112

Анонимен

преди 4 години

Като този на снимката по време на турско робство са изглеждали предатели,който се предали Левски ,Ботев и другите наши герои. Също и като него са изглеждали и предателите ,които по турско са издевателствали на сънародницте си и са донасяли на турците. Еднакво презирани са и от наши и от чужди,най-лоша порода хора!

111

1

преди 4 години

До КОНСТИТУЦИЯ на РЪБъЖилището е жилище, когато е законно!

110

Гост

преди 4 години

Ще съдят като им се разрешява.Я им затегни кранчето да видим.Били унизени и т.н.Ами живей според законите и никой няма да те изселва или събаря катуна.Няма как да си правят махали къде им хрумне и всички да ги търпим защото видиш ли щели да съдят.Като ги натоваря на самолета и право у Страсбург да си ги настанят там.

109

yrtyr

преди 4 години

БМХ за БХК!БХК = антиБългари!

108

Замислен

преди 4 години

Този, не го ли биха преди време на улицата? За тоя на снимката говоря.

107

Анонимен

преди 4 години

Значи могат да пребиват български военен,могат да изнасилват,могат да ограбват и убиват нещастни и бедни самотни хора по селата, спират където си поискат да живеят,могат да крадат и да безчинстват и били...дискриминирани!!! Край на помощи и детски надбавки и заедно с БХК в трудови лагери завинаги!!!

106

Анонимен

преди 4 години

Съдят ни щото тоя път не са им платили за кой да гласуват преди местните избори, а още изплащат джиповете.

105

Анонимен

преди 4 години

БХК Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКА КЛОАКА

104

Анонимен

преди 4 години

До 111Така ли и с какво този етнос допринася за общото благо, че не иска да работи, не иска на се учи, че не иска да се интегрира и тнт и тнт........

103

Astarot

преди 4 години

@113Колко българи е защитил БХК? Абсолютно официално: 0На молба за съдействие по един казус, на мой познат му е отговорено, че се занимават само с проблеми на малцинствата.Така че, нито е "български", нито е "хелзинкски". Освен, ако не си ги натоварят на влаковите композиции и да си ги закарат в Хелзинки...

102

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Това не е техен дом ,а място където са спряли катуна и са се установили на индиански. бивак

101

Анонимен

преди 4 години

"С това дело,ганчофците трябва да разберат,че България е родина и на други етноси."То кротките и интелегентните ганчофци почти всички се изнесоха.Останаха по-простоватите и нетърпеливите, а те бият много лошо. Както върви - скоро ще е.

100

Анонимен

преди 4 години

Трябва да ни осъдят. Държавата не си спазва законите. Нямат право да ограничават движението на хората още по-малкото да ги гонят от домовете им без съдебно решение, а те ги изгониха за 1 ден. Заслужаваме да ни глобяват, защото сме гласували за тези управници. Общината е била длъжна да направи каквото трябва, най-обикновени фургони можеше да купи и да ги настани. Като не си вършат работата ще плащаме, а не бай *** да иска спазване на закона, ама само от другите.

99

Анонимен

преди 4 години

Този кога ще бъде проверен от НАП, откъде се финансира и кога ще излезе справка колко българи е защитил, водената от него НПО.

98

sgt Hale

преди 4 години

Ако да спазваш закона е дискриминация, целокупното населени трябва да съди наред.

97

1

преди 4 години

С това дело,ганчофците трябва да разберат,че България е родина и на други етноси.

96

Анонимен

преди 4 години

Хе, успех с делата )))Страсбург ще ги отсвири, първо трябва тука да се произнесат всички инстанции. БХК пак си прави антиреклама, не че има нужда де...

95

бай х

преди 4 години

значи имат пари да водят дела , а нямат пари да си купят земя .....

94

Анонимен

преди 4 години

КОЙ още търпи тая организация?КОЙ?

93

Анонимен

преди 4 години

Кънев вземи ги у вас бе брат ми ! Стига само прави пари на техен гръб!