40

Анонимен

преди 4 години

Това е всяка делнична сутрин. На милиционера са му казали да държи контролера на светофара, за да преминат господарите спускаши се от палатите по бул. България към министерствата...

39

Анонимен

преди 4 години

Ясно е че селинджъра си ти, както и родата ти от колибари

38

Анонимен

преди 4 години

задръстването е от пълчищата с е л я н д у р и!

37

Анонимен

преди 4 години

задръстването е от пълчищата ***!

36

Селтак

преди 4 години

Кажи суфиянец и повече не го обиждай

35

Стар Софиянец

преди 4 години

До 30 гостМногогодишният опит отдавна е доказал, че там където полицай регулира движението, задръстването се увеличава.

34

Анонимен

преди 4 години

Vs selenduri provinzialisti sa doschli v sofia sa tovae takai vse uj bedni a s koli deputati kmetove v eu hodat bes ohrani s koleleta no v bg barivzite s koli ograni schofiori fabdakova da tragbe oesch kakto msnolova si hodi pescha po vitoscha don4eva tia ot gerb bogataschite bg narod gi hrani kolko g.

33

Анонимен

преди 4 години

Живея в центъра и все повече се налага да ползвам кола за придвижване. Ако водя детето някъде, задължително с кола. Причината е безумно скъпата цена на билетите, както и това, че премахнаха много от трамвайните линии. Старите маршрути бяха много удобни.Сега, за да отида до кв.Лозенец, трябва да се прикачвам или да вървя поне километър. Преди просто отивах до трамвайната спирка и след половин час бях там. Да задължат всички общински съветници и шефове на СКГТ да ползват градски транспорт!

32

РЕШЕНИЕТО

преди 4 години

КОЛЕЛО другари столичани, КОЛЕЛО.

31

Стар Софиянец

преди 4 години

Направих си труда да наблюдавам как в Виена. а не само там, са организирали движението и паркирането и разликата със София е от земята до небето. Там колите движещи се по улиците са доста повече, имат отличен градски транспорт и задръстванията са минимални, за разлика от София.

30

Анонимен

преди 4 години

Това което трябваше отдавна да се направи е пълноценни концентрични кръгове. Като се почне от най-вътрешен Скобелев, Сливница, Васил Левски/Патриарха, после Е и Х Георгиеви, България, Гешов, К. Величков, после Ситняково, Яворов, пробив под Южния парк към Гоце делчев или направо нагоре към Т. Каблешков и Овча купел.И накрая ИЗЦЯЛО околоМръсното разбира се.Но къде ти толкова акъл у самоковска даскалица по руски

29

HeinrichHimmler

преди 4 години

Фъстъчкова се справя с трафика :D

28

Гост

преди 4 години

Трябва в час пик да се изкарват повече пътни полицаи на такива места да отпушват трафика.нали уж правеха видео наблюдение и какво ли още не за да се осояват пари.Да ги следят сега и да вземат мерки.

27

Мен

преди 4 години

До Стар СофиянецСтига сте ревали против "пришълците", като не искате новодошли, стройте паркове и градинки на наследствените ви места, а не блокове. Докарахте го до там, че новодошлите да протестират срещу застрояването на наследствените градинки между блоковете.

26

Стар Софиянец

преди 4 години

Задръстванията в София станаха огромни заради поредица от кметове влошили организацията на движението и паркирането. Резултатът е намалена в пъти пропускателна способност на улиците и булевардите в София и задръствания. Реално автомобилите в София са малко - много по-малко в сравнение с други подобни градове в ЕС, но там задръствания няма и колите изглеждат малко, а в София е обратното - колите са малко, но стоят в задръствания и изглеждат много.

25

Нов софиянец

преди 4 години

До Стар СофиянецСамо промит комунистически мозък може да изтърси подобна простотия. В момента софия има градски транспорт на европейско ниво, ама бай стар кореняк като не си е мръднал *** навън освен да пише глупости друго не му остава. Автобусите са нови, редовни има метро, има мобилно приложение за да си следиш графика!

24

ksarax

преди 4 години

Абе, много граждани тука се събрали.

23

Анонимен

преди 4 години

Поне половината автомобили в София са с номера като на бавареца от фотото и си плащат ниските данъци по тарифи на тамошните общини... В Белград не е така, но в София може.

22

Анонимен

преди 4 години

Как е бе *** пардон"софиянци"мърдате ли?

21

Мен

преди 4 години

ЕЕЕЕ нали искат да си карат 15 годишните таралясници, ето сега карайте ги.