188

Анонимен

преди 4 години

аз съм на 48 и имам образование, получено през комунизма. Тогава ни учеха да мислим логично и аналитично, за да отграничаваме истината от лъжата. Така разбрахме лъжата на комунизма. Обаче разбираме и далеч по-голямата лъжа на капитализма. Затова днес капиталистите учат младите да не мислят, и да работят с лозунги, че комунистите са лоши. И да гласуват за най-вредната за РОДИНАТА ПАРТИЯ герб. мръсни капиталисти, алчни долни и смрадливи душевни отпадъци. Стопиха народа на България.

187

муспи

преди 4 години

Приличния вид на социализма се дължеше на качествата на Тодор Живков, В Румъния, Югославия беше мизерия като сега.

186

Един полу-грамотен

преди 4 години

Един полу-неграмотен печатар (Тодор Живков) управлява България повече от 36 години с помощта на СССР и БКП като през 1989г. остави България с 15 милиарда долара външен дълг и на икономическото дъно в пълна разруха и недоимък. Да ни е честито другари...! Слава богу и СССР и БКП и печатарят вече ги няма...

185

ДИКТАТУРА НА МЕДИИТЕ

преди 4 години

Според евростат управлението на Станишев по почти всички показатели е по-добро от това на трите мандата на ГЕРБ взети заедно.СПОРЕД ФАЛШИВИТЕ МЕДИИ В БЪЛГАРИЯ, ДО ЕДНА СОБСТВЕНОСТ НА ГРУПИРОВКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ОЛИГАРСИ ОБАЧЕ, ИМЕННО УДОБНОТО ИМ УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ Е ПО-ДОБРО ОТ ТОВА НА БСП.Пр комунизма никой не си позволяваше толкова да изопачава новините. Пишеше се и за усдпехите на капиталистическите икономики. Не се правеше пропаганда като тук срещу НВенецуела и Корея например, а,цензурист?

184

До 188

преди 4 години

Смесваш техника със софтуер.САЩ наистина са водещи в производството на компютри и софтуер, но това не означава, че и в другите държави нищо не се е правило, вкл. и в България.

183

Анонимен

преди 4 години

Панелка за 17 000 лева продадена за 70 000 евра!Я си направете изводите сами!

182

Анонимен

преди 4 години

При комунизма България изпрати в космоса космонавт преди Франция. А сега къде го българският космонавт? Купувайте фките и се радвайте че ви продават отпадъците си.

181

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАбе западен из мекяр, какво ми сравняваш България при комунизма с Франция. Франция е империя, обрала цял свят, победителка във Втората световна война, а България селска страна, сателит на немската алчност, победена, до 1982 година плащала РЕПАРАЦИИ на Гърция и Югославия за безчинствата на Борис Немския Шпионин там... И въпреки това направила ЧУДЕСА. Разбра ли кир-так? Без бездомни, без безработни, без лентяи както тебе, била Франция на олимпиадите по медали най-редовно.

180

Анонимен

преди 4 години

При комунизма цензурата беше нищо в сравнение със сегашните фалшиви новини, които се представят по сайтове и телевизии. Днес за една дупка на пътя се пишат книги и полемики а за измрелите от свръх доза наркотици ПЪЛНО МЕДИЙНО ЗАТЪМНЕНИЕ. Следователно тогава свободата на словото бе по-голяма.

179

Анонимен

преди 4 години

Свободна и независима България от ислямско-протестантските окупатори.https://youtube/watch?v=Ak7W7mz2hLk

178

Анонимен

преди 4 години

Големият проблем преди 1989 година в София беше жилището, но в крайна сметка всеки по един или друг начин се сдобиваше със самостоятелно жилище. Аз самият се сдобих с седемгодишна двустайна панелка от 68 квадрата през 1985 година, която малко след това закупих за 17200 лева със заем от банката. Преди 3 години я продадох за 70000 евро.

