33

интернет

преди 4 години

ТРябва да се уважават певци и артисти.Мутафова играе още няма пари.Не може всичко да се дава за самолети F16.Културата отиде Азис и Софито,

32

Анонимен

преди 4 години

Комунизмът свърши. Да изнася концерти! Всички, които я съжалявате, можете да си купите билети и да й помогнете на жената.

31

Анонимен

преди 4 години

Е, сега! А къде са й на Маргото хонорарите от концертите, та се налага сега да си проси награди?

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23от Работническо-Селската власт попаднахме в лапите на Тикварско-Компирната пиявица......Ние не сме излизали от обсега на БКП независимо от "новите" партийни имена!!!

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Защото не се е осигурявала!! Яли, пили и се веселили........Защото едно време мислеха че Тато ще царува минимум 300 години занапред! А Тато беше щедър към неговите лични придворни "кавалери и дами"!

28

Пенсионер от 2011

преди 4 години

ДО 25 Те взимаха много пари но не се осигуряваха-всичките отТошово време.И концертна дирекция също. Но ти защо си с 200лева пенсия ,като217 е минималната.Ако си се пенсионирал отдавна ,явно си бил със 180 лева заплата и мижави осигуровки.И трябва да си поне на 85 години.А ако си се пенсионирал с 200 лева ,след ежегодишното увеличение трябва за тези 10-15 години да е станала поне 400лв.Или пък нямаш трудов стаж. В ДНЕШНО ВРЕМЕ ПЕНСИЯ ОТ 200 ЛЕВА ОТДАВНА НЯМА!!! Аман от пубертетски измислици.

27

Анонимен

преди 4 години

Защото не се е осигурявала!! Яли, пили и се веселили.

26

швед

преди 4 години

Да си замени апартамента за по-малък с доплащане и ще има осигурени старини. Хората на запад така правят. Не е редно ние да я издържаме!

25

Анонимен

преди 4 години

А на милионите възрастни хора, които са се трудили дори повече от нея и пенсиите им са по-малки от 352 лв на месец, кой ще даде пожизнени награди?

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Абе какви са тези пожизнени пенсии от 700 лв бе. Аз когато работех за 120 лв живкови пари тази взимаше по 1000 лв хонорари. Отделно снимки в телевизията и Хачо и даваше още толкова. Аз сега съм с 200 лв пенсия а другарката с 352 лева. Дадох си здравето да изградим България да има сега какво да крадат мутрите и сега 100 лв са ми лекарствата. А тази е здрава като Вол да не сее преработила.Ами затова имаше изходни визи че да не побягнат робите!!!

23

Alex

преди 4 години

Много правилно са решили даже. Какви особени заслуги има МаргаритаХранова моля ви се. Има къде къде по-заслужили хора със съвсем други постижения. Да не говорим, че тя и сега като пенсионерка може да продължава да пее и да вземa хонорари - друга тема е кому е нужно и дали има желаещи да я слушат.

22

Анонимен

преди 4 години

от Работническо-Селската власт попаднахме в лапите на Тикварско-Компирната пиявица

21

Анонимен

преди 4 години

Абе какви са тези пожизнени пенсии от 700 лв бе. Аз когато работех за 120 лв живкови пари тази взимаше по 1000 лв хонорари. Отделно снимки в телевизията и Хачо и даваше още толкова. Аз сега съм с 200 лв пенсия а другарката с 352 лева. Дадох си здравето да изградим България да има сега какво да крадат мутрите и сега 100 лв са ми лекарствата. А тази е здрава като Вол да не сее преработила.

20

Дядо Спас

преди 4 години

Кат' дойдоха *** на власт изтребиха всичката Ентелигенция дето хвалеше предишната власт и нахраниха прасеетата на Белене с тях. Сега като дойде демоНкрацията и пак се смени власта, щото всички станаха гейевротолерасти и не им ходи да трепят пуснаха "малцинството" да трепе,увеличиха цените и направиха мзерни заплатите и пенсиите за тия дето нe са слуги на власта , та неудобните сами си измряха от мизерия или избягаха в чужбина . И отгледаха нова ентелигенция - чалгари, рАпари, iТролей..

19

до 10

преди 4 години

В развития свят тия работнически професии ги извършват имигранти, къде черни къде от бившите соц държави. То по минусите се вижда колко ни е капацитета соц.-а е направил твърде много хора с кофти занаят, пак казвам тука не си уважаваме хората със знания и умения а възхваляваме работници. Например почти всичките ми познати не плащат тука осигуровки защото не искат да наливат пари за бивши военни, убо-та и категории. Ползват частни фондове. А аз за допълнителни пари режех дърва 88г. че за д-р не п

18

Анонимен

преди 4 години

Маргаритка е за мен най-кадърната и най-интелигентната певица от всичките останали соц. пискюли. Но така става във великата ни татковинка, ако не си със здрави връзчици папкаш супичката на чича Бенчовците и всичко де що е БКП - ***! Затова който може да се маща от този "райски" курник за да живее като човек! За съжаление е малко късно за Меги но дано някои "криволюбци" си вземат поука и да не чакат кораба съвсем да потъне.

17

Само питам

преди 4 години

А тя защо се прави на глу*** и си подава документите в Министерството на културата? Бащата на Тита що пенсии раздаде ..... а има също и куп доктори дето ти дават ТЕЛК срещу някой друг лев.... Ей тъй , от добро сърце ... и скромна сума . Ония двамата мур*гави братчеди дето имаха 100% слепота и караха нови мерцедес и БМВ , че даже и снимки си бяха пуснали във фейса.....В тая държава всичко е възможно .... по "втория начин" .

16

Анонимен

преди 4 години

До Ами то ясно! 12Какво чудно? Прости хора избират прости управляващи, които вземат прости решения!Това се нарича българско традиционно плиткоумие, бях го чел някъде из темите и съм абсолютно съгласен с това определение!

15

Анонимен

преди 4 години

До Жомного знаеш, ама пропускаш например случката как на хиляди работници в бившия СССР държавата им окраде стажа, като са осигурявани на минимално възнаграждение, а не на реалните си доходи, които са получавали. и тоз подарък им е от Главболгарстрой.

14

Жо

преди 4 години

ПЪРВО- минималната пенсия е 219, 43 лв.ВТОРО- онези, които са работили тежък физически труд са получили по-високи пенсии от 500 лв.Аз имам 7 г. тежък физически труд категория и 17 год кат.- те се равняват на 33 години труд категория.Общият ми трудов стаж, ПРИРАВНЕН към кат. е 53 год, 3 мес. и 8 дни.Пак повтарям- пенсията зависи от доходите, върху които си се осигурявал и от трудовия стаж.Всичко друго е бла-бла-бла.