115

до тонката

преди 4 години

Онзи комунистите са в ГЕРБ начело с Винету забравили го или просто си пишеш от любов към спорта???????

114

СОФИЯ - КЛОАКА

преди 4 години

Празни приказки. Аз всеки ден виждам:- разбити и опасни тротоари- необитаеми, запуснати, рушащи се опаси сгради- всеки стълб и ел.табло са налепени с всевъзможни обяви- за бързи кредити, имотни брокери..- липса на регулация за ремонтите - остъкляванем дограма, външна изолация.. В ЕС най-често е забранено всеки да си прави частично топлоизолация, остъкляване..- мръсотия, много.. и кучески акота от домашни любимци. Няма коктрол.- сиви, безидейни, потискащи и некачествени ремонтиТова не е ЕС

113

ПроСоТо

преди 4 години

До Тонкатане се излагай повече!..Не подхожда на Тиквената "пиарка" да блъска такива глупости!..Толкова ли не разбираш,че с простотиите си вместо да му изпишеш веждите,му избождаш очите?!..Па и друго:-"Тонката"?...какво си имала предвид?

112

Кореняк

преди 4 години

"Каква беше София преди 10 години? Започнахме работа в един спрял град, който преминаваше от криза в криза. София беше обградена от хиляди бали ***, чийто мирис задушаваше половината град. 40-годишните червени Икаруси бяха столичният градски транспорт, а метрото беше 9 км от центъра до "Обеля", посочи в словото си кандидат-кметът."След този цитат от невчесаните мисли на сегашния кмет възниква въпроса - "Кой беше тогава кмет на София?" - Бойко Борисов. Преди него Стефан Софийнски.

111

Анонимен

преди 4 години

Не съм фен на никоя партия още повече на ГЕРБ,БСП и ДПС Ама ще се спукам да се хиля ,ако ГЕРБ загубят София със целия впрегнат ресурс и пари

110

эо

преди 4 години

До ТонкатаШе има десети дан дрън по тиквата

109

Анонимен

преди 4 години

До 132.. В София няма Софиянци бе. Тези които сме трето и четвърто поколение родени в София отдавна се изнесохме кои по чужбина кои си купиха къщи по селата, а тези които са останали и живеят в центъра, защото Кореняк Софиянец не живее в Люлин Младост и Овча купел са стари и изнемощели. Така че София спокойно може да се преименува на Село София.

108

сиромах

преди 4 години

Ама Како,стига си хвърляла фандъци защото ще ти зададем въпроса-къде беше ти в хранителната верига на Грабителите на Европа и Република България през последните два мандата,че вече ще покажеш какво можеш точно сега?Абе много Ви е страх да изпуснете кокарляка и да Ви надушат игричките и далаверките!Стига сте папкали вече и слезте от яслата от която натрупахте по една огромна купчина пари не за децата си ,а и за правнуците си!Как нямате срам и не Ви е страх от Бога,а само от Буда?!!!!

107

Анонимен

преди 4 години

А пък тоя на фотото колко е Голем толко е и Умен. Старите хора са казали. На високо акъл не вирее. С колко акъл в резерв разполага че се снима с другарката даскалица. Не беше ли тоя галеника на Комунистите през Соца. От кога си изсипа кофата синя боя на главата. От червени всички станаха виолетово сини.

106

Анонимен

преди 4 години

Софиянци са мазохисти.

105

знаем какво следва !

преди 4 години

-ГРОБ ще спечелят като цяло и София и страната -ДПС - рекореден брой спечелени кметски места за тях -ВМРО - трета политическа сила -Рекорден брой издадени регистрации за настоящ адрес -Огромен корпоративен вот - принудени служители да гласуват -Масов ромски вот-БСП сменят Нинова след изборите -Масови балотажи-Очакват се скандали точно преди изборите -Президент и Премиер в лют скандал -Мнго висока избирателна активност -На балотажа ДПС ще подкрепят БСП , а сините Гроб-Платени соц.проу

104

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова да каже кой беше кмет на дпрялия и фалирал град, от който тя пое управлението. Човекът си има име все пак.

103

Анонимен

преди 4 години

Софиянци си заслужават именно такава лъжлива некадърница - дребно винтче в Голямата машина на Мафията.

102

Приятел

преди 4 години

Няма нищо по-гнусно от това , двуметров спортист с биография да се чупи като макарон за да се хареса на някаква селска даскалица.Срамно е заради кокала да загубиш достойнството си.Ганев ,Стоичков и другите невежи с анцузи и маратонки!Не се бъркайте ,където не ви е мястото!!!Кокала е хубаво нещо , ама не е за всяка уста лъжица.Ставате за смях.А пък с тези книги ,дето уж ги пишете а не знаете азбуката...Срамота е бе!

101

Анонимен

преди 4 години

Дойдоха избори и фандъка почна с клишетата и парламата.Ще ще ще ... А защо не стана досега, ама то като се краде и с взимане на комисиони не става да се свърши и работа.Резултата е виден - презастрояване без спазване на правила и без планиране , тоест незаконно , като на Ваклинов и компания и още стотици така наречени предприемачи.И сега хукнала да обещава , е то е ясно че който брои бюлетините той ще победи .Ако имаше и народ да протестира нямаше да стигнем дотук.

100

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова поиска голяма крачка за София и представи Любо Ганев

99

Анонимен

преди 4 години

Само да попитам - като построихте София Тех парк - къде са технологиите? Къде са чуждестранните фирми, които щяха да правят наука?Да, знаем, че можете да построите поредният кампус, ама кой ще го напълни? Или и него ще го дадете за офис на поредния президент, както стана с техпарка?

98

Монката

преди 4 години

Тодор Славков-кмет на София.Ако е комунист,поне да не е менте!

97

Тонката

преди 4 години

Всички който ще гласуват за герб,да се извинят предварително на хората!

96

ПроСоТо

преди 4 години

До До Всички "софия дефинирай "Европейска визия",моля!