177

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 181Конкорд е правен в края на 60-те, а по него време тук сме правили само компоти, но не и компютри. През 1981 правим клонинг на 8-битов Епъл 1, на който нямаме почти никакъв софтуер, а в САЩ Юникс е измислен още през 1970, малко след това Интернет, след това графични работни станции и т.н.

176

Анонимен

преди 4 години

Ще дойде времето българският народ ще започне да чупи ръчичките на геевете, които сеят зарази тук...и...болестите ще изчезнат. Особено като лабораторната разработка африканската чума - в Африка с два щама а тук с ...19.

175

Анонимен

преди 4 години

германия е проклятието в историята на България от Освобождението до днес. За всички злини с мнооого редки изключения е виновна тя. Радващото е, че Германия, държавата която искаше да изтреби целия свят, скоро няма да има немци в нея.Затва и немската партия герб-турци все повече се турцизира.

174

До 176

преди 4 години

Къде е имало такива супермаркети по времето на соца?Да не би да си на под 20 години? Супермаркети се появиха доста късно в България - през 70-те години, като през 1975-та те са вече около 100. В тях се продаваха всички хранителни продукти без риба, плодове и зеленчуци, които обикновено се продаваха в отделни магазини до супермаркетите. Продаваха се и алкохолни и безалкохолни напитки, бира, разни нехранителни стоки и т.н.

173

Анонимен

преди 4 години

Ако България не е колония, ние спокойно можем днес да имаме доходи като в Дания, Швейцария. Но сме колония и купуваме като индианците мънистата на запада и ги плащаме със злато - умни младежи - роби, златни залежи, качествени храни. Получаваме мъниста - смрадливо 20 годишно замразено свинско, пробутвано като охладено, гарнирано с чума по родните диви и домашни прасета. Разбира се това е НАПЪЛНО СЛУЧАЙНО СПОРЕД ЗАСПАЛАТА НИ ДЪРЖАВА. Догодина коя болест ще се внесе? НАПЪЛНО СЛУЧАЙНО, А ОКУПАТО

172

Тодар Правешки

преди 4 години

Абе левелерите, нали точно Луканов и ЦК на БКП, тоест Партията направи преврат и свали Аятолах Тодор Живков с подкрепата на СССР, и после ни обясни, че сме свободни и че вече сме демокрация. А понеже бяхме мнооого напред като стандарт, въведоха купонна система щото нямаше нищо по магазините.А, да, имаше и режим на тока като бонус.

171

Анонимен

преди 4 години

аз си продадох комунистическия апартамент от 110 квадрата, закупен за 4000 лева за 115 000 евро. Да живее инфлацията на капитализма и нека габровския томиславов гербест кир-так който го купи от мен да плаща огромния си кредит от 90 000 евро цял живот. Скоро партия ГЕРБ няма да има на власт, и ще требе да се учи на труд и ще види цялата прелест на гербавото управление, но като човек извън трапезата...

170

Анонимен

преди 4 години

За телефонитеЗа вторият телефон ми се обдаи техник от БТК, ако искам по-бързо да си платя, но аз му отказах и казах, че ще си чакам. На другият ден ми прокараха телефона. Доста ядове имах с БТК покрай телефоните и почерпих, когато напълно се отвързах от БТК през 2007-*** година. Дуплексните телефони станаха проблем, когато се появи интернет след 2000-та година и то през телефона. Като зависне единият абонат в интернет, другият с часове не може да се докопа до телефона.

169

Анонимен

преди 4 години

До ФранкоффоньВъпрос: Би ли живял в гетата където живеят черните, мароканците, алжирците и тунезийците във Франция и би ли пращал децата си на училище с тях? Ако имаше 16 годишна дъщеря би ли я пускал да се разхожда сама по черните квартали в широк Париж или в Марсилия? Всяко нещо си има цена на този Свят. В името на икономическия ръст западът направи някои неща, които може би бяха грешка. Никоя крайност не е хубава. Нито източната нито западната, нито лявата нито дясната.