28

реалист

преди 4 години

С идването на пребоядисаните комунисти и продажници от ГЕРБ на власт преди 10 г започнаха и най - големите проблеми и неприятности на семействата и децата ни. Със всеки изминал ден на власт, България се топи и изчезва. Наш дълг е да защитим семействата и държавата си от Шайката и всички продажници, алчни и корумпирани политици.

27

Georgia Guidestones

преди 4 години

Бойко *** виж плочите в Georgia. Ще разбереш, че 100 милиона за тях са нищо. Те са готови да платят трилиони евро. Не се продавай евтино. искай 10 трилиона. Все пак става дума за АНТИХРИСТ и САТАНА. С тях водиш преговори. Те ако искат могат да ти дадат и втора КОРОНА.Едно време САТАНА отиде при Христос и му предложи всички корони в този Свят. Показа му всичко богатство. Иисус отказа и рече: "Махни се САТАНА!!! Сина Човешки ТОЗИ СВЯТ НЕ МОЖЕ ДА ГО ИЗКУШИ!!!"Смятай Бойко, за какви пари става д

26

Анонимен

преди 4 години

До 10:Не е така,"защо не изгонят",А Е "ЗАЩО НЕ ИЗГОНИМ"!!!Само това е начинът!НЯМА ДРУГ,РАЗБЕРЕТЕ ГО!!!Докато чакате "някой" да свърши вашата работа.ще изчезнете в небитието!И с право!Спрете да "чакате" някой си "някой"!Няма кой,освен ние самите!!!Единственото е обединение ,вземане на общо решение и действие!Иначе -смърт!Първо духовна,след това,физическа!!!По този случай,една китайска мъдрост:Ученик,към Учитепя:-Дълго ли ще чакаме добрия и справедлив живот?-Ако ЧАКАТЕ,ще е дълго!!

25

никой

преди 4 години

НИКОЙ, НИКОЙ НЕ МОЖЕ да спре един народ от САМОУНИЩОЖЕНИЕ !

24

Анонимен

преди 4 години

И Сатаната ли е гербав?

23

Анонимен

преди 4 години

Стратегията за детето работи точно в тази насока но ние не сме Скандинавци и ще се лее НПО кръв. Ако си мислят че за един шамар който е с възпитателна цел ще ми вземат децата за да ги пратя в някоя еврогейска кочи, на жестоко се лъжат. Ще хвърчат глави крака и други атрибути.

22

БПЦ

преди 4 години

У лево!!! Живеем в светска държава. Църквата нема думата.Който иска да ходи в ОАЕ и тем подобни.

21

Georgia Guidestones

преди 4 години

Вече поведоха битка и с генералите.Този път няма да се борим срещу ГРОБ-МУТРИТЕ-САТАНИСТИ. Този път ще оставим ББ да е на власт до последно. Всичката ВЛАСТ, ПАРИ, СЪДИИ... всичко ще му се даде. Ако иска да управлява България хиляда години.ТОЗИ ПЪТ ОСТАВЯМЕ БОГ САМ ДА ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ, ЗАЩОТО НЕ ХОРАТА СА БОЙЦИ. НИЕ СМЕ АГНЕТА, А ИИСУС Е ПАСТИР. ТОЙ Е БОЕЦЪТ, КОЙТО САМ ЩЕ СЕ ОПРАВЯ.НИКОЙ ДА НЕ СЕ МЕСИ В БИТКАТА, КОЯТО ПРЕДСТОИ МЕЖДУ БОГ И МУТРО-НАЦИ-ГРОБАДЖИИ.

20

Анонимен

преди 4 години

Третата Световна Война ще Духовна Война!!! И тя вече е факт!!!

19

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

10 императора на РИМ са гонели християните и са ги убивали.Нима си мислите, че не може да дойде на власт нов такъв НЕНОРМАЛНИК и сега?

18

Предупреждение

преди 4 години

"А който съблазни едного от тия малките, които вярват в Мене, за него е по-добре да му надянат воденичен камък на шията и да го хвърлят в морската дълбочина."Мат. 18:6

17

Анонимен

преди 4 години

"патриотите" стягат редиците за изборите с несъществуващи проблеми

16

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

След децата ще започне и маркирането с 666. Ако не се поклониш на АНТИХРИСТ и не плюеш по иконата на Христос следва смърт.Сега изглежда като римски виц, но така е било и пак ще се повтори. Само, че този път вместо човек-император ще имаме ИМПЕРАТОР-АНТИХРИСТ, който ще прави ФАЛШИВИ ЧУДЕСА.Той ще каже на един остров да се премести и острова ще се премести.ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ ЕДИН ГОЛЯМ ФАЛШ. Отстрани обаче труповете ще бъдат истински. Кръвта също.

15

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Когато започнат да падат армии в краката на конниците на АНТИХРИСТ ще разберете, колко са сериозни нещата.После идва АНТИХРИСТ и няма да има на тази Земя сила, която да му се противопостави. ЕВРЕИ, МАСОНИ, ИЛЮМИНАТИ първи ще коленичат.Ще направи човек от пясък и тълпата ще обезумее. Тогава дори Земята ще проговори и от недрата и ще излезе ИСТИНАТА. Няма да мине и година и ще дойде Илия, която ще бъде убит. Накрая от небето ще дойде Христос и чрез Своето Слово ще победи АНТИХРИСТ и ЗВЯРА.

14

дедо ви поп

преди 4 години

Бог вижда. И наказва.Но както казва Господ помогни си сам зада ти помогна и аз.Трябва заедно сами да си помогнем с божията помощ. Ще успеем да се преборим със сатаната и неговите слуги.

13

Експертно мнение

преди 4 години

Като експерт по обществените поръчки мога да кажа, че всеки закон, който може да се тълкува по два противоположни начина, в съда винаги ще се тълкува в полза на този, който плаща (в случая, деградиралите норвежци).

12

Анонимен

преди 4 години

нещо не разбирам тия против кво се борят.Кой им взима децата?

11

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

бОЙКО НЕ ЗАБРАВЯЙ. НАКРАЯ ЩЕ ИСКАТ ДА ПЛАТЯТ 100 МИЛИАРДА ЗА ТОЗИ ЗАКОН. ТОВА Е НИЩО ЗА ТЯХ. ИСКАЙ ПОНЕ 10 ТРИЛИОНА В ЕВРО.

10

РАН - ЪТ

преди 4 години

Може и още !И още може !Още ...Може ...

9

Анонимен

преди 4 години

Защо не изгонят вредните НПО финансирани от държави терористи.