80

Анонимен

преди 4 години

Стани БЪЛГАРИНО И ГЛАСУВАЙ ЗА БСП, ЗАЩОТО ШЕ ДИШАШ МРЪСЕН ВЪЗДУХ И ДЕЦАТА ТИ ЩЕ УМИРАТ ОТ ТОКСИЧНИТЕ ОТПАДЪЦИ. ПРОИЗВОДСТВОТО НА БАТЕРИИ Е НАЙ-МРЪСНОТО НАМЕРИЛ С КАКВО ДА СЕ ГОРДЕЕ.

79

Бау

преди 4 години

Харесват го хората ... Предполагам не изглежда умен и опасен.

78

И СЯ КВО

преди 4 години

ЕРДОГАН такъв лош, злодей, а ФОЛК СВАГЕН ТАМ, Ние без ЮЖЕН ПОТОК, ГЕРМАНИЯ СЕВЕРН 1 и СЕВЕРЕН 2, ТУРЦИЯ - ТУРСКИ ПОТОК. Ние 1.2 млрд $ за Ф16, които самити турци след показа на СУ35 пишат, че не става за нищо , ТУРЦИЯ С400 дето е класи на ПАТРИОТА....ТИКВАТА трябва да му направят ПАМЕТНИК на площада в АНКАРА С надпис ОТ БЛАГОДАРНИЯ ТУРСКИ НАРОД

77

Анонимен

преди 4 години

Да бъдем поне малко обективни - градовете, нищо че все още са в окаяно състояние, имат обновени и приятни за живеене части. Проблемът е, че ако всички средства, давани на калпак от ЕС, се изразходваха както трябва, щяхме да живеем в Швейцария. А че Борисов е *** - знаем го.

76

Анонимен

преди 4 години

Сега като карам из града почти всички основни училища и гимназии са ремонтирани. Кога се е случвало това преди Герб? Някой може ли да посочи? Аз се изучих в старите и мръсни училища.. Нямаха даже гердероби да си оставиш чантата. Виж днес младежите всички са с униформи, чисти и в нови училища.Това не е ли подобрение цъървул от троландия?

75

Анонимен

преди 4 години

Споко НА РУМЪНКАТА НЕ И ТРЯБВАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА. НА ГЕШЕВ ТРЯБВАХА ЛИ МУ?

74

Анонимен

преди 4 години

*** ще прати протестна нота до премиера на Южна Корея

73

Анонимен

преди 4 години

Поздравления за Борисов, истински мислещ за България човек! Желая му успех на изборите!

72

Анонимен

преди 4 години

До 77Че как да не са подобрили живота герб? Само тая година инвестициите в заводи минават 1 милиард. Градовете се оправиха - виж на какво мязате София 90те и не само тя. Стегнаха Кат, службите и куп реформи. Магистрали се правят - БСП защо не завърши една магистрала, колко пъти управлява ***?До утре мога да пиша подобрения.

71

Анонимен

преди 4 години

Отиде за завод за автомобили, обещаха му завод за крекинг стари на автомобилни гуми. Пълен майтап!

70

Анонимен

преди 4 години

HЕ Е ВAЖНО КAКВO Е КAЗAЛ, ВAЖНО Е КAКВO МИСЛИ ЮЖНОКOРЕЕЦA НAЙ-ВЕРОЯТНО СИ МИСЛИ ТЕЗ ЕДИН БOKЛУK НЕ МOГAТ ДA ИЗГOРЯТ ИЛИ ПOТЪРСИХ БЪЛГAРСКИ ТЕЛЕВИЗOР В НЕТA, ТAБЛЕТ ИЛИ СМAРТФОН НИЩO НЕ НAМИРAМ КAКВИ СA ТЕЗ ИНДИAНЦИ БЕ

69

ДО 67 И ОСТАНАЛИТЕ

преди 4 години

Това ,че Боко печели избори, с какво подобри животъ на народа? Колко нови инвестиции бяха направени? Колко ни се повиши стандарта? Изборите и управлението не са футболен мач, а служба за народа. Защо деата ни отиват в чужбина, след като е прекрасен животът тук? Погледнете се отстрани--бедни, озлобени чакали, ръфащи се един на друг...нима това Ви харесва? Тъжно и жалко е .....защото имаме дадености природни, но избираме крадци и престъпници да ни управляват.

68

Др. СТАЛИН

преди 4 години

е явно идол на НЕКОИ дермократи, щом пишат за "службите"

67

ВСЪЩНОСТ

преди 4 години

Цялата история се върти около правото тия корейци да построят завод за отпадъци у нас без конкурс и това да се разтръби като нечуван успех на ТИКВАТА, че след провала с Фолксваген не смее да се покаже у нас да не му зададат неудобни въпроси

66

Анонимен

преди 4 години

До 72Службите трябва да те привикват, за да покажеш доказателства за такива думи. Или да си понесеш последствията.

65

ХИТРИ АЗИАТЦИ

преди 4 години

Четкат ТИКВАТА по егото и като ЕРДОГАН ще го изиграят като селки клоун

64

Да, България

преди 4 години

Ако трябва да характеризираме управлението на "ЛИДЕРЪТ НА БАЛКАНИТЕ" с една дума то, това ще бъде :...НИЩОПРАВЕНЕ - САМО - КРАДЕНЕ.....

63

Анонимен

преди 4 години

Баце е селски хитец на хитрините на който не се връзва никой, дори и заобиколите го нагаждачи. Падне ли от стола първи че му забият нож в гърба онези дето сега го величаят.

62

ай сиктир

преди 4 години

Когато медиите наблягат на фанфарите и снимките това показва, че "деловото" посещение всъщност си е една скъпа за данъкоплатеца екскурзия.

61

Анонимен

преди 4 години

A пък ЮК сa лузъри и aкo не e нaшия *** дa го прерaбoтят ще фaлирaт кaрaтиcтите им не могaт еднa дъскa дa счупят и Бaце им троши дъските.