409

Анонимен

преди 4 години

Тая серия от филма не е интересна. Предишната, която беше снимана в Англия, беше готина - дръжки на врати, намазани с Новичок, умряла котка, клошар подарява шишенце на клошарката си, Скрипалови умират и възкръсват... А тука скука - някакъв един-единствен български гражданин написал докладна записка с цел да промени геополитическата ориентация на страната. Така вика Гешев, де. Не са ни написали добре сценария американците, трябвало е повече да се постараят!

408

М, да ...

преди 4 години

Последно! България колиална страна ли е, съответно с колониално управлевие? Явно да!Ами задушаващо е! Те затова трудоспсобното население ще бяга от тази територия наЗапад!

407

Майната и на Русия

преди 4 години

АЗ СЪМ БЪЛГАРИН И ЩЕ СЕ БИЯ ЗАБЪЛГАРИЯ!!!!БЪЛГАРИЯ НЕ КРИМ, УШАЦИ!!!

406

Анонимен

преди 4 години

в Бг има някакви схващане че щом си русофил си комунист или БСПар, ами тигава излиза че и по царско 80% от българите са били комунисти, даже и преди Ленин да направи революцията...., нещо се мъти от към ЮСЕй за турски поток през Бг и Белене и тази история е прелюдия към това с енергетиката, влошават се отношенията с Русия и проектите спират, колко просто

405

Анонимен

преди 4 години

Радев нещо прекалено много се възмущава! Да не са близки случайно или да са се срещали?

404

kireza

преди 4 години

ГОСПОДИ,КАКВИ ШИЗОФРЕНИЦИ У НАС ВЪВ ВЛАСТТА....82% ОТ БЪЛГАРИТЕ ОБИЧАМЕ РУСИЯ....КОГАТО НАРОДА МЕ ИЗБЕРЕ ЗА ДИКТАТОР ВСИЧКИ ШИЗОФРЕНИЦИ,КОИТО ПРОДАВАТ РОДИНАТА,ЩЕ ИЗПРАТЯ В РАЯ ДО 9-то КОЛЯНО,ЗА ДА НЕ СЕ ВЪДЯТ ТАКИВА НЕНОРМАЛНИЦИ В НАШАТА РОДИНА....

403

Патриот

преди 4 години

Забелязвам Николай Маринов и той обича костюми за по 3000 евро като Волен. Явно добре им плащат на предателите.

402

Анонимен

преди 4 години

Глезенето свърши .Нещата трябва да се казват както са .

401

Анонимен

преди 4 години

Сега остава да проверим срещите на Решетников в България! Нинова и Радев изпищяха вече,чакаме кой още....!

400

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 421Луканов не е първия български премиер от БКП със руско гражданство. Георги Димитров е руски гражданин също.

399

Анонимен

преди 4 години

А бе що се напъваш приятел,Фолксваген не взимат с основно образование!

398

Анонимен

преди 4 години

А как е сега при ГЕРБ и Бойко Борисов, сега 25 години след Луканов и Жан Виденов?

397

Капиталист

преди 4 години

Капитализма е най-добрата сисема, но българите са прости и не могат да го прилагат!

396

Анонимен

преди 4 години

Г-н Цацаров. А антибългарските НПОта на Сорос които развращават и унищожават традиционните християнски семейни ценности са по вредни от всичко друго но явно ви се заплаща за да не бъдат закачани

395

Анонимен

преди 4 години

Какъв мед,каква демокрация. В банановите републики има демокрация, при демокрацията винаги е мизерия, гледат няколко страни в Европа и САЩ които ги лъжа - вижте колко добре сме при демокрацията, но не казват, че преди това 300 години са грабили дриги страни и са пиратствали. Демокрация = бананова република, това трябва да е ясно на българите след 30 години.

394

АНТИ до неразбралите

преди 4 години

Българина тук, НЕ СТАВА за капиталист.

393

Анонимен

преди 4 години

80%?Защо така скромно, направо да ги пишем 100%.

392

Анонимен

преди 4 години

До АНТИБлагодарение на БСП премиерите Луканов и Жан Виденов.Първият - руски гражданинВ Русия капитализмът по-малко уродлив ли е?

391

Анонимен

преди 4 години

При средна заплата 700-800 лева на фолксваген ще им излез изгодно българите да им работят евтино за 1200-1300 лева, но изглежда българите няма да ги огрее да работят евтино за Фолксваген и да живнат малко от безработицата и мизерирята, заводът ще е в Турция.

390

до 407

преди 4 години

Добре, кои са тези градове и какъв е профилът на безработните (възраст, квлаификация, образование и т.н.). Интересно ми е, защото знам за не един и два града, където внасят украинци вече поради липса на работници.Почни от Видин, Враца, Монтана, Плевен, Ловеч, Габриво, Шумен, Силистра, Търговище 80% от северна България тотална безработиьа, внасят украинци в Пловдив и Ст Загора това е....в Кърджали Хаскиво Ямбол Сливен какво внасят, трици