5

Анонимен

преди 4 години

Оле какво "трудно" прозрение ? Абе тя много "умна" била тази кметица бре ? Пу да не я урочасаме, че няма да има кой да ОПРАВИ тази африканска столица тънеща в кал и разруха, която все повече заприличва на овча кошара...е няма на какво да заприлича след като се обитава от овце вярващи, че ГЕРБ не са ком'унета, ха ха ха, излезте навън и се опитайте да намерите едно СЕЛО в ЕС по-зле от ска'паната ви и мр'ъсна София ! Щяло да има компроматна война, ха ха ха, не се казва компроматна, а война за кокал

4

Силвия

преди 4 години

Тази вместо да я подгони прокуратурата, тя тръгнала пак кмет да става. Ако може всичко да откраднете и съсипете, а след вас потоп.

3

Стефанов

преди 4 години

Стига крадене, Фандъкова. Вижда се! Не е само Графа, прекалихте. Върви си, вече се пренаядахте.

2

Не съм соци

преди 4 години

Даже една от най-възрастните ми съседки преди време беше стигнала до един извод - по Бойково време хазната се пълни чрез такси, глоби и други подобни.Като по-млад човек виждам, че хазната не се пълни само от това, но все пак таксите и глобите са нещо, на което това правителство много разчита.И 1 е прав. У нас най-трудно ще се справиш с онзи, който печели от това, че ощетява останалите.

1

Анонимен

преди 4 години

Цяло предаване фърфли но каза едно правилно нещо,че законите на ГЕРБ не работят в Сърбия има закон за отнемане лиценза на фирмите,които не си изпълняват задълженията а в БГ не може да прокара този закон.Още веднъж се видя,че Сърбите ни превъзхождат а тук само корупция.