25

Анонимен

преди 4 години

На Турският народ въобще не му е до война.Начело е един самозабравил се диктататор..

24

!!

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААНие българите, които сме чели историята, знаем какво означава турско робство - не го пожелаваме на никого!

23

Анонимен

преди 4 години

До смао питамЩе кипене масови гробове и ще ги рови е там, тив ще стане.

22

Анонимен

преди 4 години

Бройката на кьопеци мина 500 слава на TSK

21

Анонимен

преди 4 години

Идеално ,значи конфликтът кюрди/турци се разпалва.Ние нямаме никакъв интерес да се сдобряват обединяват или нещо подобно.Нека ди се бият колкото желаят защото Ердоган иначе ще предприеме някаква инвазия към ЕС.Американците ще си изнесат базичките както винаги нашият славен вожд вече е турил фесът/фереджето или там квото.Бог да пази България... Гемията потъва нормално.Ще бъде интересно ако руснаци и турци се сбият пак ли Вовката ще тича до Анкара да се гушка с Ердо?

20

Само питам

преди 4 години

Замисляте ли се какво ще стане , ако турската лира рухне или недай си Боже стане хаос в Турция и към нас тръгнат бежанци ТУРСКИ граждани?

19

Анонимен

преди 4 години

"Турция влезе в Сирия за да възстановеи ИД, а не да се бори с нея, както твърди..."Ако е така, защо тогава САЩ и Германия и Франция и Израел даваха пари и оръжие и военни съветници на кюрдите (които са терористи), а не още от самото начало на Турция? Защо не направиха коалиция водена от Турция (понеже никой по-добре от Турция не знае какво точно става там)? Вместо това САЩ и Израел създадоха ИД. Израел даваше пари и оръжие на кюрдските терористи. Идеята им беше да създават война, а не мир.

18

Вазов

преди 4 години

Кюрдите създадат ли държава мир в региона няма да има.За 20-30 г ще се въоръжат жестоко ще се обединят и ще изкъртят турция.България след освобождението прави същото сплотява се и е в най доброто си състояние.За кратък период сме имали модерни оръжия и армия от 700 000душиЕрго ще осуети създаването на Кюрдистан.

17

Анонимен

преди 4 години

Турция влезе в Сирия за да възстановеи ИД, а не да се бори с нея, както твърди...

16

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Нали и България като пряк съсед ще страда ако Турция е зле бе, шмaтки?=====================и какво ще страда България. Така или иначе на ердоганя часовете са му преброени. лирата ще стане жълти стотинки и турците ще работят за по 10 евро на месец. ххахахаххаха ще станат роби на ЕС с нулев стандарт.

15

Агресорите са те

преди 4 години

А защо никой не пита какво правят военни от няколко Европейски държави и сащ незаконно в Сирия?!Защо пазят терористите от унищожение и пречат на мира там?!

14

Наблюдател

преди 4 години

Операцията е чисто етническо прочистване.

13

Анонимен

преди 4 години

Абе, нали уж тези земи били на кюрдите?Значи тия бягащи сега 100 000 са кюрди.Абе, нали уж кюрдите бяха хубави, готини, цивилизовани, справедливи, нормални?Значи ако дойдат като бежанци ще ви дойдат едни хубави хора пред вратата. Ами, какво ревете тогава? Искахте кюрди, възхвалявахте ги, ами ето ви сега кюрди! На ви кюрди! Не сте си имали работа с кюрд...

12

Анонимен

преди 4 години

Един неверници избиват други неверници...

11

Лицимери

преди 4 години

Същата тази Европа който сега дрънкат глупости безпомощно,докараха Сирия до катастрофа и закриляха терористите и им помагаха .Ако не беше Русия и Иран да обърнат нещата ситуацията щеше да е катастрофална за всички.

10

Анонимен

преди 4 години

Турция е наш смъртен враг, а всеки подкрепящ я е П Р Е Д А Т Е Л!

9

Анонимен

преди 4 години

"Дано да има независим Кюрдистан и една отслабена Турция."Този коментар ми напомня малко за поговорката... "Нека ми изгори къщата, че да се запали и на съседа плевнята"... Нали и България като пряк съсед ще страда ако Турция е зле бе, шмaтки?

8

Българин

преди 4 години

Дано да има независим Кюрдистан и една отслабена Турция.

7

Анонимен

преди 4 години

Ще му посърне мустакът .А беше много набожен - защо убива хора..

6

Анонимен

преди 4 години

Ако в един момент си хареса Кърджали,Крумовград,Бургас и Варна, какво му пречи?