26

Анонимен

преди 4 години

Никакви конвенции или разните НПО-та няма да променят нещата докато не се приложи единствено вярната и изпитана през вековете стратегия-един мъж,много деца.Докато разни либерално-хомо фактори лобират за грешните политики водещи до много мъже едно дете,нищо няма да спре насилието в дома.По принцип(при класическия капитализъм)жените трябва да се занимават единствено и само сотглеждането и възпитанието на децата в семейството и обществото а не да работят непосилен труд по фабрики и заводи.

25

Анонимен

преди 4 години

Еми трябва да се внимава с жените. И с мъжете които човек избира за дългосрочни партньори. Даже и да е избор с акъла си парите могат да обърнат нещата понякога.Но както в темата вчера за самоубийствата - оказа се че взаимоотношениятя в средата и в семейството са номер 1 причина за самоубийства. Обичме всички колективно да не сме толкова сериозни и просто да се женим или да се впускаме във връзки но се подценява какво означава това в днешно време. Жените не са шега, мъжете не са шега..

24

Анонимен

преди 4 години

Това са някави маргинали,и са малцинство. Наказталения кодекс има закон за такива. Защо не работи? Защо законите в БГ не работят?

23

Бау

преди 4 години

до 23Мисля, че е време да приемеш Исляма. Пасва ти добре :D

22

бой бой

преди 4 години

Само бой! Коя е най- проспериращата държава в света? - С. Арабия, Оман<ОАЕ!Това не е случайно! Е, имали петрол - и русия, Венецуела и САщ имат много петрол. Качха ни се на главите децата и жените вече! После що има неграмотност, що няма семейства, що има демографска катастрофа.

21

Анонимен

преди 4 години

лапайте и долари, че Путин плаща мизерно, а така!

20

House M.D.

преди 4 години

В мисловния модел на пишещите срещу домашното насилие не се вписва истината, че една майка може да малтретира сина си по особено жесток начин.

19

Бау

преди 4 години

До 17Не съм казал да се приеме ИК, глупи ... Народа просто само това вижда. То е ясно, че ИК няма да промени ***. Той се мисли за голям мъж като се напие и си набие семейството. Мъжествеността не се мери по това коя слаб човек си набил ... Не са повече мъже от лошите *** :D

18

Оня

преди 4 години

И 50 конвенции да се приемат комплексарите ще си ги има винаги

17

Sichtpunkt

преди 4 години

Бият се животните, за храна, за женски... На хората им е даден език за да се разбират като Човеци!

16

ало неграмотника,

преди 4 години

истанбулска се пише! На волен ненормалника такива *** сте му контингента!!И аз съм против нея! И темата яма нищо общо с джендърите, ама вие сте зомбирани кречетала!

15

човек

преди 4 години

МВР не разполага с информация, МВР не знае, МВР няма мнение...Изобщо, за какво ни е тогава МВР и каква работа върши МВР???Още повече ме изуми факта който прочетох тук, че домашното насилие не било престъпление по смисъла на Наказателния Кодекс!!!???Абе хора, в България Шариата ли действа? В Саудитска Арабия сигурно е законно да пребиеш жена си и децата си, но в България???В кой век живеем???

14

Мяу

преди 4 години

Я кажи джендърче, като има в Турция тая велика конвенция, колко жени са убити, бити и малтретирани ? Гледам опази ги някаква хартийка ставаща само за тоалетната. ***

13

Анонимен

преди 4 години

Това, че исканията за ограничителна заповед се увеличава не е необходимо да е свързано с увеличаване на насилието. Напротив, това свидетелства за по-голяма нетърпимост към него и търсене на помощ. През 60-те да речем побоя в къщи е бил правило, не изключение. В днешно време жените имат повече смелост да се защитават и обществото е по-нетолерантно към насилието над тях. Тази статия вменява наивното мнение, че обявените престъпления са равни на действителните такива.

12

Бау

преди 4 години

Народа вижда само истанбулската конвенция, нищо повече. За много хора не е проблем да си бият жените и децата. "Да слушат!"... Бедни, нещастни си го изкарват на по-слабите от тях. Жалки "мъже"...

11

До 11

преди 4 години

"българите" като теб със сигурност

10

Анонимен

преди 4 години

Българите са готови и фесове да турят ама не и да приемат истамбулската конвенция

9

Феминистка

преди 4 години

Equal rights and equal lefts.

8

HeinrichHimmler

преди 4 години

Докога ще ни промиват мозъците с платени материали ? Не искаме Истанбулската конвенция, не искаме 3-ти пол, не искаме *** нещастни политици на заплатка от САЩ!

7

Анонимен

преди 4 години

Бездомните кучета намаляха и НПО-тата се прехвърлиха да вземат пари за хора.