604

до Анонимен 660

преди 4 години

Скоро и Русия ще стане българско владение.

603

до Анонимен 653

преди 4 години

Русия и Китай ще са приятели само докато не почнат да си поделят територии и влияние. В момента тези две държави трябва на Тръмп краката му да мият, водата му да пият. Понеже като мразят САЩ, те не са във война помежду си, Русия и Китай. Тръмп направо се е сложил между шамарите и им служи за гръмоотвод. Ако го няма гръмоотвода, Русия и Китай ще се хванат за гушите - планетата ще им дойде малка.

602

Анонимен

преди 4 години

Не българите най-после решиха да огласят пренаписаната от вас наша история че вие сте ни баща и майка и винаги ще сме ви длъжни.... Толкова холандци ,румаънци ,украинци и какви ли не са участвали в руско-турската война ,но винаги само на вас не сме благодарили достатъчно ! И след втората световна война е подобно положението ! Всичко дължим на вас даже и че сме живи и сме народ !

601

Анонимен

преди 4 години

Скоро и Украйна ще стане Руска.

600

Анонимен

преди 4 години

Не е дело на гробаджиите Захаровна.Ваща агентура в БГ.много добре ви е известила кой стои зад всичко това.Друг Голем началник като вас.Намира се отвъд океана.

599

до Анонимен 651

преди 4 години

Анонимний! Постингът ти показва, че не познаваш логиката на Хитлер. Аз прочетох "Майн Кампф" и разбрах. Понеже, Анонимний, трябва да разбираме и двете страни, ако искаме да сме в час. Хитлер е разсъждавал така: щом противникът превъзхожда армията ни по численост, то ние трябва да го превъзхождаме по качество. Оттам и високите технологии. Защо Германия напада? Защото за разлика от други държави, не е имала колонии, нито като Русия е окупирала съседните държави. А трявба да се яде.

598

в бъдеще

преди 4 години

Поправям се. В момента руснаците не са готови за отбрана на планетата - много са алчни. Трябва им смяна на чипа в най-добрия смисъл на думата. Не може да им се вярва. Поне засега. Когато докажат, че може да им се вярва, ще станат част от екипа. Засега в Русия имаме терор, шовинизъм и фанатизъм. А това е повреда на софтуера.

597

спрете да грабите

преди 4 години

Много от технологиите, които сега ползваме, са разработени от учените на Хитлер. Мобилни телефони. Технология Стелт. Всичко това победителите са го разграбили от Германия. Защото са ***. Дай свобода на Германия да развива технологии, защото това тя го умее най-добре. Ако ти трябва някой, който да умре и да отбранява планетата, поръчай това на руснаци, те и без това скучаят, ако не воюват. Обаче при условие, че не играем на дребно, всеки за себе си, а държавите на планетата действат като екип.

596

Калеко Алеко

преди 4 години

Не знам какво общо имат рушките хибридни изцепки с Турция, та като стане въпрос за раССията, тя /Турция/ ни се дава като контрапункт ... Турското робство отдавна го забравихме, а дори и след 5 вековно иго, българите пак се запазиха, като такива, а само след д 45 г. съвеЦско робство, едни товарищи тук почнаха да изповядат българщината си със силно изразен рушки акцент. В Турция поне ходим на почивка и оставаме изненадани от гостоприемството и, а в сибирския коптор никой неще да ходи ... !!!

595

только не спит барсу

преди 4 години

Противозаконно ли е да смятам, че победителите от Втората световна война не са по-различни от Хитлер? Поделили си Европа, Германя, Корея! Ами атомните бомби над Япония? Ами загиналите като мухи руснаци в Китай? По хълмовете на Манчжурия, Дори песен има такава, която вече омръзна и на самите руснаци, които я пеят на тема полов процес. Тихо в лесу...

594

Анонимен

преди 4 години

Ами ще говорим и ще мислим каквото са ни казали началниците, те най-добре знаят какво е добро за нас и за България и как да мислим и да говорим, това са си наши началници и тях ще слушаме, Захарова да не се меси във вътрешните работи на България.

593

мисля каквото искам

преди 4 години

Маро! Захарова! По кой закон на мен ми е забранено да съм против това, че държавата пи е победена и плащала репарации, особено след нато СССР, САЩ и Британия са разграбили научните открития на германските учени? Вие грабите, а ние плащаме репарации! По кой закон, освен по закона на джунглата, руското мнение за Втората световна война е най-правилното?

592

Анонимен

преди 4 години

в този сайт се хвали всичко лошо за България и се отрича всичко позитивно и добро. Срещу Русия се води непрекъсната кампания, а срещу Турция нищо ей така завоалирани добри думи. Троловете - по маци с небългарско а с турско съзнание пригласят

591

Анонимен

преди 4 години

uFXJFКойто е мързелив и от него нищо не става, става со ро соид. Ако не са на нпо хранилка тези хора няма да са дипломати, министри, а просто ще метат улиците по програмата заедно с избирателния си корпус от избиратели на ГЕРБ

590

Забележка

преди 4 години

Забележка към Захариева, с цялото ми уважение: не България и българите, а васалния слугинаж под диктовката на господарите отвъд океана и Брюксел.

589

Анонимен

преди 4 години

С какво комунистите са пренаписали историята , а , фашистче. Референдумът за република през 1946 г. бил незаконен. Законен е: долу манрхията, да живее Републиката!

588

Анонимен

преди 4 години

България даде началния духовен импулс на Русия преди векове, Русия дължи силата си на Бъгария, а Русия освободи България два пъти, без Русия днес нямаше да има Бъкгария. Българите винаги ще бъдат благодарни на Русия, българи и руси са братски славянски народи. Това, че сега на власт в България са хора които служат на англосаксонските си господари и говорят от тяхно име, не означава, че България иска да пренаписва историята.

587

Анонимен

преди 4 години

Такова обективно и точно изявление от страна на МВнР скоро не бяхме чували. А рекцията на руснаците е показателна за състоянието на нещата там. Тотално промиване на мозъци, реабилитация на болшевишките престъпления, милитаризация и настъпващ националсоциализъм в руски вариант. Наистина жалко за обикновените руснаци, горките хора бял ден не са видели от 1917г. досега.

586

Анонимен

преди 4 години

По време на Полско-съветската война 1919-1920 г. в полски плен попадат около 100 хиляди съветски войници. От тях за по-малко от година загиват не по-малко от 70 хиляди това ясно характеризира чудовищния режим, на който са подложени пленниците от полски власти, изпреварили нацистките концентрационни лагери с двайсет години

585

ert

преди 4 години

правилно ли говори жената - правилно