18

Опа

преди 4 години

Начина е *** спират в градовете да влизат коли с двг по-голям от 1.5 и 100кс а в центура само електрички и ти с тоя в8 ако ще и в12 си купи го карай из селските поляни и автоматично ще се подредят нещата.

17

Енвайрънментъл

преди 4 години

Проблемът е, че българите не са енвайрънментъл и не карата колелета и тротинетки, а българите требе да станат енвайрънмемтъл и да карат тротинетки и велисипед, вече има тротинетки като на запад, на запад са енвайрънменъл и карат тритинетки и купуват тесли и хибриди а българите карат стари дизели.

16

Анонимен

преди 4 години

Аве само Великобритания ли има на таа Планета ..............хахаа смешен сайт сте

15

Ужс!

преди 4 години

Веднъж вкусили свободата, няма да се откажем от колите. Майнaтa им на еколозите! Има 2-3 млрд китайци, които замърсяват повече от целия останал свят. Пускайте им десетина ядрени бомби и ще спасите природата!

14

Анонимен

преди 4 години

В Германия се произвеждат автомобили толкова много колкото население има цялата Планета Земя , и какво сега да закрият BMW Mercedes VW ли хахахаааааа.......... никога няма да стане , забравете теа глупости тука копирани от тоа или оня сайт

13

Повторно проучване

преди 4 години

.... НИЩО не може вече да спаси природата . Няма бъдеще . Човешката история навлезе в периода си на УПАДЪК . Няколко века на бавно и мъчително разложение преди окончателно да изчезне заедно със огромна част от животинските и растителни видове имали нещастието да обитават Земята .На Земята ще са и нужни хилядолетия за да се възстанови поне частично а унищожените видове никога повече няма да се появят отново . .... защото само с приказки и имитиране на дейност природа не се спасява .

12

Ужс!

преди 4 години

Не са виновни автомобилите. Бройката на хората е голяма.... а някои искат да насърчават раждаемостта.

11

Анонимен

преди 4 години

Проблема е множащото се население на Африка и Азия, придружено с масово изсичане. Водата намалява на същия принцип с 10 деца талибана заключва 1 кубик вода за 60-70 години. Следващо поколение 10*10 100 кубика извън природата. Следващо 1000 кубика и тн. Трябва контрол на размножаването, изцяло спиране на социалните, смъртни присъди, иначе този ген унищожава природата.

10

Анонимен

преди 4 години

Какъв е тоа при това копиран FAKE NEWS беВ Германия семейства притежават 3 до 4 коли , проблема е че са зависими от колата защото някои Работни места са далече от Автобусни спирки и влакове , тоест няма кола за предвижване няма и работа

9

Анонимен

преди 4 години

Ами като се замислите, това ще стане рано или късно. Намаляване на ресурсите, замърсяване, криза в научните изследвания Кой се возил - возил.

8

Lord Of The Walk

преди 4 години

Сетиха се. Да спират и гражданските полети. БМВ, Мерцедес, Ауди, Порше и Ролс Ройс да се ориентират към производство на велосипеди.

7

Анонимен

преди 4 години

Проблема не е в природата . Проблема е в породата.

6

Анонимен

преди 4 години

Отказвам се от личния автомобил.От утре почвам да карам чужди. Баааахахаха.

5

Анонимен

преди 4 години

Китайските мърлячи са проблема я на тях да им се наложат еко норми и продукцията им ще стане непродаваема ...

4

Бау

преди 4 години

Подозирам ще има нещо като автоматизиран транспорт тип такси без шофьори. Когато ти потрябва, викаш и идва и му казваш къде да ходи. Ще се плаща като данък. Няма да сме живи, когато стане обаче ... Няма да е скоро.

3

Анонимен

преди 4 години

Ще си карам V8-ка до апокалипсис. Така и така всички ще измрем, важното е приживе да си направиш кефа и да вземеш максимума от тоя скапан /особено в България/ живот.

2

Ужс!

преди 4 години

Kолите общи, жените общи...Абе... Комунизъм

1

Анонимен

преди 4 години

Това е бъдещето.Всички коли ще са общи и ще се карат от спътници.Няма да има клаксони,компютрите не се вживат като безсмъртни диви селяни!Колите ще са на ток и газ.