38

Анонимен

преди 4 години

Статистиките ясно говорят, който си мисли че здравната система работи рано или късно ще разбере, защото рано или късно всеки стига до лекар, там е проблема.

37

Анонимен

преди 4 години

Като ядете ***, че сте болни хаха

36

Дирижабъл

преди 4 години

Проблем е липсата на контрол. Бюджетът за здравеопазването се е повишил с пъти за няколко години, а разлика не се усеща. Тоест парите изтичат по джобове на политици и високопоставени доктори. Накрая всичко излиза през носа на данъкоплатците.

35

Анонимен

преди 4 години

Има свестни доктори, но като цяло в България най-добре да не стигаш до доктор, тогава ще разбереш истината защо ги наричат "мафията в бели престилки".

34

А бедните българи ?!

преди 4 години

Как да се лекуват, бедните българи ?

33

Анонимен

преди 4 години

Този сайъ е пълен с комунистически ***. 2-3 дето клепат фъшкийй как преди 89та всичко било прекрасно.и безплатно.Никой не ви е длъжен за нищо. Както вие работите за пари, така и лекарите. В една нормална държава обаче лекарите са добре платени, без изключение. Тука, държавата иска с 1000 лева на месец да задържи млад човек. Няма как да стане

32

България днес

преди 4 години

Богатия умира само веднъж,бедните - всеки ден от мизерията.

31

Анонимен

преди 4 години

Приблемът е, че българите са некадърни и не стават за лекари, само в чужбина има качесвени лекари, чужбина е рай, рай, рай, а българите не стават.

30

Анонимен

преди 4 години

Демократе, Аристотел е на друго мнение!

29

Анонимен

преди 4 години

За доктор и поп, трябва да ти идва отвътре, иначе си е печелбарство.

28

Демократ

преди 4 години

Българите трябва да престанат с комунистическото мислене, и да разбрат че сега сме демокрация, а при деморкацията лекарят е бизнесмен който продава здравна услуга на пазара, здравеопазването е бизнес, и който иска да получи качествена услуга трябва да се бръкне и да си плати, а който е некадърен и беден и няма пари да пие чай!

27

Анонимен

преди 4 години

Лошото е, че и когато си плащаш пак нестава, хората със сериозни диагнози са живи само тия които се лекуваха в чужбина.

26

Анонимен

преди 4 години

Познавам само трима лекари-- човеци!

25

Демократ

преди 4 години

За днешната мизерия е виновни комунистическото мислене. Деморкацията е най-добрата система, но комунистическото мислене и пречи да се развива, затова в България цари оскотяваща мизерия.

24

Анонимен

преди 4 години

Новите си взимат испитите със слушалки, вече дипломите от България не се признават потчти никъде, а иначе самочувствието на новите доктори е до небето, нищо че като отидеш не могат да ти помогнат.

23

Анонимен

преди 4 години

Няма да има, защото комунистическото мислене е останало и в хората и в управлението, че лекарят е задължен да те лекува за без пари само защото е положил хипократова клетва.А в същото време касиер в лидл взима 3 пъти колкото млад специализант. Другари, ако това ви се струва нормално, държавата е обречена с хора с подобно мислене

22

Анонимен

преди 4 години

Старите са по-кадърни имат и някакъв морал, от новите нищо не става.

21

Анонимен

преди 4 години

Преди 1989 г. у нас беше изградена система на здравеопазване, за която днес можем само да мечтаем! А сега се радвайте, че можете да ходите свободно да миете улиците и да берете ягоди на Запад и се молете на западни фирми да дойдат в България да си изнесат заводите да им работят българите евтино.

20

Мартисан

преди 4 години

Баща ми беше инженер проектант с множество патенти. Лекарите се държаха отвратително с него и с нас, които се грижихме след щетите, които му причиниха. Човекът умря като куче, нищо, че си плащахме навсякъде, нищо, че вероятно беше по-умен от всичките тях на куп. Докато няма затвор за прегрешилите доктори съм против увеличение на привилегиите за тях. Все пак не може само да искаш, а да не носиш никаква отговорност.

19

Анонимен

преди 4 години

А сега като са отворени границите и има банани защи българите са първи по смъртност в света и най-бързо изчезваща нация?