91

ПРОПУСК!

преди 4 години

НЕ СТЕ ПОСОЧИЛИ НАЙ-ВАЖНАТА ХАРАКТЕРИСТИКА - САМАЛЕТИТЕ СА ПЪЛЕН АВТОМАТИК! САМИ СИ ПАДАТ!))):ПРОТИВ СЪМ КУПУВАНЕТО НА Ф16 ПРИ ТАКЪВ ВРАГ))):

90

Факт

преди 4 години

Не заблуждавайте хората, по-голямата част от тези самолети не са в състояние да летят а се използват като донори за части.Годни да летят са около 400 самолета общо. За сравнение Израел имат 300 самолета в летящо състояние.

89

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 4 години

С-400 трепе всичко в радиус от 400 км и височина до 60 км.Новите С-500 трепят всичко в космоса, тъй че Западните психопати ако се разбеснеят отгоре, Вовата ги унищожава като мухи. Никакви кръстачки невидимки не играят. Пред руския радар и Мелания Тръмп е гола.

88

Анонимен

преди 4 години

аман с тая русия бе всичките ви международни новини за русия! не ни интересува, дайте за белия свят!

87

Анонимен

преди 4 години

Абе в ракетите е играта вече бе спрете с тези самолети.Руснаците в ракетите са номер 1!

86

Анонимен

преди 4 години

В руските мрежи се говори, че падналия руски Буревестник е бил управляван от пилот-камикадзе. Е, уж е имал катапулт но дори и на него му е било ясно че си купува еднопосочен билет. С последни сили човека е насочил ракетата в залива иначе ракетата е щяла да падне върху Архангелск.

85

Fool

преди 4 години

99 Анонимен:Така и не разбрах защо ф-35 го продават Щатите за разлика от ф-22 който и до днес се оперира само от тях, макар и по-стар.

84

Анонимен

преди 4 години

Интересно във статията не се споменава никъде, че ще произвеждат Су-57 и МиГ-35.

83

Анонимен

преди 4 години

НАСА в момента плаща скъпо и прескъпо услугите на Роскомос, защото американците нямат надеждни космически ракети (не бройте Мъск, Мъск е частник, дъже не е чист американец) та това е доста показателно колко "назад" са руснаците. Турците пък май ще предпочетат Су-35 пред F-35, а турците 1: са тарикати и няма да се прецакат 2: разбират от военни дела.

82

Анонимен

преди 4 години

Добре , че купихме новите ф-16. , за да можем да се защитим от руската агресия.

81

Пенсионер-Атлантик

преди 4 години

Стар *** виц.Навремето японците купуват руски хеликоптер на части. Сглобяват го но се оказва, че това всъщност е парен локомотив. Обаждат се на руснаците и оттам им казват, трябва малко да го изпилите и ще стане на хеликоптер.Вица звучи много по-добре на руски.

80

Fool

преди 4 години

До 91 Ст***м***т:Я ни разкажи как ще ни продаде Русия експериментален самолет на половин цена? Тази оферта може само да я сънуват руските троловете. Нито една от страните притежаващи 5-то поколение самолети не ги продават и няма да го продават. Отиди на училище и вземи учи, вместо да пишеш тъпотий!

79

до Изберател

преди 4 години

Пиша от Германия, разбирам те напълно и се съгласявам с теб. Доколко измислените т.н. "Европейски Ценности" са само едни празни думи се вижда от решението Фолксваген да инвестира в Турция, а не в България - член на ЕС. Да припомня, че провинция Долна Саксония има 25% участие във VW , но мин.-председателят Вайл предпочита Турция, което потвърждава ЛИЦЕМЕРНАТА политика на Германия и ЕС спрямо България.

78

Да, бе да

преди 4 години

До Отслужил Е и? Имаше един чифт дънки и две блузки и като ходеше на море си носеше салама и доматите в багажника, нали? Затова е имало пари за армията.

77

Анонимен

преди 4 години

A минималната месечна заплата в Русия - сто долара. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА. В нормалните държави толкова вземат за работен ден. :)

76

Анонимен

преди 4 години

Ето как става - вземаш един стар МиГ-29, слагаш му в два цветни дисплея в от Али Баба, една нова боя и хоп става МиГ-35.

75

Отслужил

преди 4 години

БНА 1989 година:150,000 души активен персонал300 изтребителяПВО, С-300, С-75 Двина2000 танка, предимно Т-55Извод: Бяхме регионална сила, със сдържаща функция докато дойде Големия брат от Изток и помогне. Никога не сме можели да победим сами Турция.

74

Анонимен

преди 4 години

до избирателЗначи ако ти правиш разлика между ГЕРБ,БСП,ДПС и т.н.тогава няма какво да говорим.Всичките са БКП.Други няма!

73

Ст@м@т

преди 4 години

Защо никой не пише за предложението да закупим 24броя СУ-57 (очевадно превъзхождащ ф-16 - разработен 70-те години и ф-35-първи полет 2006) на половин цена + завод за ремонт + лиценз за ремонт на съшите тези самолети купени от други държави? Ама какво ли питам :)

72

Анонимен

преди 4 години

До избирателДРУГАРЮ, ТИ СКОРО ЩЕ ИСКАШ И ДА ТЕ ЦИТИРАМЕ ХАХАХА