87

Истината

преди 5 години

Комунистите съсипаха България и Софяи за 45 години! В ЕС при американското парнтьорство икономиката се развива, заводите никнат като гъби, бъгларинът се замогна, забогатя, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300 годишна история българите никога не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.

86

Анонимен

преди 5 години

Има две Софии, едната е Центъра и околните му квартали, където е стара София и живеят приятни, културни хора и е мирно. Останалото е комунистическа София, където бяха настанявани най-кресливите комунисти. Няма смисъл да продължавам, нормалните хора знаят за какво говоря.

85

монархо фашист

преди 5 години

Преди 1944г при монархо-фашизма в София се строяха самолети и автомобили, стандарта на живот беше като в Швейцария и Лондон, но после дойдоха руските окупатори и върнаха България в средновековната мизерия!

84

Хаха

преди 5 години

Ама другарете не обичат истината, защото тя показва истинската им същност, тази на престъпници.

83

ай сиктир

преди 5 години

Притеснил съм се, ако фандъка загуби къде ли ще я пратят за консул, познайте от първия път.

82

Анонимен

преди 5 години

до 83,точно така, кажи му. Стига вече отрицание, погледнете в очите на истината другари.

81

До Кмет на Соофия

преди 5 години

София е била град до 09.09.1944, след това е дошъл правешкия каскет и историята я знаете, а може и да не я знаете.

80

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова и Мая стават...но не чак толкова. Дайте нещо за Радев или Бойко, там се плюе най-добре.

79

Анонимен

преди 5 години

Няма да е зле преди да я опандизят да бъдат въведени и някои промени в наказателния кодекс, за да бъде конфискувано и имуществото на дъщеря й. София не е мандра!

78

Анонимен

преди 5 години

Изборите са като надбягване с един кон, която и да изберат, все комунистите печелят.

77

Анонимен

преди 5 години

30 години в София гласуват уж за по-малкото зло и винаги избират най-голямото зло. Янчулев, Мафиянски, Борисов, Фандъкова, ... все най-голямото зло.

76

Анонимен

преди 5 години

София разполага с много повече пари от Париж, Лондон, Ню Йорк, Сидни, Берлин, ама Фандъкова ги краде, гласувайте за Мая.

75

Кмет на Соофия

преди 5 години

Ама София не е град за да си избира кмет. София беше град до 1989та, сега е заселническо сборище на хора от цялата страна изгонени от родните си места заради мизерията и дошли в София за да свързват двата края. Тези хора изобщо не ги интересува инфраструктура, градоустройство и София, те просто оцеляват в опит да се спасят от мизерията. Затова Мая Манолова която обещава добрини и обикаля с влака ще получи много повече гласове от Фандъкова.

74

СеДеСар

преди 5 години

Искам си Янчулев.

73

Анонимен

преди 5 години

Че какво им е на индианците?

72

въйй

преди 5 години

До Урсула фон дер ЛайенДер лайнените така си плямпат,без да познават обстановката.Защо и изключиха микрофоня и ни позволиха въпроси от журналята?

71

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Най-добрия кмет на София."Нещо като най-добрият индианец?

70

Трандафор Босев

преди 5 години

Страхотно! Невиждана битка!!! ОФЦА 1 С/У ОФЦЪ 2!!!! Невероятно! Ние сме страшни критени! До къде се докарахме?! Искам да да се включи и ОФЦЪ 3 - Волни Смъдури! Така, може би ще осъзнаем трагичността на положението си! София бил нейния град! Не е твоя, Антоан и Стефку преди теб си го откраднаха, вече!

69

Анонимен

преди 5 години

До мая клати държаватаЧе ще отидем ,ще отидем но няма да гласуваме за Герб...само така си сънувайте...

68

Анонимен

преди 5 години

Усмихнатото лице на корупцията с нов мандат.