8

Анонимен

преди 4 години

В Брюксел може основно да са чистачки, а в България са деветдесет процента лизачки и мъжки, и женски.

7

Анонимен

преди 4 години

Нещо срамно и долно ли има да си строителен работник? Не разбирам? Тези хора и в БГ щяха да се занимават със строителство.

6

доволен селянин

преди 4 години

по добре строител в Брюксел отколкото строител в София разлика 15 юро срещу 5-6 лв заплащане на час

5

Анонимен

преди 4 години

Трябват им роби и хитро си ги осигуриха под красиви лозунги за ЕС и НАТО.....

4

Светльото бъдеще

преди 4 години

Ако ще и да всякви в една държава нормална заплатата стига и да изпратиш пари в скапаната прогнила от руската мафия България...а,,за стройтелите заплащането навсякъде по-света е повече от добро(пиша за Англия специално)

3

Анонимен

преди 4 години

Toва го говореше Стефан Цанев още преди години, че източноевропейците ще бъдат обсужващия персонал в ЕС. Да има и изключения, но те само потвърждават правилото. Във всяка западна държава масово средностатистическия българин е третиран на по-ниско ниво от колониалната им и3мет. Това беше смисъла на присъединяването - нови роби, по-ентусиазирани за оцеляване. И в България новите бизнесмени третират по същия начин, но със социалистически заплати.Това е новия световен ред - глобално село от роби.

2

Анонимен

преди 4 години

С една дума - господарски слуги !

1

Сата НАТО

преди 4 години

Само да ви открехна - и руснаците, които живеят в Брюксел, са основно чистачи и строители. Същото се отнася и за румънци, поляци, сърби, украинци и т.н. Няма как директорите и дипломатите да са повече от работниците.