11

софиянец

преди 4 години

И ние в кооперацията имахме един такъв дето всеки ден ни пращаше куфарджии, ама му видяхме сметката. На общо събрание решихме, че не сме съгласни да има "хотел" във входа, пуснахме жалба до общината и той се разкара.

10

айде сега

преди 4 години

Ами ако хазяина го продаде,и тогава ли туристите ще са виновни!?

9

Анонимен

преди 4 години

Airbnb поредното дело на алчните програмисти които заради печалби искат да изхвърлят хора на улицата.Програмистите са алчни и искат да изкарват пари от въздуха само с писане на кодове и нефелни интернети. И българските и те са такива.

8

Анонимен

преди 4 години

Интересно как чужд имот бил нечий дом, че и с претенции. Да се хванат на истинска работа, да теглят кредит и да си направят свой. Ето заради такива, които не можеш да ги помръднеш собственика правилно се е захванал с АирБНБ - за да има свободата да се разпорежда със собствеността си по всяко време.

7

Анонимен

преди 4 години

Очеводно центровете на туристическите градове ще се превръщат в квартири под наем.Местните, които са под наем ще се изнасят в предградията или в по-малки околни градчета.Интереса клати феса. Просто интернет и AirBnb отвориха ниша, която преди не съществуваше.

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1. Логично е, тъй като в Лондон и Париж не са останали кореняци, на които да им пука за техните родни градове. Всеки, който е пътувил до Париж и Лондон, знае точно колко истински французи и англичани живеят там !

5

Анонимен

преди 4 години

airBnb - поредният враг на некадърните комунисти. Ако не беше airBnb щяха да имат евтини квартири в разни красиви курортни дестинации.Ама сега ще им се налага да работят за жилището си като всеки нормален човек.

4

Анонимен

преди 4 години

Не е на добре...

3

Анонимен

преди 4 години

Баси и нахалните - те за 14 години не могат да изкарат и съберат пари да си купят дори едно мизерно СОБСТВЕНО студио, седнали да разправят как по ТЯХНАТА улица щели да се разхождат разни непознати туристи. Ами тя улицата не е ваша, бе бо клуци такива.А освен това туристите, които идват си плащат наемите и туристическите такси и имат пълното право да се разхождат по улицата, която е ОБЩЕСТВЕНА.

2

Човек

преди 4 години

Нерегулиран капитализъм, какво да го правиш. Човешката алчност е способна на всичко за още някоя стотинка.

1

Анонимен

преди 4 години

Интересно как от Аирбнб-то се оплакват само испанците. Всяка седмица цъфва по някоя статия от Барселона, Мадрид, Валенсия или Малага, които обясняват колко лош е масовия туризъм. Как пък веднъж лондончани, парижани или виенчани не се оплакаха, ми е интересно.