155

чичо Гошо

преди 4 години

Стига с тия магарета и катъри дето карали в планините на части космически совалки и супер компютри!За какъв ч...п им е на швейцарците да прилагат афганистански технологии?Относно задължителната казарма истината е ,че няма мераклии за Рамбовци,а генералите станаха повече от войската.Другия проблем,това е мотивацията.Каракачанов,кажи ми честно,дали ще можеш да накараш българина да стреля срещу руснаците?И за какво да воювам,да ви пазя частните хотели и предприятия,които откраднахте от народа?

154

Казал го е тук № 38

преди 4 години

Вече сме нападнати от вътрешен агресор и спасението е възстановяването на Строителните войски, където задължително да служат и мъже, и жени, ако не са завършили средно образование и жени, които вече са народили деца преди да навършат 18 г., да не бъдат освобождавани от тази повинност.Няма да се оправим, докато някои разсъждават като 61 и ожалват онези, които са служили в Строителни войски. Как по друг начин да ги ограмотиш, да им дадеш професия и да ги накараш да си създадат трудови навици?!

153

До 164

преди 4 години

И сега не е късно да завършиш един 7-ми клас!

152

Анонимен

преди 4 години

Урода Шкембе войвода е гей-мазохист.

151

Анонимен

преди 4 години

Преди казармата всички трябва да минават полиграф и на служба да постъпват само доказани русофоби предвид най вероятния противник. Русофилите са инструктирани да застрелят командирите си и да преминат на негова страна.

150

До 160

преди 4 години

На какво си ги обучавал? Как се пушат цигари без филтър, или как се лочи ракия?

149

Анонимен

преди 4 години

Вярно е, че армия трябва да има и да се поддържа в адекватно състояние, но това за връщане на казармата са пълни гглупости. Войниците трябва да са професионални, на заплата, но няма да е зле да се поработи в посока на запасняците - да има едни 20-30хил. души, които да са в по-висока готовност за мобилизация. Най-вече заради очакваните миграционни вълни в бъдеще, не за друго. Щял да ни напада някой, таратанци.

148

Анонимен

преди 4 години

ВМРО сега комунисти ли са или си въобразяват че са такива.............................смешна история с теа палячовци , единия от тях в Чилийски корени пак тука в тоа сайт статия , мн зле

147

до 151

преди 4 години

E, личи си че си бил в Строителни войски! Викаш никой вече през 2019 не работи на строителни обекти, а? Те сами си се строят.P.S. Що като се уволни, поне един 8-ми клас не изкара?

146

Анонимен

преди 4 години

да накараш някой да отиде да работи на Сторителен Обект в тоа вече глобален Свят е все едно да го вкараш в Затвора , Строителни Войски беше Проект на Комунизмъ който след 1990 успя само 6-7 г и умря завинаги , никой у нас не може да върне Сторителни Войски шото Комунизмъ е унищожен напълно , нека да си гледат снимките от миналото и да плачат друго не им оства

145

Не разбират нещата

преди 4 години

В казармата не се става мъж, а се става психически повреден и деградирал.Наборната служба противоречи на закона на свободната воля на човекът.Затова и страните в които няма наборна казарма са най-благоденстващи,а тия при които се вкарват хора против волята им като в затвор, тоест посяга се на свободната воля на човекът,тези страни винаги са нещастни.НАТО е създадено точно с тази цел-голям брой страни,всяка с професионална армия,сборът от които прави една голяма армия осигуряваща сигурността

144

Аз

преди 4 години

Повече от 3 месеца е излишно - всичко които сме били там знаем това.

143

Анонимен

преди 4 години

не ми обеснявай , точно в Столрителни войски бях , най-изостаналото нещо беше по това време у нас , колко наборници работят сега тва дето са учили в Казармата ами никой , кой в 2019 ще ти работи на Строителен обект , в Германия за 3 месеца ги квалифицират и започват работа на Летище с Сертификат , няма *** вече на таа Планета и Бежанците даже не се полъгват

142

Миле

преди 4 години

Аз съм За връщане на казармата. Поне малко Жендърите със скубаните вежди и стриганите бради да видят малко ред и правила.

141

до 146

преди 4 години

Бъди спокоен. Швейцарците си имат и ракети, и дронове и компютри! А една от функциите на конете е да доставят модули от ПВО (това включва и компютри и ракети, ама ти откъде да знаеш) на страната, във високи планински точки където е недостъпно за друг транспорт! Чети бе човек! Нали това поне горе-долу го можеш!

140

Историк

преди 4 години

До ПеркоЗнам че звучи смешно сега, но да си оправяш леглата по конец те учи на дисциплина.Момчето става мъж, когато се изправи срещу трудности, непознати за него.Аз само предложих да е три месеца и то с обучителен характер.Бил съм в казарма и знам че има много излишни занимания.

139

СС

преди 4 години

Швейцария та Швейцария ами хайде като я давате за пример да направим всичко като в Швейцария да бъде така и в България, социалната система заплащане, пенсии здравеопазване пък накрая и армията да стане като тяхната, никой не казва еиий дай да направим заплащането като в Швейцария ами казват ейй дай да направим армията като в Швейцария, ок няма проблем ама защо да е само армията същата??? дай да направим минималната заплата няколко хиляди евро като в Швейцария щекажете няма пари за армия имали?

138

Анонимен

преди 4 години

ВМРО са най нищожната партия у нас , само хипотетични Мнения и нищо конкретно наяве , а нищо не са допринесли за подобряването на жовота в България до сега и така ще е докато съществуват

137

До 145

преди 4 години

Когато съществуваха Строителни Войски драги, момчетата без образование се научаваха на много строителни занаяти. Ставаха майстори. Това им позволяваше след казармата да вадят много добри пари с работа, без да се налага да крадат!

136

Китайски уй на мода

преди 4 години

До Да допълняДедо, я виж коя година сме! Кви коне, кви мулета? С ракети, дронове и компютри се воюва вече.