605

Анонимен

преди 5 години

....ами то само цената на на парното в София като си гледам сметките от тази година скочи с на 30% какво ще помогне увеличение на доходите с 10%....и както винаги такова увеличение ще е с много по-малко% и само за поддържници на на герп по държавни агенции и министерства....

604

1234

преди 5 години

Дохода ще се увеличи с 10%(примерно с 60-70лв на месец),но с него и разходите ток,вода,отопление,телефон,лекарства,храна,данъци,наеми,транспорт,услуги,подръжка на автомобил,жилище,почивка ит.н и се получава давам ви реално 10лв, но косванно ви взимам 50лв!!

603

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 639 Търпете , търпете нали точно той каза , че Варна ще остане едно голямо село !

602

Анонимен

преди 5 години

До 1 до 635Как ще говори за МРЗ и минималната пенсия пред Бундестага? Табу! В Бг е забранено на министри, депутати, медии и журналисти да говорят за МРЗ и минималната пенсия и само само хвалби СРЗ и тавана на пенсиите, ти за Бундестага питаш!Истината не бива да се изрича, забранено е!

601

Анонимен

преди 5 години

Аз съм варненец и нямам НАМЕРЕНИЕ да те търпя

600

От Берлин

преди 5 години

Който му вЕрва да ми постави винусче...! Давайте?

599

Анонимен

преди 5 години

То ще увеличат доходите но ще измислят някакво ново покачване на данъците и те парите ще отидат на вятъра.

598

1

преди 5 години

недраги ми слънце,като говориш пред Бундестага,не забравяй да споменеш ,каква е минималната заплата, и минималната пенсия в евро,да видиш,как ще реагират дупетатете там,и след това почни с рекордния износ.

597

уточнение

преди 5 години

Ако има и един човек в страната ,който да вярва на тиквените брътвежи ,значи заслужаваме съдбата си.Но няма такъв.Самата Тиква не вярва на лъжите и хвалбите си ,но страховете му са преминали в паника.Знае че го чака съдбата на всеки диктатор.Сам си е виновен.Ако не гушне букета до есента ,на пролет ще е съквартирант на Куйович.

596

Анонимен

преди 5 години

Официална информация: НЕК е със дефицит от 5 милиарда лева. Държавната ТЕЦ Марица изток 2 е със задължения от 1 милиард и половина лева и със загуби 722млн. лева. Неофициална информация: реалната цена на електрическия ток е два пъти по-висока от цената която плащаме. Докога ли?

595

БГ

преди 5 години

Четеш коментарите и ти става ясно защо мрънкащите не им стигат парите

594

Анонимен

преди 5 години

НЯМА НИКАКВИ ИЗЛИШЪЦИ. ТОВА Е ПОРЕДНАТА ЦИНИЧНА ЛЪЖА НА МУТРАТА-ПРЕМИЕР. В БЮДЖЕТА УМИШЛЕНО СЕ ЗАЛАГАТ ЗАНИЖЕНИ ПАРАМЕТРИ, ЗА ДА 'ФОРМИРА' ИЗЛИШЪК, КАКЪВТО НЯМА, НЯЯЯМАА! ТОВА СА ПРЕДИЗБОРНИТЕ ЛАКЪРДИИ НА УПЛАШЕНИЯ ЗА ВЛАСТТА СИ СТРАХЛИВЕЦ И ПОДЛЕЦ. АКО ИМА ИЗЛИШЪК, ЗА КАКЪВТО АРАЛАМБИ ИЗПЕЧЕНИЯ ЛЪЖЕЦ, ЗАЩО НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ПОВИШАВАТ ЦЕНИТЕ, ТОВА ВСЕКИ ГО ЗНАЕ ПО ДЖОБА СИ, А НИЩОЖНО СЕ ПОВИШАВАТ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ? ЗАЩОТО ЛЪЖЕ ТА СЕ КЪСА. "И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ, ЗАТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ" И МЕ ИЗБИРАТЕ.

593

Анонимен

преди 5 години

Вече от догодина ще сме богати.Щедър си.Родителите на болни деца няма да събират пари с СМС-и за тяхното лечение.Браво Боко.

592

БЕЗСРАМИЕ И НАГЛОСТ

преди 5 години

БОЙКО ОБЕЩА ОТ ДОГОДИНА ДОХОДИТЕ ЩЕ НАРАСНАТ С 10%, А ЦЕНИТЕ НА ВОДАТА, ЕЛЕНЕРГИЯТА, ХРАНИТЕ, ЛЕКАРСТВАТА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ДОПЛАЩАНЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ И ПР. С 30%. БЪЛГАРСКИЯТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЛЪЖЕЦ. А КОЙТО ЛЪЖЕ, ТОЙ И КРАДЕ. ИЗВОДИТЕ СА ЗА ВАС.

591

Анонимен

преди 5 години

продажникът и лъжецкомунистчето от банкя не е виновно виновни са тия дето си го търпятайде със здраве да е жив и здрав да ви довърши както кравите овцете и прасетатаи ще му платят обезщетение началниците му от краваршингтон

590

Анонимен

преди 5 години

Най ниско квалифициран труд в Германия например чистене между 8-12 Евро на час.

589

Анонимен

преди 5 години

Нормално е ако не лъже че има такива излишъци.Тези излишъци се натрупват от най ниските пенсии и заплати които взимаме в Европа.Даже ако ги намалят излишъците ще са още по големи.

588

Добре де...

преди 5 години

...10 години докато управляваше не вдигна заплатите и дори през това време гледаше безпомощно ( или може би не ) как цените на стоките от първа необходимост скочиха поне един път. Сега пък предизборно изведнъж някакви заплати ще вдигаш. На кого, защо? Кой си ти да казваш кой и кога ще прави икономии и кога ще харчи? Просто ти си типичен пример за автопилот на една държава!

587

Анонимен

преди 5 години

Боце я отиди в северозападна, и североизточна България в Родопите, в Балканските части на страната, и обясни на хората че си получил "добра" новина от рейтинговата агенция Moody's. Дали според теб ще се зарадват на това, и дали ще те разберат, когато едвам свързват двата края а ти им говориш за излишък. Боце ти на Шипка не се качи, аз те карам да обиколиш България да видиш как живеят хората. Само побъркан може да говори за излишък при условие че сме най бедната държава.

586

seira

преди 5 години

"ДРУГАРЮ" БОРИСОВ,ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ, КАТО ИМАТЕ ТОЛКОВА ГОЛЕМИ БЮДЖЕТНИ ИЗЛИШЪЦИ, ЗАЩО ТОГАВА ТЕГЛИТЕ ЗАЕМИ?!НЕ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ ПАСАТ ТРЕВА!!!