138

Анонимен

преди 4 години

Да даде 3 Триполи има долара и е готов :)

137

Анонимен

преди 4 години

До 157Да и какво, като сме за колонизма?Айде стига с глупости! Ако Дания не им давала ... всичко, щяха да са умрели от глад.И това с коя е Дания ... Ами коя е Англия, че да има този огромен остров? Коя е Русия, че да владее най-голямата територия ? Осъзнаваш ли, колко нелепо и кръчмаро-просташки звучиш, в жалките си опити, да се покажеш, като разбирач?

136

Анонимен

преди 4 години

Всички които защитават Дания са ЗА колониализма!Големите ,Велики държави като Великобритания,Франция,Испания се отказаха от колонийте си,оставиха си стратегически от военна точка малки островчета.Коя е Дания ,та да властва над най-голямият остров на Земята?60% от населението на острова са колонисти!Гренландия е в С.Америка и трябва да бъде самостоятелна или към САЩ.

135

@_@

преди 4 години

Как си съставят разкази медиите всеки ден:-Какво да измислим днес?- Нещо за политика!?- Путин, Русия....- А не. Него утре. Днес ще е Тръмп и Ким,защото се срещат редовно а пък и трябва две новини за двамата които са отделни но са за единият и другият в тяхната абсурдна светлина.

134

Solar Power

преди 4 години

До 190: Ей така и не разбрахте,че САЩ не могат да си печатат долари ей така както и когато искат. Тръмп ако можеше щеше да напечата за да отслаби долара и да тръгне износа. Отново пиша за невежите..... Частната банка ФЕД може да печата долари. Тя печата нови долари само ако някой изтегли кредит. Тоест САЩ трябва да изтеглят кредит и ще им напечатат долари. Е някой ден ще трябва да го връщат. И не ми говори да вържат нещата за златото защото и там имаш нужда от лекция.

133

човек

преди 4 години

До: номер 196Забавното е че нищо не се е променило.В САЩ продължават да се вливат мозъци от цял свят - винаги е било така, и сега е така, и така ще бъде.Така е поради една много проста причина - развита икономика, богата държава с ясни закони предлагаща сигурност и добро възнаграждение за "мозъците".А иначе, прав си за нормалните хора. Винаги е било така, и сега не е по-различно, нормалните хора се ужасяват при мисълта да се сравнят с нeнopмaлнитe американци.Не говоря за "мозъците".

132

Една добра идея

преди 4 години

Ако нещо ще се продава,то най-добре е да има търг с явно наддаване.Мисля че Путин ще даде повече от Тръмп.

131

Ха-ха

преди 4 години

Принц датски:"Да продадеш или да не продадеш-това е въпросът!"

130

Анонимен

преди 4 години

До човек А никой не му пука за ракията ти. Природа си имат в САЩ. Тук е въпросът че Гроймламдия е стратегическа локация с много ресурси.

129

Анонимен

преди 4 години

193А при теб инцидент ли имаше, или просто си се роди *** без чувство за хумор?

128

Анонимен

преди 4 години

Забавното е как идеята да станат американци е кошмар за нормалните хора от развитите страни.Доста неща се промениха за 20 години. Не че САЩ стана много по-зле, но изпъкнаха наяве недостатъците им. А страните от 3тия свят станаха почти годни за живеене и започна обратното изтичане на мозъци. Вече в САЩ мигирират не умини и способни, а отчаяни и безпреспективни.

127

човек

преди 4 години

Ми да купи България вместо Гренландия!Повече на далавера ще бъде - красива природа, национални традиции, вино и ракия, шопска салата, ръченици и хора, 100 каба гайди свирят!За какво му е пустата Гренландия?Тук ще стане като Швейцария!

126

Анонимен

преди 4 години

САЩ, 1917 - Ще купим 400 кв.км площ от Дания, защото е на острови, който са 50 пъти по-близо до нас, Дания не го иска, защото са огромна икономическа тежест за нея, ще се разберем, да си имаме безвизов режим. Цената - 0.5 млрд долара (сметнато с инфлацията)Тръмп, 2019 - Дания, дайте ми 2200000 кв .км остров с незнайни количество природни залежи, за едно пакетче Орио...

125

Анонимен

преди 4 години

"Труман е предложил 100 милиона долара"РубльоФ, не 100 милиона долара а 100 милиона долара в злато.

124

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не се опитвайте да го лепвате на Тръмп, САЩ от над 100 години искат да сложат алчната си ръчичка върху Гренландия заради ресурсите и стратегическото й военно значение, даже имат авиобаза в момента там. Вашингтон е правил две предложения, последно Труман е предложил 100 милиона долара за да я купи, но и тогава датчаните го отсвирват.

123

Анонимен

преди 4 години

Може би "Сьорен Есперсен" не знае, че Калифорния има по-голям БВП от руслямдия.

122

Анонимен

преди 4 години

Тръмп нищо не може да купи, откакто управлява инфлацията расте с 5% годишно, заплатите с под 2%, дори и да печатат вече започва и това да не им върши работа, а производството във всички фабрики общо е спаднало с 5%. Това е резултата, гласуват за луд педофил, получават откачен да ги излага още повече. Честито. Честито и на нас. ТАЙВАН е пред подписване на сделка за 8 млрд. за закупуване на 66 Ф16 блок 70. Повтарям за неразбралите: Тайван Ф16 бл 70 66 бр 8 млрд, 108 танка за 2млрд (NYT 16/8/19)

121

Анонимен

преди 4 години

"Може би трябва да купим Калифорния" каза в петък Сьорен Есперсен, член на датския парламент.

120

Анонимен

преди 4 години

"Тръмп може и да иска да купи България."Само трябва да обещае на Тиквата някой друг милиард в офшорката и Баце ще му я даде безплатно, като авиобазите.

119

Анонимен

преди 4 години

Ако там управляваха българи , Гренландия отдавна щеше да бъде не продадена, а дадена на САЩ под формата на - ,,земя за съвместно ползване'' !