрешното ни първенство е превърнато от Бойко Борисов в абсолютен цирк целящ само и единствено поредната шампионска титла на Лудогорец.Само фактът, че Бистришките тигри вече трети сезон се подвизиват в "А" група е достатъчен сам по себе си.

26

Албанеца

преди 4 години

Що преди избори бе Бойко ги правиш все тия Парлами

25

Тонката

преди 4 години

Борисов а тебе и твоята крадлива партия кога ще ги разследват ?????? Всичко от горе до долу е омазано в корупция и сте се оплели ка свински черва:):):):):)

24

Анонимен

преди 4 години

Държава с вековно парктикуване на расизъм, робовладелство и престъпления срещу човечеството няма никакво право да сочи нас като расисти. Все едно немците да ни размахват пръст за антисемитски прояви срещу отбора на Израел да речем.Мръсни английски лицемери.