54

рфл

преди 4 години

Днес видях "нов" Рейндж на който германеца му е взел живота, с отрязан катализатор да оставя черен облак и... Ами водеше сватба, на 20 метра след него един от кервана беше кабрио, кефеха се. Веднага вдигнах прозорците, карах като *** само да се махнат. Но тротинетката, е нещо извънземно за тях. Лудите са на свобода, санитарните емигрираха.

53

рфл

преди 4 години

Ама ако тротинетката е на Данчето, може. Молете се гроб да не внесат любовници от Просия под наем, че тогава и затова ще налагат актове.

52

Анонимен

преди 4 години

Това са некачествени китайски тротинетки.Ние си имаме качествено гориво от Лукойл, най-качественото в Европа и снего ще си караме към светлото бъдеще на Доган.

51

Анонимен

преди 4 години

Това че катажите раздават глоби си е в кръга на нещата. По интересното е кой разреши тези тротинетки да се паркират на пъпа на София да се карат нерегламентирано и да стават претпоставка за катастрофи. Кои прибират мангизите от даването под наем на тротинетките. . Другарко Фандупкова ти както винаги си ни чула ни видела ни разбрала. Нали *** другарко ти не си от София нито си Кмет ти си от Самоков и си само за малко.

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен ЛУКОЙЛ -76 % СОБСТВЕНОСТ НА ,,РОТШИЛДГРУП ,,ХОЛАНДИЯ - СПРАВКИ А. ТОДОРОВ НЕМОЙ РУКИТЕ ,КЕ ТИ ОТКИНАТ ГЛАВАТА !

49

Анонимен

преди 4 години

Днеска докато се разхождах в София някакъв возещ се на тротинетка с 50 кила наднормено тегло ми се пулеше и плезеше.

48

Анонимен

преди 4 години

Докато ДПС са на власт в България, всичко, което може да застраши ограбването на народа от Лукойл ще бъде пресечено с помощта на полиция и жандармерия.

47

Анонимен

преди 4 години

Поредното демократично безумие : Разрешават продажбата на нещо ,което не може да се използва ,без регистрация . Така УМИШЛЕНО се създава хаос ,нарушения ,престъпност.

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 41Вие на Ковачки ли робувате с ел.тротинетки? Айде да не се обвиняваме, а да решим проблема тротинетката е традиционно използвана от деца, не е сериозно.

45

Анонимен

преди 4 години

Важното е Вальо Златев да отчете печалбата за Лукойл в Маскава, без да плаща данъци в България, а *** да кара с най-некачественото гориво в Европа. Заслужавате си мизрерията, защото я търпите.

44

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Ама в сравнение Гербаджииската простащина в ,,Чума по прасетата,, милиционерската простащина е ,като шега .

43

Важни са Немск.Лобит

преди 4 години

До Куче влачи рейс!:) Вносителят на скутери, а не производителят, плащат на Е.Бюрократ над 20 000 евро за сертифициране на всеки отделен модел скутер, към една и съща марка, за да могат да се движат по немските улици!!!:)Познайте коя е тази фирма, която може да си позволи толкова голяма такса за сертифициране, при положение, че дори производителят в Сингапур не продава директно, повече от 100 бройки, годишно...Технологичен монопол, но на Бюрократично ниво, защото Екологията не е важна!!!

42

Куче влачи рейс!:)

преди 4 години

Ще напомня, че цената на тези публични скутери, във фирмата производител е между 400 до 700 евро, при това към крайни клиенти, на дребно, в Сингапур, транспортът до Европа е само 200 евро...Интересно колко е дотирал ЕС, за вноса на тези Ел.скутери, защото всички регулации тръгнаха от Германия, където е представителството на тази фирма от години, а цените на скутерите бяха двойни, ако не се поръчат директно от фирмата производител...:)

41

Анонимен

преди 4 години

До ъцзпараграф 22 хаха,няма такава държава,глобяват те защото не си регистрирал нещо ,което не се регистрира

40

Анонимен

преди 4 години

Поредната милиционерска простащина в услуга на петролната мафия на олигарха Златев.

39

До раята

преди 4 години

Трябва всички да робувате на Лукойл и Доган. Никакви електрически превозни средства. Всички, чинно със старите бракми за некачествено гориво при Лукойл!!!И БЕЗ ОПЛАКВАНИЯ!!! ГОРИВОТО Е МНОГО ХУБАВО, КРЪЩАВАНО Е В БЪЛГАРИЯ!

38

Скутерът цени времет

преди 4 години

Няма по-удобно средство за Зимата. Пази ви топло, като ви позволява да подритват е и да се стоплят, не е вледеняващ, като колелото, има круиз контрол и може да регулира постоянна скорост...Сгъваем, лесно преносим, компактен, влиза във всякакъв багажник, може да ви спести над 2 часа в задръствания в Столицата, но не е подходящ при дъжд...

37

ъцз

преди 4 години

Проблема, е че са незаконни и трябва да се регистрират в КАТ за да не подлежат на санкция, но от друга страна КАТ отказват регистрация понеже не знаели , как да ги регистрират...и това, ако не е безумие....

36

Скутерът е без пол!

преди 4 години

Никой няма интерес да узакони тази манна небесна! По-лесно е да се разреши на една фирма монополизирала цяла Западна Европа, да играе на ниво Правителство, като получи ексклузивни условия, а е странно, защото това се случва именно в ЕС, където уж има свобода на продвижването?!:)

35

ined

преди 4 години

На третополовите им е разрешено да карат само тротинетки с 3 колела