195

АНТИ

преди 4 години

Я кажи ми облаче ле бяло, фон дер Лайен де си я видяло ?Българска визита тя да стори,за просперитет, да ни дърдори ...

194

реалист

преди 4 години

До до реалистПрочети какво пише за Боко Тиквата в доклада на американските служби.Огледай се и ще видиш ,че от всяка държавна службица наднича по една куха герберска главица.За медиите да не говорим.Края на диктатора идва.

193

Анонимен

преди 4 години

Смятам, че ЕС взе търпимостта и любезността ни за слабост чак вече и цинични изказвания правят колко сме били добре.

192

Циник

преди 4 години

Настръхват ми косите, като я гледам тази.Един кон - има повече "военни знания", от госпожата - *** тя беше "военен министър" на Германия... Меркел едва успя да покрие скандалите в Бундесфера с раздадените милиони "хонорари на частни консултанти", и със зор се докопа до следващото високэдотирано кресло, което да опърдявa. И такива решават съдбата на Евросъюза - цялото прилича на пошъл виц!

191

Анонимен

преди 4 години

До реалистАко Борисов е диктатор аз съм джихадист.Може какъвто и да е обаче диктатор, то всеки си прави каквото иска в тази държава.Когато се стигне до съд, ама то рев, ама то колко несправедливи били...пак казвам, колкото и простоват да е е направил повече от колкото правителства до сега.Да познавал се е с хора от СИК, но кой от поколението на 90-те не се е познавал.

190

Анонимен

преди 4 години

За да има просперитет трябват благородни души,самоувереност,решителност ,хора които отстояват правата си и бият гадовете.Сега модерните открития са по силни от юмруците ,бухалките и пищовите.Така ,че по мъничко и по предпазливо.

189

Анонимен

преди 4 години

Маските паднаха Боко е марионетка на ЕС с цел заличаването на българския народ от тази благодатна земя извоювана от нашите предци.

188

Анонимен

преди 4 години

До единствения платен гербераст ,пишеш в несвяст в този форум!-Хайде почини си.Няма смисъл да се потиш.Шайката отиде в рЯката.До Нова година Тиквата ще е съкилийник на Куйович.

187

Анонимен

преди 4 години

Знаех, че Бойко е фактор в световната политика, но той се оказа дори по-голям колос.

186

Дядо Пенс

преди 4 години

Да я питам тая кака знае ли,че в тая ,,простерираща,, държава 1 300 000 стари хора живеят с110 ? на месец ?! Че семейства с деца получават месечна заплата от 270 ? ?!

185

ха-ха

преди 4 години

Василев -Странджа и т.н. -Спри бе ,мушморок с мушморок.Вече си втръснал на всички с глупостта си.Пак усмърдя форума.

184

Анонимен

преди 4 години

"Виждам държава, която просперира."От това по-голям сарказъм - здраве му кажи!

183

Анонимен

преди 4 години

Абе, защо в новаината за трамвая и Manuel Georgiev коментарите са изтрити и е забранено да се коментира? ОМГ, свобода на словото? ВТФ, демокрация? ЛОЛ, обективност? Или е някой от младежкия ГЕРБ и е неприкосновен?

182

Анонимен

преди 4 години

Борисов влиза под кожата на Урсула както бай Тошо под тази на Брежнев добри дни чакат България, ние ще даваме плодове и зеленчуци на ЕС, а те ще ни дават петрол,газ и оръжия за отбрана.

181

реалист

преди 4 години

Боко е пътник , въпреки че малкото му пожарникарско мозъче не иска да го проумее.Краят на последния диктатор в Европа идва.Въпрос на време е да последва съдбата на всички диктатори.

180

ганьо

преди 4 години

сития не вярва на гладния

179

с.Ешексики

преди 4 години

Последна дyпкa на кaвaлa по всичко,тя ще ми говори за просперитет!

178

Анонимен

преди 4 години

Какво ли е шефът на ЕК да ти се подмазва?

177

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да говорите Борисов е направил много за България и Европа и ще продължава да прави бъдещия шеф на ЕК на крака му идва.

176

Анонимен

преди 4 години

Госин Борисов, тия холандски рози тук ли ги произвеждате? А доматите и краставиците за Шопската салата?