12

?

преди 4 години

Възможно е германският турист Ларс Митанк, който изчезна мистериозно у нас през 2014 г., да се укрива в гора близо до летището на Варна. Това обяви пред БТВ частния детектив Кай Васертал, който разследва случая. Той дори показа кадри, заснето от дрон, на които се вижда мъж, който върви по горските пътеки.

11

Т

преди 4 години

Имаше един германец преди години изчезна - Ларс Митанг ?! Нещо за него ? Пак беше замесена дрога ....

10

Анонимен

преди 4 години

Защо не се е обадил на приятелите от палатката, които са наблизо, а на баща си в Карнобат, има нещо гнило. Тези приятели като виждат, че го няма защо не подават сигнал, ако искат да бъде намерен? Кучетата не го откриват, защото явно е качен в една от всички коли, които са били там.

9

????

преди 4 години

Имал ли е заболяване, като диабет или шизофрения,наркомания или алкохол?Нещо ни спестяват в този случай, някаква информация липсва.

8

аа

преди 4 години

Истината е че там да се загубиш не е проста задача. Любен Каравелово се намира до главен път Варна Добрич, който е супер натоварен. Навсякъде във всяка посока има села. Това е Добруджа - гори няма, по скоро пояси. Всичко са голи поля на които в края на лятото тече селскостопанска работа. Определено изчезването не е просто пиянско или наркоманско, защото на следващия ден след като се събудиш само по звук да се ориентираш и ще стигнеш до населено място или път.

7

Анонимен

преди 4 години

Извънземните са го отвлекли. Само екстрасенси могат да помогнат.

6

Анонимен

преди 4 години

Всъщност по информацията от предни новини, те го търсиха във въпросната гора и с кучета, даже от телевизията ходиха да снимат там. Това не е Сибир, Сахара или нещо подобно, дето да се загубиш и да нямаш откриване. Има елемент на мистерия в това изчезване, но дано все пак се намери жив и здрав.

5

Анонимен

преди 4 години

Да беше го възпитала като човек майче. На 28 години е а няма акъла на 5 годишен. Къде да го търсим като сее хванал с наркомани. Кой знае къде са го заровили. Надрусали са се сбили са се и са го убили. С наркомани работа да си нямате. Това ни докара демоникрацията и слободията.

4

d

преди 4 години

Злобни сте хора. Злобата няма да ви донесе нещо по-хубаво в живота. Очевидно е, че щом седмица го няма очевидно ще е трудно да го намерят жив. Явно в тъмното се е подхлъзнал и е паднал от високо, може би е със счупени крайници и т.н.

3

Анонимен

преди 4 години

Много сте ми смешни като почнете да говорите за наркотици.Вие като отидете на кръчма и се напивате като сви.не какво правите? Убивате се с колите.Стига сте се правили на големи моралисти.

2

Хейтър

преди 4 години

Както каза колегата преди мен , най - вероятно по миризмата да го търсят ?!

1

Да ама...

преди 4 години

Дрогата не прощава! Ако не се появил жив в изминалите 24-48 часа - горските да пускат хрътките по миризмата на разложено да дирят и ще го намерят в района на нарко-партито.