352

Анонимен

преди 4 години

СПИРАЙ ВСИЧКИ ЧАРТЪРИ ОТ РУСИЯ КЪМ БЪЛГАРИЯ ВЕДНАГА! ВЕДНАГА!

351

Анонимен

преди 4 години

До Не вярвамТук брат не е до вярване. Напълно е възможно...Говорим в БГ за богати туристи, но освен тоалетна за 1лв. друго не предлагаме и по-тъжното е, че не можем и да предложим... Нивото на бизнеса е такова.При арабите (Дубай) има нощувки от 10 000 долара, а в БГ 20 лв. и кенeф за 1 лев.То какво да искаш от държава в която политиците ходят да режат лентички на тоалетни...

350

Анонимен

преди 4 години

Въпроса е за просташкото поведение на една рускиня. Всъщност няма никакъв въпрос, наглия руски *** си го просеше, не може да се отнасяш с персонала като с парцaл.

349

Сата НАТО

преди 4 години

Според мене просто са направили скандал и го раздуват по медиите, за да ни умиришат националния празник. Да сие бават майката! Както каза онзи *** вчера - да спрат всички чартъри!

348

Маяковски

преди 4 години

" А на палубе дрался дурак болгарин" - Власдимир Маяковски.Всички обсъждате тези 2 лева!Не е въпрос за 2 лева , а за просташкото поведение на един български мъж.

347

Сата НАТО

преди 4 години

Руснаците просто са идьоти. Низко племе. Въобще няма какво да се коментира. Човекът го е казал - на руснака има само един начин да му обясниш нещо:"вдарил палкой ему по голове, и он присел"

346

Tоп новини

преди 4 години

Псувни, блъскане, обиди: Рускиня изгонена от заведение заради такса WC_________________________________________________________________За топ ид.иотите това са топ новините... Дори жълтите парцали се подиграват с "правоверните поданици на ББ"hahahha

345

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 377О, дааааа. Руснак на шведска маса е неповторимо изживяване.В ресторанта на хотела в Хисаря дето бяхме отишли за една събота и неделя миналата година имаше някаква група от руски бабички. Охраната проверяваше чантите на излизащите и вадеше мекици, варени кренвирши и парчета салам отвътре.На всичкото отгоре никой не се сещаше поне в найлонови пликчета да ги сложи, бутаха мазните мекици и кренвирши в дамските си чанти ей така.

344

Не вярвам

преди 4 години

Поредната мутра от мутренския край на черноморието, който си е изплашил работничката (тоалетнаждийката)да льже че клиентитите от русия не са искали да си платят тоалетната!

343

ПроСоТо

преди 4 години

До Не всичко е политиказа руснаците не знам,отдавна не се интересувам от тях..Сигурно пият яко,но при девет месеца при минус 40 градуса,как да оцелееш?..Но виж,за британците си прав!..Още в четвъртък вечерта пъбовете са пълни с народ,който се налива до припадък..Поне в Лондон..Пияни мъже и жени се търкалят по улиците..ФАКТ!..Който не вярва,да иде да види с очите си.МРЪСОТИЯТА навсякъде е поразяваща!..Британеца /доколкото има чисти британци в Лондон,де!/яде,хвърля на пода ,на улицата..

342

Анонимен

преди 4 години

В Испания / а и по целия свят/ казват El Cliente siempre tiene razon - Клиентът винати има право. Ама не яли и пили...Пак са клиенти. -------- Да, ама не. Не са клиенти.

341

Анонимен

преди 4 години

@ 358 - Бай Шиле...Не е обществена тоалетна да го разберат най накрая гламавите руснаци...Да-а в цивилизираните страни има общ. тоалетни може би имa и в Русия. Въпроса е защо ги няма достатъчно в BG. Тъй че бай Шиле е както ника си - невежа!

340

haha

преди 4 години

До 378Крайно време е да се цивилизовате, дори и ако сте балканци. Не че това може да стане с *** но все пак опитайте нема да ви боли

339

ПроСоТо

преди 4 години

До Ко4овикаш:-">Сърбаме им попарата на тези *** повече от 100години. Приписват си незаслужени роли в нашата история, правят ни на балами, държат се както си пожелаят, а не каквито са нашите правила"Каква попара сърбаш,бе душо?*** ли имат БЕЗПЛАТНИ военни бази на наша територия?..-НЕ,КРАВАРИТЕ от отвъд Океана имат!!Некакви "рашънски" закони ли действат на наша територия?..-НЕ!!..Действат "ЕВРОЗАКОНИ"!!...каква е тая ПРЕЩУРА мантра,която са турили в устите ви?!..?!?!

338

Анонимен

преди 4 години

Това с *** е най-голямата тъпня което може да се измисли...Гати дъното сме ударили... В новините се пише ка ***....и 2 леа...

337

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 372 Платото в китайския ресторант е огромно и един човек не може да го изяде. Там е друго. Предлагат ти остатъка от храната да си я вземеш в къщи.

336

Не всичко е политика

преди 4 години

Всички англичани и руснаци са алкохолици, всички американци не знаят география, всички българи крадат, просят и имат по 10 деца...Е, нееее...!

335

haha

преди 4 години

Аз като работих сервитьор, два рускини си поръчаха една супа с две чинии и си разделиха супата.****************************************************************************Забравил си за безплатния хляб. Поискали са поне 3 хляба, 2 за супата и един за по път. Нали душо?

334

Анонимен

преди 4 години

Вие виждали ли сте как се държи руснак на ол инклузив с шведска маса???Имахме един пълнеше си джобовете с кюфтета! :D

333

Научете се да пишете

преди 4 години

"туриските" и др....