159

клетва

преди 4 години

До МустафаЩе плачим за турски дрипи! - стара българска поговорка след освабождението ни!

158

ПроСоТо

преди 4 години

..."Той изтъкна, че има добри отношения с Турция, но не иска те да убиват много хора при операцията си в Североизточна Сирия."..Хареса ли ви?..-Щатите не искали *** да убиват "МНОГО" хора в Сирия!!!!..Малко може,но бая-в никакъв случай....Обаче има друг момент:-Кравчо са пъне че щял да наложи такива санкции на Пуйка,че цялата им икономика щяла да се срине....Тоя симпатяга дава ли си сметка,че в такъв случай,ако военните не спретнат преврат на Ердо,тоя ще хвърли цялата армия,а тя ни

157

майка Турция

преди 4 години

До До МустафаТурция е първата република на балканите! Тя ни служи за пример и ние сме нейни чада

156

Анонимен

преди 4 години

Много ме кефи беден бай ***, като обяснява американец, колко *** бил. Не знам как така най тъпите според троловетее направиха най силната държава за 200 год :) А умния европеец и *** мият чинии в Германия или се редат на опашки за Виза към САЩ.Ти като толкова си начетен, какво постигна? От Америка всеки ден идват постижения... Тук кога ще почнете да правите постижения? Освен да варитр ракия и да се хвалите, кой колко пие друго... Няма :) Толкова си изостанал мисленето, че едвали ще го разб.

155

Анонимен

преди 4 години

Това май е кюрдско-турска дискусия в български вестник? Не ми харесва,пишете си мненията във вашите вестници!

154

Анонимен

преди 4 години

До До МустафаБлагодарение на Османската империя и Турция сме Република България!!!!Робството е дело на БКП-ДС и КПСС-КГБ!

153

проблем

преди 4 години

До Тато из ПравецЩе смачкаш ли руската мечка? Това не е крава! Да живее майка Турция!Смърт на ГЕРБ!

152

интереса клати феса

преди 4 години

До вчера Турция си беше най-верния съюзник на САЩ с милионна действаща армия!!!

151

Sichtpunkt

преди 4 години

Ще продължим битката си, докато всички терористи се прехвърлят на юг от тази 32-километрова зона, каза Ердоган."терористи" колко удобно???Е като са "терористи", азащо не ги изтрепе, ами да се били изтеглили на юг??

150

Анонимен

преди 4 години

Турк тролчетата много са се активизирали тука нещо. Да не раздават надници за събота работа? Хахахха

149

РусенецЪ

преди 4 години

Не, че нещо, ама скоро ми се случи в щатите, там си бъбрихме с познати. Американци от няколко поколения. И те, изумено: "Ама как така, ама наистина ли имате собствена азбука?!" .... това е по повод на турците из коментарника.

148

Хахахааааа.

преди 4 години

ТУРЦИТЕ СА 85-МЛН.НАСЕЛЕНИЕ, А БЪЛГАРИТЕ СМЕ САМО 5-млн.....ХАХАХААААА.....ЗА кво да завиждаме??!!ДА ВИ ЗАВИЖДАТ КОМУНИСТИТЕ, ЩОТО ИМАТЕ ПАРИ И СТОКА. ТЕ--ТОВА И ПРАВЯТ/от ПКК/

147

АнонимеН

преди 4 години

До МустафаДА НИЕ БЪЛГАРИТЕ МОЖЕ ДА СМЕ ПРОСТО НАСЕЛЕНИЕ ЩОМ ПРЕИЗБИРАМЕ ИЗЕДНИКА БОРИСОВ ЗА 5 ПЪТ НО ПЪК ВИЕ ПОЛУИНДИЙЦИ НАДАЛИ СТЕ ПО-УМНИ ОТ НАС КАТО ЦЯЛО :D

146

Анонимен

преди 4 години

До МустафаКато се има предвид че си българин, трябва да те е срам, че пишеш такива неща дори и само като тролене.

145

АнонимеН

преди 4 години

БЪЛГАРИТЕ ЗАВИЖДАТ НА ТУРЦИТЕ ТОЧНО ТОЛКОВА КОЛКОТО ЗАВИЖДАТ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ИНДИЯ!!!50% ОТ ГЕНА НА ТУРЦИТЕ, ЧЕ И ПОВЕЧЕ Е ОТ ИНДИЯ!!

144

Мустафа

преди 4 години

Благодарение на Турция кюрдите са вече 30 млн човека справиха се със ИД. Благодарение на САЩ вулгарите останаха 5 млн човека и се дрoгират масово и проституират из цяла Еврипа като разпрани сюрюнтии. Турция и Русия са велики държави имат С-400 вулгарите имат едно голямо нищо, но пък умеят да изнасят изпилени мозъци и да се кланят на САЩ хахахахах Едни македонци ви откраднаха историята хахаха.

143

Анонимен

преди 4 години

За сведение Турция е национална държава от 1923г.Турска нация се опитва да изгради Ататюрк. Османската империя е била многонационална. И днес наследниците на древни елити, се разграничават от Ердо. Малко му е *** корена.

142

АнонимеН

преди 4 години

До НЕбългаринЗАЩОТО, ОСМАНЦИТЕ СА БИЛИ С МНОГО ПО-ГОЛЯМ БРОЙ ТЪЙ КАТО ТЕ СА ОТДЕЛИЛА СЕ КАСТА ОТ ИНДИЯ ПРИМЕСИЛА СЕ С БЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ ЧРЕЗ ИЗНАСИЛВАНИЯ И ОТВЛИЧАНИЯ НА МЛАДИ МОМЧЕТА КОИТО СА ПРЕВЪЗПИТАВАЛИ ДА СЕ БИЯТ ЗА ТЯХ!!!

141

12.10., 12:00 бг

преди 4 години

Бай Дончо, Турция вече направи нещо, което според теб не трябва да прави.Пентагонът обвини Турция, че обстрелва негови войски в Сирия.Ти си на ход, бай Дончо! Да удряш не е същото като да заплашваш.Да не се изложиш за пореден път, че само лаеш, а не хапеш.

140

Българин

преди 4 години

Ами, просто е:Не всички хора със силни мускули на ръцете, бедрата и *** са със силен ум у главата. ЗАТОВА ДНЕС ТУРЦИЯ И ЕРДО, РАЗДАВАТ КАРТИТЕ В СИРИЯ И СВЕТА.