62

Боби

преди 4 години

До АнонименНай-обикновен руски ***.Пак и отново за Анонимните - ако бях *** под името Анонимен[ :-) ] щях да си изтропам опорките и да ида да си пия коктейла. А вие си спорете сами със себеси и паникьосвайте тези дето четат форума

61

ПРОСТ и ПРОСТИ

преди 4 години

Това за случаите на родени бебета с две глави в Северозападна България е истина.И аз съм съвременник на събитията. Дори тогава имаше публикувани снимки по вестниците.Но после темата се обяви за табу и медиите замлъкнаха.Естествено, че родените след 2000 година, каквито са повечето пишещи тук няма как да го знаят.Те си мислят, че Светът започва и свършва с Полуграмотника от Банкя.

60

Боби

преди 4 години

До АнонименХей бобЧо.....престани да копираш/пишеш едни и същи неща под различни статии.......Копирах го за да н е го пиша по няколко пъти а и двете статии са свързани

59

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 68И *** не е. Най-обикновен руски ***.

58

Боби

преди 4 години

До Анонимен"За тебе почивен ден няма ли бре?"Как да пропусна любимата си тема? На всичкото отгоре в Казармата са ме обучавали на точно това. А във форума се пишат такива врели некипели че нямам думи.

57

Анонимен

преди 4 години

Хей бобЧо.....престани да копираш/пишеш едни и същи неща под различни статии.......Та последно, какъФ си......химик, ракетчик, летец, моряк........или просто ваатник?

56

Анонимен

преди 4 години

Да по коментарите си личи че АМтроловете са хората без образование с нисък социален статус предимно от малцинствата.

55

Анонимен

преди 4 години

В руския Гулаг като ти кажат, че са загинали 5 души, значи са най-малко 50 !

54

Анонимен

преди 4 години

До БобиЗа тебе почивен ден няма ли бре?

53

Боби

преди 4 години

"Ваатника боби е на амбразурата опять."Не УМНИКО аз съм ОЗ от Химически войски и това съм го училИ просто се опитвам разни ПАНИКьОРИ да им налея малко здрав разум в главатаЕто да вземем видеото с 200микроРенгена/ч1. не се мери във затворено помещение на открито на 1.5м височина и на 150м от сгради2. и аз с изотопен източник мога да ти докарам и 1000микро ренгена/ч като поставя таблетката под датчикадори да е 200микроРенгена/ч трябват ти 1 000 000ч за да стане опасно за хора

52

Анонимен

преди 4 години

На Путин "токите" гърмят !Така е от край време в империята на Злото !

51

Боби

преди 4 години

Ядрения двигател на Путин не е издържал на форсирането и е гръмнал.Ако е Изотопен източник(Да пак вид ядрен реактор) той работи постоянно на относителните 100% мощност от момента в който се произведе до края на живота си.Ако е по-комплексен реактор дори за реактивен двигател Буревесник пак се излагаш - няма такова нещо форсиране - ядрените реактори работят безопасно само на 0 и 100%

50

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 44 Еее , ти ни скри шапките ,бе. Ба си лъжеца.

49

Боби

преди 4 години

"Най-накрая алкашитеСи признаха, че става въпрос за взривен ядрен двигател на Буреввстник."Не умнико не ЕКСПЕРТЕ да беше прочел по-внимателно текста"Изотопен източник на енергия" за реактивен двигателИзотопния източник на енергия представлява парче метал което в течение на години излъчра радиация и топлина. Последната се превръща в ел енергия по ефекта на пелтие/ЗЕЕБЕК. С такъв реактор летят Американските сонди Вояджер.

48

Тодор

преди 4 години

До 51Така е, това не го твърдя аз, а западни експерти. Построиха го почти за същото време, за което Фандъкова не можа да сложи едни пикливи плочки на Графа.

47

Анонимен

преди 4 години

До 46-давай,пиши си,всички сме съгласни с теб...само спокойно!И да не забравиш на обед да пиеш от синичките хапченца 2!Просто да сме спокойни всички..та какво казваше?Извънземни..разбира се че си ги видял!Само спокойно..и да пиеш 2,чу ли?

46

Анонимен

преди 4 години

До Тодор"Кримски мост, който е последна дума на техниката"Бахахаха ок :)

45

Саманта Габриел

преди 4 години

Просто АМтроловете газ пикаят. Срещу фактите не могат да поставят нищо смислено освен обиди които са признак на ниско възпитание и култура. Безспорен факт е че всички неуспели по време на социализма да се реализират са станали дисиденти тогава а сега плюят по форумите.

44

Тодор

преди 4 години

До Анонимен 36. Сега доходите в Русия са пет пъти по-високи отколкото при Елцин. Само виж построения Кримски мост, който е последна дума на техниката! При Елцин дори не можеха да платят заплати на хората! Ти го знаеш това, но се правиш на улав!

43

Мунчо

преди 4 години

Тука гледам има некви чуденки ядрен двигател ли е бил тоя дека е гръмнал. Ние сме работиле с по-груба и проста техника, ама четеме внимателно - "изотопни източници на захранване". Щото за да фръкне ракетата, требе да има реактивна струя, рийш ли. Значи требе и да почне паленето на горивото. Не става с батарийки от магазино, оти они се спихват и са маломощни. Ей за туй са тия изотопни източници. А ядренио двигател в ракета е голема мъчнотия и нещо не ми се верва да е както го разправяше Путин.