57

Анонимен

преди 4 години

Историята трябва да се помни такава каквато е била. Всеки нов строй отрича предходния и обяснява колко са били лоши онези преди него. За да е честно трябва да се признаят и плюсовете и минусите на социализма. Имало е и от двете.Преди три дена празнувахме деня на Съединението, а днес пак сме разединени.

56

Анонимен

преди 4 години

Вечна дружба с велика Русия! Честит празник!

55

Анонимен

преди 4 години

Руско турското влияние такива корени е пуснало в България че ще минат още доста години на тежък живот за истинските Българи докато се изкоренат тез българоубиици

54

Анонимен

преди 4 години

Народа е против разделението. Нека се обединим около нашия водач и партиен лидер премиера генерал лейтенант доктор хонорис кауза, каратист и футболист на годината Бойко Борисов!

53

аа

преди 4 години

До 34Е то ти си турчин. Много ясно, че за теб би било по-хубаво да си си в Турция.

52

До 46

преди 4 години

Тази, която още не е освободена.

51

Анонимен

преди 4 години

3 март също е Фейк нюз у нас , Руски празници прототипи който иска да празнува да се мести в Русия да живее , там празници колкото искаш

50

аа

преди 4 години

Това, че си променяме историята е ужасно. Че руснаците са изнасилваческа войска е на всеки ясно. Че семействата са си крили момичетата по килери и мазета също всеки знае. Че немската войска е била с дисциплина и за изнасилване е имало разтрел също на всеки е ясно. Но е факт, че въпреки всичко немците са фашисти. А червената армия - добра или лоша- е основния фактор за разгрома над фашистка Германия. И това е важно. И това, че мнозинството хора са искали комунистически строй също е факт.

49

Анонимен

преди 4 години

Проблема не е влизането на руснаците в България,проблема е създаването на тоталитарен режим с помощта на Русия! БКП-то изсмука соковете на държавата,а след това я разграби!!! А сега наново с настървение искат малкото останало да излапат! Не им вярвайте,те никога не са работили!

48

TOP SECRET

преди 4 години

Русия така хипнотизира бедния глупав славянизирано/християнизиран вече български Народ по Византия 866 г , само ни освобождават друго няма , старите хора у нас са им пълни мозъците с 100% FAKE NEWS MADE IN RUSSIA

47

Анонимен

преди 4 години

На руснаците сме им дали писменноста и христянството а те са си въобразили че са по велики от Българите

46

Анонимен

преди 4 години

Що за държава празнува поробването си?

45

Антиджендар

преди 4 години

Около двайсетина същества са сороскитегендари в София та тяхното исчезване няма да наруши екосистемата на дтолицата

44

АНТИ до неразбралите

преди 4 години

В България има само фасадна демокрация.МаФията е превзела страната от години.Само Военен режим Пиночет !!

43

Анонимен

преди 4 години

Най-добре е да заснем филм за 9-ти септември и да кандидатстваме за оскар

42

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 35Никой от народа не се е изнесъл в Русия обаче.Това да се има предвид.Напротив, много руснаци се довлякоха насам.

41

Анонимен

преди 4 години

Русия 500г мисли дали да ни освободи и понеже вече били създадени доста комитети за освобождение от Българите решиха да помогнат та да си препишат заслугите и да продължат да ни маждръкат Левски е бил прав като е казал не се ли освободиме ние тоз които ни освободи той ще ни пороби и руснаците чули и се възползвали

40

фен

преди 4 години

СССР са ни "освободили", колкото оня ден България "разгроми" Англия на футбол.

39

Анонимен

преди 4 години

До АНТИ"България загива" -- Ренета Инджова 1994г.Забележи годинатаТя е имала в предвид идването на Жан Виденов и 1997.

38

Анонимен

преди 4 години

Заграбили са на хората бизнеса и животните и земите и сме станали износител на евтини стоки за Русия. Заграбили са властта незаконно чрез преврат. Накарали са няколко поколения да им учат езика. Това не са освободители.