77

Анонимен

преди 4 години

Айде-айде ... не е, каквото беше през 99-а ...

76

Анонимен

преди 4 години

До До 81Ми стой си в България и яж банани, какво толкова се вълнуваш за Русия, нали си щастлив с бананите!

75

Анонимен

преди 4 години

Ех, пък ние тук в членката на ЕС и НАТО и американска патньорка България си купихме и даже вече платихме за осем модерни 50 годишни американски самолети за 4 милиарда долара които нашите патньори ще ни доставят някъде 2030 година като построят завода и като построят самолетите, еееех!

74

Анонимен

преди 4 години

РУСИЯ Е ВЕЛИКА СТРАНА .

73

До 81

преди 4 години

Добре си ми е в България.... А вие руските ***, кога ще се изнасяте за Сибир

72

До 74

преди 4 години

1100 лева искаш да кажеш! Я погледни колко милиона получават минималната заплата от 280лева?

71

Анонимен

преди 4 години

До До 74А ти що не ходиш в САЩ, там нали е много яко? Впрочем какво става с визите за САЩ трябват ли още визи за САЩ? САЩ нали имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи. САЩ спазват ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори.

70

До 78 и 79

преди 4 години

Ген. Решетников - няма ли по-пресни опорки бе?Тези се изтъркаха

69

Анонимен

преди 4 години

Ех, тя затова бългаската министърка на туризма ходи да се моли в Москва за руски туристо с 29 хил рубли заплата, защото без техните 29 хил рубли заплата които харчат на черноморието много българи щяха да гладуват, еееех...

68

Анонимен

преди 4 години

ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ НАПРОТИВ ТОЧНО ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ РУСИЯ ОТНОВО СТАНА ВЕЛИКА СИЛА ВЯРВАЩА НА ПОЛИТИЦИТЕ СИ ЗА РАЗЛИКА ОТ БЪЛГАРИЯ.АСЕН АГОВ Е ПРОДА...НА АВЕРИКАНСКА ПОДЛО...А.

67

Ех, 74...

преди 4 години

Медианната заплата в Русия е 27 000 рубли, т.е. половината работещи получават толкова или по-малко. Стига пробутвали демагогията на руската "статистика". Но даже тя отчита постоянен спад на реалните доходи вече шеста година - въпреки "растящите" заплати. А в здравеопазването и образованието са на нашето мрачно дередже отпреди десетина години - 10-15% от служителите в тях получават по-малко от минималната заплата.

66

До 74

преди 4 години

Тва... звездите ти го говорят товарищБий си камшиците за Просия... Там те чакат с хляб и солИли те е страх... Да не те оглозгат някъде?

65

Анонимен

преди 4 години

Средната заплата в Русия е 75 хил рубли, над 1100 долара, безработицата е под 4%, заплатите постоянно се увеличават. В членакта на ЕС и НАТО и американската парнтньорка България средната заплата е 400 долара, но повечето работят за 250 долара, ако изобщо има работа, извън София безработицата стига до 65% в някои региони и мизерията е оскотяваща.

64

Анонимен

преди 4 години

Тесла размаза Просия... Нефта няма на кой да продават... Глада тепърва идва

63

Анонимен

преди 4 години

Малко го биха преди време... Момчето тогава не знаело, че тоя *** Агов е депутат и го отупа набързо, щото пак се правеше на отворко...

62

До 69

преди 4 години

За Руските Алкохолици - България е запада... И то с право!

61

До 64

преди 4 години

А палатковия лагер.... От желаещи руски визи, кога ще го махате? Да не тръгнат зарази

60

Анонимен

преди 4 години

Русия няма намерение да премахва визите за членове не ЕС, но българскта министърка на туризма ходи на крака в Москва да се моли за руски туристи и да обещава безплатни визи по облечкен режим на руски туристи защото без тях много българи в членката на ЕС и НАТО и американска патньорка няма да имат с какво да си купуват банани и ще им се наложи да мият улиците или да просят в Германия ако искат да ядата банани.

59

ivailo

преди 4 години

Агов пак е бил в делириум, и е дрънкал щуротии...

58

МРЗ(Мин.раб.запл.)

преди 4 години

МРЗ в България е 560лв = 280 ?МРЗ в Русия е 11163 рубли = 152 ?