232

seira

преди 4 години

ЧУДНО, ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НА "ПРЕХОДА" КАК НЕ МОЖА ПОНЕ ЕДНА "СТРАТЕГИЧЕСКА ИНВЕСТИЦИЯ" ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ, ЗА ДА ПОКАЖЕМ НА СВЕТА, ЧЕ И НИЕ МОЖЕМ, ДА ПРОИЗВЕЖДАМЕ НЕЩО КАЧЕСТВЕНО!"МАТЕРИАЛНОТО ПРОИЗВОДСТВО - ОСНОВА НА ОБЩЕСТВОТО" (К. МАРКС)

231

Анонимен

преди 4 години

До БорисОткровно губя надежда ,гледайки как веднага се правят контрапротести и как беше докарано цяло Стопипиново под строй и имайки в предвид че вече братята роми са по-вече от нас а и като прибавим държавната администрация ,която се увеличава непрекъснато а това са реални гласоподаватели......Народа е докаран до там ,че се съгласява на всичко само да има хляб ! Гладен народ силна държавна мафия !

230

Анонимен

преди 4 години

Особенно какви комисионни....

229

реалист

преди 4 години

Който си е ***, си е ***. Асфалт и то некачествен има в главата този охранител тип пожарникар.

228

АНТИ

преди 4 години

Строг пост и молитва за другаря Борисов !!И сто манастира да построи Бойко, греховетему си остават.

227

Анонимен

преди 4 години

Усойко Борисов от змиярника...

226

V

преди 4 години

А фолксваген кво каза по въпроса ??? Докато герб е на власт всички ни отсвирват .фолксваген ,нестле,ЕОН .Всички бягат от герб ,а тиквата говори за инвестиции които са само в болното му въображение .герб гонят инвестициите.Без ядрена енергия на Белене и южен поток кой ще дойде тука ??? Всичко се прави с машини ,а те вървят на ток .Машините запалати не вземат .заради герб никой не ще да инвестира в България

225

men

преди 4 години

магазините не са инвистиция тиквеников. магазините изнасят стотици мелеони ежедневно, плащат негръски заплати и не плащат данъци - например лидъл, кауфланд и ко. давайте да ги омитаме бе? какво ше чакаме да дойдат ушанките да ни освобождават пак ли?

224

men

преди 4 години

асфалт паша не искал да "отпъждаме" ама не им и позволявал да стъпят. този анимационен герой много на сериозно се взе. до кога бе офси ше го търпим? нема ли да го "отпъждаме" това *** и пъдарин веднъж за винаги?

223

Анонимен

преди 4 години

Защо 39км от магистрала Тракия имат ограничение с 90км/ч?И там ли е слаган от "хубавия" асфалт?

222

Анонимен

преди 4 години

Асфалт се лее ... ама все в софийско нещо ...

221

ех тоя асфалт

преди 4 години

Бат Бойко що не кажеш какво става с дипломатическите отношения с Русия? Това за асфалта и магистралите го чувам вече 10 години. Асфалтът дето слагаш е ло*ш и затова всяка година ремонт на дупки. Така че вожде, НЕ се хвали!

220

Анонимен

преди 4 години

До днесТой не обича огледалата защото когато се погледне и отсреща вижда я Догани , я КОЙ !

219

Анонимен

преди 4 години

До 224Стани предприемач и раздавай 3к заплати. Никой не е длъжен да ти дава повече от нормата за страната. До сега никой от вас не стана шеф и не дава 3к. Години наред само лаете и до там. Лаете, защото не разбирате нито от финанси, нито от риск, нито от вложения.

218

Анонимен

преди 4 години

217Ами ти защо не намериш инвеститори? Някой е длъжен да го прави ли? Седиш и пърдишш цял живот и някой трябвало да ти оправя всичко. Ако нямаш акъл да създадеш нещо.. Поне недей коментира. Куркаййй си там ракията, докато умреш и толкова. Писнало ни е да слушаме квартални оправачи на държава и икономика. Тука половината сте със средно образование.

217

Анонимен

преди 4 години

Че носи спор няма, ама ..не се яде.. с тия цени не се справяме вече. Искаме адекватно заплащане на работата .

216

днес

преди 4 години

Алеко Константинов е най великия писател ,,ако може да види БАЙ *** как управлява и обещава.Този Борисов да си купи едно голямо огледало да се огледа....

215

Анонимен

преди 4 години

Какъв рай е само тука и аз живея тука а не съм го видяла къде ли е ? Един мигрант беше казал "Не искам да съм в България ,по-добре да съм в Германия куче отколкото в България човек !"

214

Анонимен

преди 4 години

Факт. Който го оспорва е елементарен човек.

213

Джедай Мастър

преди 4 години

Е, той вчера "отсече", толкова глупости, че ме заболя главата. Едва ли не, че лично е назначил Кристалина за шеф на МВФ, срещу което са му дали 1000 млрд., като в замяна се е отказал да назначи Габриел за шеф на Еврокомисията.