17

Шоп енхауер

преди 4 години

Къф бърнаут ве мой ,обикновенно шефовете ги прая бърн аут.Праи се на луд и си свиркай .Най много да не ти дадат последната заплата ама и аз като продам инфото на конкоренти и си я вземам.Шефове мефове и прочие содомисти а иначе са безпомощни бърнаутчета...

16

Хърбел и Щърбел

преди 4 години

Правописът не ти е силната страна, ама демонстрираш завидна увереност, че го владееш.пУнктуация, не пОнктуация.Освен това имаш и излишна запетая.По-големият резил е да си мислиш, че си знаещ и да поучаваш.

15

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСпоред мен, за теб ще е полезно, всяка седмица да пооделяш по едни 4-5 часа и да се научиш къде се поставят понктуационни знаци (запетайки, точки и т.н.).Аман от неграмотни, дето си мислят, че са специални!

14

Анонимен

преди 4 години

всичко е баланс както трябва да се работи библеиски казано за насъщният така и трябва да се почива а също и да се храни умерено човек поне три пъти седмично трябва да отдели време и за някакъв спорт според мене без да пиша цял роман за тази болест ако се спазват тези неща човек винаги ще бъде в кондиция както психически така и физически

13

Иванов

преди 4 години

Това е неговият живот, неговата истина. Не може всички да заживеем в каравана. На мен не ми се живее в гората. Искам да си имам дневна, кухня, хубав ***, персонален.

12

Анонимен

преди 4 години

Познавам библиотекарка, която след работа ходи да чисти два входа, а както чух, в последно време се е ангажирала да навестява през ден и семейство старци, за да им чисти и пазарува.Когато я срещнеш на улицата, не винаги те вижда, защото е забила поглед в земята. Личи си, че е преуморена и й се спи. Нейното бърнаут ли е или най-елементарна физическа преумора на човек, който е в края на силите си? Някой статистик, демограф, социолог или медик проучва ли колко българи са на този хал?

11

Анонимен

преди 4 години

Черната маца е сладур!

10

Анонимен

преди 4 години

Много истинска и поучителна история.Работата и парите, които тя носи, са само СРЕДСТВО за преживяване, а не ЦЕЛ в живота. Много е важно да се знае и да се разбира това.

9

Анонимен

преди 4 години

По-долу 3 май се е бърнаутясал съвсем!

8

Некомпетентен

преди 4 години

Тъй като знам термина "бърнаут" само от публикации в популярни медии, аз се питам дали може да бъде поставена в същата категория тоталната преумора на нашенци, които работят на по две и дори на три места, само за да свържат двата края и за да не мизерстват децата им.Повечето от онези, които работят на 2-3 места са ангажирани с неквалифициран труд, независимо от това какво образование имат.С други думи, "бърнаут" преумора само от вглъбяването във висококвалифициран труд ли е следствие?

7

пецата

преди 4 години

Мен ме издържа жената аз почивам, като ме изгони ще си търся друга жена да ме издържа, не търся красиви и млади, има много разведени лелички с имоти и пари които само искат някой да им полива цветето хахах , старо младо всичко под "ножа'

6

Неясноти

преди 4 години

Пълно професионално изчерпване би могло да настъпи, ако си фанатично отдаден на работата в определена сфера. Според мен, ако това наистина се е случило с този човек (с две висши образования, получени в САЩ и при условие, че работи до изнемога там!) и ако наистина резултатите са били такива, че да възхити колеги и шефове, той би трябвало да получава повече от $100 000 годишно.Това ме кара да преценявам скептично статията.

5

отегчен

преди 4 години

За да прикрият неразбирането си, учЕните слагат етикет на явлението, което не разбират. Ако е чужда дума - екстра.А, т.нар. "бърнаут" е просто етапа, в който младите и неопитни хора се сблъскват с илюзорността на големите си очаквания в професионалната сфера. Подобен е "бърнаута" и в отношенията между мъжа и жената, и по подобен начин "изгорелия"(каквото е буквалното значение на английската дума 'burnout') лежат с лице притиснато в канапето. Изобщо, всяко разочарование си е едно малко "изгаряне

4

Анонимен

преди 4 години

"Работел между 60 и 80 часа седмично" "печелил по 100 000 евро годишно""В продължение на три години не ходел на работа."на тоя непрокопсал клош му пращам поздрави от най райския крайна планетата Ав$тралияя, от едно успяло инженерче магистърче зимащо 6 цифри на година след данъциЛайф стайла ми: Работя доволно, а в свободното време скитам из джунглите до някой pristine водопад, тука около Сидни има 70 такиваИли се гмуркам в рифа сред неземна красота. Парите не са важни, а КЪДЕ и КАК ги харчиш!

3

Анонимен

преди 4 години

Глупости. Поредната измишльотина на психиатрите! И дедо ви е бърннал аут на нивата, ама нищо му е нямало... Мързели.

2

до 2

преди 4 години

Нормалното човешко състояние е баланс между работа, почивка, сън.

1

Бай Ой

преди 4 години

Нормалното човешко състояние е покоят.Работата е бита карта.Немските напъни за много работа и тн. са обрече и на провал хората е са създадени да работят.