40

Съвет

преди 4 години

До Анонимен 40 И твоята кола е произведена в Турция , ама не знаеш. Я се заинтересувай. По номера на рамата се разбира.

39

До 40

преди 4 години

В Турция отдавна се произвеждат Мерцедес и Тойота и бая европейци са си купили и не се оплакват! А и кака Данче купи рейсове за градския транспорт в София от Турция

38

Е защо?

преди 4 години

Не стига, че италианците си изхвърлят *** в нас, ами сега остава да ни докара да правим батерии и акумулатори за автомобили и окончателно ще се изтровим! Не знам дали ви е известно колко отрови се съдържат в една батерия за кола???

37

Анонимен

преди 4 години

Драскачи събудете се, изоставате

36

Росенка Плевнелиева

преди 4 години

А аз имам 10-ти дан по стра-пон-до. И други евроатлантически ценности притежавам.

35

Анонимен

преди 4 години

Кой ли европеец ще си купи кола произведена в Турция?При положение,че може да си купи произведена в Европа?

34

Комунист отКеймбридж

преди 4 години

"Мистър Старсъкс"Пази Божеот неграмотни комунисти."Добре, Starsucks, отличен шест(6) по английски. Продължавай да ми съкаш дедовия.

33

до 33

преди 4 години

В Измир е имало завод на Хонда или Тойота и японците са напуснали Турция.Не знам защо.Каква е логиката Фолксваген да отиде там?Това къде имало,къде нямало пазар не знам,но ако се прави у нас бих си купил нов VW.Ако се прави в Турция-категорично не! Познат се похвали как в Турция купил 50 часовника за 3 лева и щял да ги продаде за 1000!Затова никаква турска машина няма да си купя,та камо ли кола!Много фалшиви производства имат турците.

32

Изостанал

преди 4 години

Алоууу, екипа!!!!!! Световните агенции съобщиха още вчера, че завода ще е в Турция. Айде, 8:30 сутринта е, пийте по едно кафенце и започвайте да преписвате новините, че сте изостанали.

31

Анонимен

преди 4 години

Ньй-големи пoпулисти сa тези, кoито се боят, че вече медиите нямa дa ги oтрaзявaт и ще стaнaт непoпулярни. Не трябвь ли дa oткривaме бългaрски зaводи вместo немски или южнокoрейски ?

30

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

До Анонимен 32"Мистър Старсъкс"Пази Боже от неграмотни комунисти.

29

Анонимен

преди 4 години

Никакъв завод на Фолксваген няма да има у нас. Нито пък на Хюндай. Това са предизбирни партенки. Първо: няма кой да работи в завода за автомобили.Второ: нямаме къде една ламарина да направим, камо ли цели шасита.Трето: няма пазар за коли у нас.Четвърто: твърде скъпа е енергията, а суровините са внос.Пето: паре нема, действайте.

28

ай сиктир

преди 4 години

Както винаги в този сайт новините пристигат някога. Вчера се разбра, че според съобщение на "Ройтерс" за съжаление завода на VW ще е в Турция. Какво още трябва да се случи за да разбере и признае Винету, че за пореден път ни отсвириха или както винаги още не го е разбрал???

27

Анонимен

преди 4 години

"А между другото,към коя курортна дестинацияпътува днес правителстения самолетс Румбата ООН то !?"Мистър Старсъкс, ще получиш отговор като си купиш Фолксваген произведен в България или започнеш работа в новият им български завод. Демек никога, тъпакко.

26

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

И да лаете и да плюете, Борисов работи здраво.А между другото,към коя курортна дестинация пътува днес правителстения самолет с Румбата ООН то !?

25

Анонимен

преди 4 години

Ако не беше тъжно, щеше да е смешно...

24

4040

преди 4 години

Финала беше юни месец, строежа в Турция започна отдавана. Стига с тия заблуди на хората.

23

Анонимен

преди 4 години

Мишелин и Шао Лин също ще строят два завода в България.

22

ДО 22

преди 4 години

ИДЕЯТА Е НОМЕР 1. ТО САМО В РУСИЯ БУДА ЩЕ ХВАНЕ ДИКИШ. НАЛИ ИМ Е ВАСАЛ.

21

Факт!

преди 4 години

България е пример как не се прави и управлява държава.Пълна кло.ака *** за зеле не става от това подобие на държава.Всичко тука е пълна дупка и е толкова смешно и жалко че самото му съществуване поставя под съмнение интелекта на човешката природа.А този плоскочел на снимката без очила е плод на цялото нещастие на един смахнат народ който всъщност не е и народ а натрупване на плоскочели чието съществуване е напълно безсмислено.