96

Anonimen

преди 4 години

хората чуят ли българска глъч - ми сигурно и в Сирия в момента на български говорят, та сте там да ги трепете, то за вас всичко е повод да скъсите някой с една глава. Нищо де, историята ще покаже, имаше един Кадафи, дето се репчеше на Европа, че щяла мюсюлманска да става, пък какво стана...може и Ердоган да му видят сметката, Западна Европа разби СССР И цяла Източна Европа, явно не е толкова слаба, колкото се опитват да я изкарват

95

пецата

преди 4 години

най вероятно убиеца е имал кофти ден, шефа му го е унижавал ,колегите са му викали Лузър и са показвали с пръстите си буквата L -това е много модерно в америка, забавил му е заплатата и поляка е забавил вноската за кредита което означава че до месец си губи покрива над главата ,а и са му свършили парите за антидепресанти освен това тея българи постоянно с тяхните ракии и салати и "тигре ,тигре" и му е прещракало

94

Факт

преди 4 години

До AnonimenС предградията е доста повече от София.В предградията може да не се стрелят-ходят да го правят в центъра.

93

Хм

преди 4 години

Чисто статистически погледнато при толкова много стрелби в Чикаго(и САЩ въобще) и голям брой българи живеещи там е нормално в един момент да пострадат и те.

92

Anonimen

преди 4 години

По телевизията съобщиха, че в Чикаго от началото на годината има над 2000 стрелби - в град два пъти населението на София - по 10 стрелби на ден, еми според мен, закъсали са я, значи, че излезеш ли, не знаеш дали ще си дойдеш жив дори и от случаен куршум. Аз за София тази година два-три пъти четох за престрелки, фараонката в Младост, може нещо да съм забравила, но определно липсата на оръжия в прихично болни си казва думата, а не да пращаш децата със страх на училище дали някой няма да ги надупчи

91

Анонимен

преди 4 години

Вън от Сирия !!! Бой по агресора !!!

90

Totenkopf

преди 4 години

Тия овчари са си мислили, че там е като тука и са го тероризирали с чалга на макс. Е, намерили са си майстора.

89

Американец

преди 4 години

Важното е,че оръжейния и наркоманския сектор са в небивал възход и носят рекордни печалби.Трябва да се разреши дрогата свободно по всички щати,да им е по-леко на овцете при подобен стрес.

88

Анонимен

преди 4 години

Затова живеят в дървени колиби в гората при мечките. И полицията ги бие всеки ден.

87

Анонимен

преди 4 години

В САЩ нещата са истински а не като в в Ганьово всичко е менте а народа е мишка.*** ако го тормозят ще има да се ушмулява и превива.В УСА се вади патлака и бам-бам!!

86

даа

преди 4 години

ама тш и българите са зле яко ....не само американците !

85

Анонимен

преди 4 години

САЩ е пред разпад! Цялата им икономика е банкрутирала, всички за задлъжнели до ушите,а в обществото им цари пълно разложение по всички параметри. Преди малко четох и една статистика според която почти всички заболявания в САЩ тази година са достигнали рекордни стойности. Като се почне психичните разтройства мине се през вирусните инфекции и сексуално преносимите и се стигне до раковите заболявания.Това е една много много болна нация. Масово са психопати с наднормено тегло и iq на животни.

84

Анонимен

преди 4 години

До ИдиотияВМесто да питаме за мотиви, за метод, да й да питаме, откъде някой си е набавил пистолет и каква е била манджата на жертивите. Като знам, че половината следователи са такива главанаци като тебе, нищо чудно, че няма едно разкрито професионално убийство ...

83

Е

преди 4 години

Какво друго може да се очаква от сбирщайн с идоли Ал Капоне,Бъфало Бил,Кардашиян и Сноуп Доги Дог?

82

Идиотия

преди 4 години

Никой не пита как убиецът има оръжие,какво са яли и гледали жертвите,за да му нарушат правата.Този свят наистина е полудял.

81

Баси

преди 4 години

А другите 25 застреляни снощи из Чикаго и те ли заради музика?

80

Анонимен

преди 4 години

Дреме им на щатите че убили българи, виж ако убият американец в българия ще настане политическо дипломатическа криза

79

Абе

преди 4 години

Малко ме съмнява пенсионери на по 60-70 години да са дигали шум с лъжиците на масата.Много по-вероятно е убиецът да е имал кофти ден с кофти дрога,щом е застрелял и майка си.Нещо напълно нормално по тези територии.До утре сутринта в Чикаго са се концентрирали на следващите масово убити хайвани,а тези ше ги помнят само в България.

78

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 93Надули самуизката в 2 сутрината, зщаото са били пияни ... Тази версия устройва ли и според теб прав ли е убиеца?

77

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 82Кой кого е предал? Теб? Та ти трябва да си благодарен за всеки миг в който дишаш. ПРедателство срещо човечеството е, че съществуваш.