195

Анонимен

преди 4 години

Ударната въздушна сила на САЩ са самолетите F18 Super Hornet и F 15 Strike Eagle. А F16 е евтин вариант за износ към трети страни. В САЩ се ползва най вече за първоначално учение на пилотите. Всички самолети на самолетоносачите са F 18

194

Анонимен

преди 4 години

ич не е *** банкянския чобаннай си ви добре отстрига и продадеа вие му се радвайте- а сега кой е простия

193

Fate

преди 4 години

F16 е айроплан за тероризъм или музеен експонат . Краварите го ползват само срещу беззащитно население . Училища ,болници , сватби ...

192

тутманик

преди 4 години

ба та у тарговецо, брато

191

Iozeff

преди 4 години

Уникално *** човек !

190

Анонимен

преди 4 години

Аз не му се въсхищавам,защото няма такава дума.Доколкото знам,се използва думата възхищавам.

189

V

преди 4 години

Ако ви разправя някой че самолет от трето поколение като Ф16 имал по добра аеродинамика от самолет четвърто поколение ,значи нищо не разбира. Ако ви приказва че радара на ф16 бил по добър от радарите на Су 34 , Су 30 ,Ф22 и С35 и от радари толкоз разбира. Ако ви разправят че с ф16 можем да се противопоставим на Русия или Турция само да си припомни колко гръцки ф16 свали Турция и коментара е излишен .ЕТО ТОВА СА НИ ЕКСПЕРТИТЕ ;)Тези самолети за нищо не стават

188

тонката

преди 4 години

бат Бойко е ВЕЛИК ВЕЛИК ВЕЛИИИК и сички МУ се въсхиштават щото е много умен и е ВЕЛИК и мачка каскетите секи ден и открива по два германски завода пълни с роми и Тръмп се снима с НЕГО

187

Анонимен

преди 4 години

Мачкай каскетите бат Бойко! Ама преди това си нахлупи калпака!

186

???

преди 4 години

Бе не знам, ама знам, че Поляците си купиха F35 на цена която беше малко по-скъпа от наще F16 та така погледнато, май май СДЕЛКАТА Е КРАЙНО ЗЛЕ А НАС! А като се вземе предвид, че последния самолет F16 от тия дето ги поръчахме ше доде 2026 ли беше 2018 ли беше, то мое да се каже, че ще караме самолети дето са на 60 - 65г. Та да е добра да е добра тая сделка колко да е добра!?

185

инструктора

преди 4 години

Добре де, нашите са избрали не управляващи бомби а свободно падащи към тенекиите които ще купуваме.Да де но за да ни излезе по евтино / но то вече НЕ е че дадохме всичките пари/ що не ги пускат бомбите свободно падащи от АН-селскостопанските ни самолети летят вече 60-70 годити и еф-ките само ще си мечтаят за такова летене.Та един пилот ще шофира самолетО а друг с бинокъл ще ги пуска бомбите толкова ли е сложно ?!Щеше да ни излезе къде къде по евтино и комисионни щяха да се спестят маааани !!

184

Анонимен

преди 4 години

БОКО ТИКВАТА само "конспирации" са му в главата.Този селски хитрец и манипулатор ще "оправи" България.Примерно аз му вявам и заради това напуснах България,за което въобще не съжалявам.Вярвайте му РоБ*...За "светлото бъдеще" на ТЕРИТОРИЯТА!!!!

183

123

преди 4 години

Боже, опази. Този не знае в кой свят живее и къде живее? Как може да избираме такъв индивид да ни управлява? Плямпа простотии, няма понятие от политика и икономика и затова никой не го бръсне за нищо, освен креатурите около него. Уж сме много добре, пък непрекъсното увеличаваме държавния дълг, а сега и дефицита в бюджета. Инвеститорите ни заобикалят, гербаджиите затриха три проекта, а сега се опитват да ги възродят. Теменужка, която най много ревеше срещу АЕЦ Белене, сега го хвали . Лицемери.

182

KOSTAS LINKE

преди 4 години

Боку е на валст вече повече от 10 години..Имаше пазуа само от май месец 2013 - до август 2014 , тоест 16 месеца ....Дори мавъра от Кения Баракк Хюсейн Обонго --- не прие Тиквича нито един-единичък път, на зелената морава пред Черния Дом, и вътре пред камината на Обонго !!Муахахаха ...

181

Анонимен

преди 4 години

До 171Не знам какво са коментирали турците като са видяли руските самолети,но е почти сигурно ,че ще вземат ескадрила Су-35!Може ,да е невероятно ,но беше преди години фантазия турците да купят С-400!

180

М, да ...

преди 4 години

Борисов неможе никой да го съди - за думи и действия! Невменяем е! А и успокоителни не взема / предписани от медик/, комай! Лошата новина е, че БГ се превръща в психиатрия, простичко казано Лудница!

179

Анонимен

преди 4 години

Ти защо се возиш на джип тойота,а не на стар москвич? Не купи нови самолети,а стари от миналата ера.

178

Анонимен

преди 4 години

Гледам сума хора реват колко стар модел е F16. Факт. Но ние купуваме Block 70- корено различен модел самолет. Само шасито е същото. Откъм това какво може е тотално различен от първите F16 и 100-150 години напред от Миг-29. F16 Block 70 има някои черти на F35. Ако човек се интересува, лесно може да провери какво, как защо.

177

V

преди 4 години

F16 е морално остъряла технология .Обаче цената е убийствена .Ф16 не се вмества в финансовата рамка на сделката ,а това означава корупция. Този самолет е известен с трудната си поддръжка .При това не е евриопейски . Сделката трябва да се погледне от прокуратурата .Освен това за да развием индустрия и да има файда от вишите кетапи които плащаме трябваше да си купим само двигателите и някой части и да си сглобиме наш самолет .

176

Анонимен

преди 4 години

Толкова добра беше сделката, че трябваше да променят условията на конкурса за да може Ф16 въобще да влезе в списъка