120

Боби Кючека

преди 4 години

Оп, оп, оп хоп, оп ,оп...опааа опааа. хоп хоп

119

!

преди 4 години

Ето този ход помогне на ББ за спечелването на изборите. БРАВО !

118

Анонимен

преди 4 години

Футболът в България, показва в какво състояние е Държавата !

117

В Горанов

преди 4 години

Футболът в България трябва да се затрие ,,,-закрие исках да кажа !! излишно перо е в празната ХАЗНА!

116

бушони

преди 4 години

Га разделяхте мангизите от базата в Бояна и стадиончетата по разни села на който не стъпва жив човек не ревахте, ся се скараха ортаците, то ясно Перукан не е цвете, ама пак ще си пише заслуги господаря на ***...Добре бе Борисов на стадиона има камери на който ясно си личат лицата на ония момчета с черните шапки софия запад, докога тая *** от нашмъркани престъпници ще се трай..Защото е ясно Перука си заминава, но как ще решим проблема с двете агитки от София, който си плащат на полицията

115

Анонимен

преди 4 години

Уважаема публика,БФС е съюз на футболни клубове. Ръководството се отчита пред представители на клубове и се избира от тях.Ако толкоз молете за футбола, правете клубове и кандидатстват за членове. На събранията може да гласувате и предлагате каквото си искате. В качеството си на публика, можете да не посещавате представленията и толкоз.

114

Анонимен

преди 4 години

Да идва Любо Пенев.

113

Анонимен

преди 4 години

Николета Лозанова има богат опит с футболисти, тя да поеме БФС.

112

???

преди 4 години

Това не било пряка намеса. Дори и косвена да е пак е намеса и в България тези номера може и да минават, но за навън си е намеса. Михайлов трябва да се маха, но така Борисов може и да му бетонира мястото. Ако правителствата действаха правилно нямаше да се стигам до там. Полицията не може само да е съпроваждаща и ненамесваща се.

111

трайчо

преди 4 години

не само перуката, а и целия изпълком. Пари от държавата след като БФС изготви дългосрочна стратегия за развитието на ДЮШ и то е само с материална подкрепа, без да се дават пари кеш, като най-добре поръчките да минават през министрството под надзор на Мин. на Спорта. Междувреммено да се спрат БГ отбори от участия в различни квалификации за поне 5 години. Трябва пълен рестарт на футбола в БГ.

110

Ценко Чоков

преди 4 години

Аз съм свободен,мое да запълним дупката! Ще накарам всички футбалери да ритат топката от правилната страна!!!

109

Анонимен

преди 4 години

БФС трябва да се поеме от Лучано.

108

Бат Сали

преди 4 години

Бербатов е идеален за шеф на БФС !!!! Нека да го издигнем ..... Ама как точно става ъъъъъ

107

Анонимен

преди 4 години

Да спрат парите на БФС, няма никакъв смисъл да наливаме милиони в тази дупка.

106

Анонимен

преди 4 години

До Чиновник"Честта на нацията няма нищо общо с разни игри и забавления, каквото е футболът. Това е все едно да кажеш, че простолюдието като търкате билетчета, го правите за честта на нацията. Лошото е, че наистина си вярвате на тези глyпocти, а това показва, че интелектуалния ви потенциал е мноооого далеч от този на нормалните хора."ХАХАХАХАХАХА ! АЛОУУУУУ НОРМАЛНИЯ ЗАЩО ТИ НЕ УПРАВЛЯВАШ ДЪРЖАВАТА И НАЦИЯТА????хаххахахахаххахахах бах.ти ВИЦА СИ НАПИСАЛ

105

ДЪРТА ПЕРУКА

преди 4 години

Националният отбор е по добър от всякога.

104

Анонимен

преди 4 години

Откакто героите от 1994 година / Те наистина бяха герои / поеха управлението в Българският футбол всичко се обърна с главата надолу.Наистина вече де се махат.

103

Анонимен

преди 4 години

Давай Бойко изгони и Пожарникаря!

102

Анонимен

преди 4 години

ааа перуката никога няма да подаде оставка.

101

Тургенев

преди 4 години

Крайно време беше. Наглеца по друг начин няма да си иде. За толкова години срам,позор и падение всеки нормален би си подал оставката. Корупция и шуробаджанащина на 200 % в БФС. Само да не сложат някой подобен от "удобните". Един принципен Бербатов, който е бил в лоното на световния футбол и знае как да се работи за да тръгнем нагоре, може да свърши това, което всички искаме. Още повече, че самия той се отказа от националния заради проказата в БФС и невъзможността да играе с некадърници.