25

Изтърка се вече

преди 4 години

Станислав Трифонов е поредната русофилска партия след Атака и Воля и ще събере малко от техните избиратели ..... и толкова .......

24

REDvayler

преди 4 години

Слави е лекарството, което заслужава България да изпие, та да се изповръща, и дано накрая дойде някаква нормалност, когато ще се гледат дела и програми, а не кукли на конци като кметицата, зад която се крие Борисов

23

Анонимен

преди 4 години

Когато всички действащи в момента политици са алчни негодници, продаващи интересите на държавата, е нормално да се търси нещо различно. А Слави прави заявка да е нещо различно от настоящите негодяи в политиката.

22

Анонимен

преди 4 години

Не ви трябва Слави, гласувайте си за суджуците и корумпетата с паспортите и самолетите.

21

Анонимен

преди 4 години

*** той само 1.7% ше земи ...

20

баба Дена

преди 4 години

Утопия е да искаш справедливост...икономиката е силата,а там законитене прощават.....!?

19

Анонимен

преди 4 години

Слави е търговски продукт, влязъл в политиката, а останалите след влизането в политиката са станали търговски продукт.

18

Анонимен

преди 4 години

Прованса и успелите на Запад изтекли мозъци са със Слави, само софиянците ще гласуват за други, те си обичат мизерията и *** дето се къпят в тях.Софиянец=имбeцил.

17

Радослав

преди 4 години

За съжаление тези хора или са били избити от комунистите през 1944г. или са избягали след 1989г. Партийте на власт правят всичко възможно да прогонят такива хора от България за да няма кои да им развали кефа тук. Единственото което ни остава е масово гражданско неподчинение и масов протестен вот (избирателна активност под 20%). Слави е точно толкова месия колкото всички които ни се изредиха тези 30 години (Царя, Иван Костов, Бойко, Станишев, Корнелия, Волен, Каракачанов и куп други).

16

Анонимен

преди 4 години

Слави е пич, популисти са тия дето от сутрин до вечер дрънкат за хасвалт и се боят, че медиите няма да ги отразят и ще станат непопулярни.

15

Радослав

преди 4 години

Имаме нужда от човек които е направил нещо в живота си - създал е фирма която дава хляб на много хора, но да не е приватизирана, а създадена от него от нулата затова избягвам думата "бизнесмен" която в България е демонизирана заради партийни готованци. Или някои интелектуалец, но не някои издигнал се по време на комунизма. Имаме нужда от човек които никога не е бил в БКП, няма връзки с нито една от досегашните партии. Човек които се отвращава от политиката, но влиза в нея с една единствена цел.

14

Анонимен

преди 4 години

Чалга продукт. Повърхностен, арогантен, циничен. Общо взето става за политик според балканските стандарти. Само дето не улучи точното време за влизане в политиката.

13

Този политолог

преди 4 години

да си изяде дипломата. Слави имал десни убеждения. Слами няма никакви убеждения. Неговата водеща светлина са парите. И е абсолютно погрешно да го сравнява с Тръмп. Американският президент е първо бизнесмен, а после политик. От Слави никога няма да стане политик. На него му липсват първите седем години. Липсва му човечност. Колкото и да се бута напред, кой все още му ръкопляска.Той си остана същият като преди 15 години. Никакво размвитие.

12

men

преди 4 години

ше на оправи и той за 800 дни....

11

Радослав

преди 4 години

Простата истина е, че хората които имат капацитета да оправят държавата вече се изнесоха.За съжаление тези които са тук нямат капацитета или са обвързани с властта по един или друг начин.Слави в най добрия случай ще е като царя, да си нареди свойте схеми, в най лошия случай ще е като Болен, да обере част от протестния вот и да го раздава патерица на някоя от големите разсейки на БКП (БСП или ГЕРБ) един мандат и след това ще остане само с верни последователи колкото да хваща 2% и да има субсидия!

10

Анонимен

преди 4 години

Изтрещелия чалгар си мечтае да вземе някакви проценти и Бойко да му се моли за подкрепа за правителство. Още от преди Бойко като го отряза и тоя се изкриви от злоба ама няма да му се получи.

9

Анонимен

преди 4 години

Къде ще го сравнявате този с Тръмп, вие у ред ли сте въобще.

8

Анонимен

преди 4 години

До 4Ти ле знайш, при положение, че си дропе. Там от майка си и си израз Ал в талав аи продължаваш да си наркоманин.

7

Анонимен

преди 4 години

"Дясно" ама друг път. Популист мисли се за десен.

6

Анонимен

преди 4 години

Комунистите са продукт на Кремъл, ГРОП са продукт на Белия дом туй са две терористични партии пълни със чуждестранни шпиони и агенти. Слави може да е всякакъв ама не е шпионин. Импийчмънт на всички партии-шпиони, референдум и свикване на ВНС.