15

Иван

преди 4 години

Файда от пенсионери няма, само ядът и ***!

14

Анонимен

преди 4 години

До Коне с капаци сте!Това не е вярно!Не може да работиш в България а да се осигуряваш в чужбина. По закон трябва да издържаш родното фалирало НОИ и ако искаш, може да отбиеш едни 5% от вноската в УПФ.Ако можеше работниците да избират вместо НОИ, паневропейска схема за пенсионно осигуряване, бай *** щеше отдавна да е изпищял на умрело с тоя над 50% дефицит в НОИ и сега.

13

Да го ду* бедните...

преди 4 години

Мързеливци, дето цял живот са си клатили краката на държавна заплата по разни министерства, банки и партийни явки сега вземат 7-8 пъти по голяма пенсия от хора които буквално са се скъсали от работа и цял живот са карали на мизерна заплата за да могат тия трътеи във власта да ходят по банкети и командировки . Не е правилно, но бачкаторите от простолюдието с бездействието си са позволили това да се случи . Щом отговора на тази несправедливост е само някаква тъжна въздишка и тихо мърморене ...

12

Пенция

преди 4 години

Партийни и комсомолски секретари, военни и ченгета, чиновници и разни други, които цял живот са си клатили ... краката и нищо не са работили преди 1989, сега взимат най-високи пенсии.Сегашните "професионални" политици и държавни чиновници - също.А останалите - дгд.

11

Митко

преди 4 години

До Дядо СоциВсеки месеж внасям близо хиляди лева осигуровки. Нормален служител съм в частна фирма без връзки и т.н. Не че ще доживея до пенсия, но защо някой трябва да ми я ограничава, ако все пак имам късмета да я получавам? Сам си плащам осигуровките ...

10

Без коментар

преди 4 години

"През миналата година пенсионерите са били 2 158 000. От тях 672 174 са взимали минималната пенсия от 207,60 лв. Още 390 хил. души са били с доход до 250 лв."

9

Анонимен

преди 4 години

1 милион пенсионер с под 250 лева... ъхъммм...

8

Анонимен

преди 4 години

300 души напускат всеки ден Бг заради беднотията , мрз и пенсиите . и не само заради това .

7

Браво ГЕРБ !

преди 4 години

Научихте пенсионерите да не ядат......

6

Нено екоминистъра

преди 4 години

С тоя мръсен въздух, дето съм ви осигурил, нема да до чакате нито максимална нито минимална пенсия!

5

Дядо Соци

преди 4 години

Тавана на пенсиите трябва да се намали. Ние не сме Гърция. Тези дето изреждате не са правили внаски от собствения си джоб , а ги е правила държавата.Един пирон не са забили миз.ерн.иците.

4

Минко

преди 4 години

Ала-бала -четива за наивници ! Хора с 47 години стаж вземат 320 лв. пенсия ,тия тук ще ми говорят ,че пенсиите били най малко 900 лв. Какви банкери сънувате преди 1989 г. ,че ни давате примери с тях ?СЕГАШНИТЕ ВЗЕМАТ 40 ПЪТИ ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА И ПРЕМИЕРА И НЯМА КОЙ ДА ГИ СПРЕ.

3

до 2

преди 4 години

До Анонименне са му я изчислявали, погледнали са му в червеното куфарче, значи - ПОЛУЧАВАЛ е човека!

2

Анонимен

преди 4 години

Този пенсионер не е взимал такава заплата, как пък му я изчислихте.

1

Само ГЕРБ

преди 4 години

Българската пенсия е по-висока от руската минимална заплата. Слава на Борисов.