12

Анонимен

преди 4 години

еееее ми то да се прекръстят на Югозпадна България направо......то историята ...то езика ...то културните паметници ......то обучението в училище то медийте .......

11

Анонимен

преди 4 години

В тези условия не видях нищо за църквата и нейното начало от Българската екзархия,а не,че е пряка наследница на Охридската архиескопия.Това трябва да е отделно условие ,а не подразбиращо се от другите условия по дифолт.Това е едно от основанията да твърдят,че имало средновековен македонски народ,правещи връзката със Самуил и отричащи свързаността си с България.

10

Анонимен

преди 4 години

Ние навремето си нарязахме ракетите, спряхме военни заводи, унищожихме селското стопанство, че и затворихме сигурни и работещи блокове на АЕЦ, а сега купуваме парниково квоти за стотици милиони годишно, само за да се харесаме за НАТО и ЕС. Сега макетата и "Аз съм българче" да резитират в детската градина, пак нищо не е.

9

Анонимен

преди 4 години

Ако не влязат в ЕС заради България ще им направим услуга. Пуснете ги да се давят в ЕС и няма да сме последната държава оглавяваща последните места. Аз в Македония нямам работа.

8

Sichtpunkt

преди 4 години

Ай стига с тези условия! Нито едно от тях, няма пряка връзка с подобряване живота, както на българите, така и на македонците. Историците търся материал за да пренаписват историята. Каквото било било, гледаме единствено и само напред.Ако Македония изпълни тези условия, кво на професора ще му порасне.....трета ръка???

7

Анонимен

преди 4 години

До ЕлемагВърви се разходи до там с колата щом е България ?

6

Шоп

преди 4 години

да се осъдят политическите убийства и репресии срещу българи след 1944 г.------А културният геноцид и насилствената асимилация в Йужна Србийа и Вардарска бановина?

5

Анонимен

преди 4 години

Обаче изредените учени в статията са учени, а не политици. А политика Бойко каза:"Вкарваме и вдигаме такъв шум и истерия за неща, които в ежедневието изобщо нямат никакво значение".

4

Анонимен

преди 4 години

езикът им е сформиран със смес от български и сърбизми ДНЕС. автенчният македонски диалект си е баш български. Иначе по принцип си прав.

3

Анонимен

преди 4 години

С едно не съм съгласен.Езикът е сформиран ,освен с български говори и със сърбизми и откровени измишльотини!И затова езикът им трябва да се нарича шльоковица!

2

Елемаг

преди 4 години

Море,ако ме питаш това си е снимка от България точно...

1

Анонимен

преди 4 години

Това на снимката е Охрид.Като пишете за Скопие, сложете поне снимка на Скопие.