97

Братство славянам

преди 4 години

До Тодар ПравешкиЯвно си деполитизиран, а и историята ти се губи. На 5 части България бе разделена не от Русия, а от обединената коалиция срещу нея и българите на Берлинския конгрес. И Украйна е руска земя, част от руския народ, там където е первата руска д/ва. Укропските фашисти избиват руснаци и изгориха 50 невинно човека е Одеса. Лебералният и демократичен Запад мълчи обаче, Тодаре?! През 2008 г. не РФ, а Грузия нападна руските миротворци в Осетия. Да дърпаш Мечката за опашката не е хубаво)

96

Анонимен

преди 4 години

Къде са тръгнали тия мухлясали британски смешници да се завират между шамарите на големите. Все едно някой ги брои за фактор. Държава плюнкa на един "Ярс" точно. Ще хвърчат и кралици и перуки и гейове и какви ли не други.

95

Анонимен

преди 4 години

то индианците да не си поискат обратно териториите, че тогава янките трябва да напускат континента и кой от къде е

94

Лили Барута

преди 4 години

Едно време се говореше че ако се съюзят Япония с нейните технологии и с многочислената китайска армия САЩ отиват на кино. Сега вече и малка Северна Корея е голяма заплаха. А ако Руснака си поиска обратно Аляска ще стане яко смешно а и Мексиканците имат и то с право териториални претенции...Японците никога няма да забравят атомните бомбардировки и че Хавайте са им откраднати от Америка...

93

Светът срещу Русия

преди 4 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

92

Анонимен

преди 4 години

Върви се към открит военен конфликт между САЩ и Запада от една страна и Русия, Китай, Иран, СК евентуално Турция от друга. По всичко личи, че този път янките и техните съюзници няма да са победители.

91

Тодар Правешки

преди 4 години

Може, може.Но пък според справка на РСФСР, само с гладомора комунистите избиват 7 милиона съветски граждани. Избитите по други параграфи не се броят. Само "великият кормчия" Мао има повече кръв по ръцете от Сталин Пол Пот е аматьор 2 милиона.Коя капиталистическа държава е избила подобно количество свои граждани бе дрогаре?

90

Анонимен

преди 4 години

Абе Правешки, що не ходиш да правиш тухли от кал в Правец, заеми твоята напираща енергия с нещо полезно и приятно за теб и хората и те, ще ти бъдат благодарни.

89

Тодар Правешки

преди 4 години

Истината, дрогаре и дрогарки е, че любимата ви Матушка е суровинен придатък за останалия свят. И продължава по стара традиция да се бори за мир. И в Сирия, Венецуела, Луганск, Донецк се бори за мир.По времето на НАЙ-СПРАВЕДЛИВИЯ СТРОЙ се бореше за мир и в Конго, ЧАД, Ангола, Етиопия Йемен...

88

Тодар Правешки

преди 4 години

До БобиЗначи казваш, че СССР навлязло в Афганистан заради Иран?По тази логика след като Турция инсталира С-400, ние трябва да навлезем в Гърция, така ли?????Баси простотията!

87

Анонимен

преди 4 години

Не трябва да разрешаваме да превърнат България в американска ракетна площадка, сигурен съм, че "краставите и инфантилните", пардон "красивите и интелигентните" дето протестираха срещу АЕЦ "Белене", че облъчването било нещо страшно, сега най-яростно ще защитават оръжейното използване на атома, но българският народ ще е против.

86

За картата

преди 4 години

Това е истината, Ели. Благодаря ти че, я сподели с всички.

85

Боби

преди 4 години

До Тодар ПравешкиНещо за Размисъл Правешки"И в Афганистан десет години се бореше за мир"САЩ е много повече от 10 години в Афганистан, Страната стана основен износител на опиати. И черешката на тортата Пентагона обяви че в Афганистан ще раположи от новите ракети със среден обсег на действие срещу РФПП Една от причините СССР да влезе в Афганистан беше Шаха на ИРАН подписал със САЩ на територията на ИРАН да има САЩ ядрени ракети насочени срещу СССРНо Шаха междувременно го свалиха Алатоясите

84

Тодар Правешки

преди 4 години

Брей, това психолевите сте страшни.Алоу, ЗКПЧ-то, я прочети какво е значението на "москал". Защо цитираш само единия вариант, при това по-късния, а не първия, от времето на Паисий? *** така са ви учили навремето - една истина останалото полуистини и лъжи!

83

Ели

преди 4 години

Пък сега гледам една карта - англоезична, ето какво пише:Ленин 1922 г. подарява на О краина -Одеса, Николаев, Херсон,Запорожие, Донец, Луганск области.Сталин подарява 1939 - 1945 г. - Лвов, Закарпатие, Черновицка и Ивано Фр. области.Хрушчов Подарява 1954 - Крим!Ади сега стига подаръци.О краина 1654 е Днепро и Киро области, само 2 области.По-спокойно с териториите, не искате с Русия, връщайте подареното.Забравете за Русия на предателя Горбачов и веселяка Елцин.Купонът свърши.

82

Анонимен

преди 4 години

Тук изглежда е сборището на моносексуалният потенциално отдаден на своя пол русофоб. Представяйки се за няколко човека едновременно пише коментари, които толкова ясно личат заради ограничения речников запас, че са дело на един и същи човек, че май е единствения, който си вярва.

81

Тодар Правешки

преди 4 години

ХахахаТо и Хитлерова Германия така създаде инцидента на границата с Полша през 1939 година. Германски затворници, преоблечени в полски униформи..От първи клас ни набиваха в главите, че СССР се бори за мир. И в Афганистан десет години се бореше за мир, и през 1940 срещу Финландия се бореше за мир...И сега наследницата на обозе почившия СССР Русия се бори за мир...

80

Ели

преди 4 години

един си яде вратовръзката и инициира нападание над мирно население, после откриха на местопрестъплението англоезични паспорти? На кого ли ще да са били?Хапващият вратовръзки го търсят за престъпления в Украйна, и Грузия, и разреши създаването на биолаборатории в Грузия - финансирани от Пентагона, за една нощ починаха 30 грузинци, причина смърт: неизвестна!разкри се, че дронове със заразени насекоми са разпръсквали Африканска чума.Докладът е от бивш премиер на Грузия 300 стр. доклади на САЩ

79

Боби

преди 4 години

До Тодар Правешки"откъснаха част от православна Украйна, които всеки ден убиват украински войници повече от 4-ри години ли ще слушаме?"Тодоре кога станаха проблемите със Донбас знаеш ли?След Маймунарника пърдон Майдана Украинските Олигарси вкараха във цялата страна своите Частни НАЦ БАТИ(Национални Батальони но реално са НЕОНАЦИСКИ Батальони) които иззеха местната власт и биеха(най-малко) всеки протестиращСлед 6 месеца ТЕРОР Донбас се хвана за оръжиетоКиев вкара Армията(антиконституционно)

78

Анонимен

преди 4 години

Ха..хаа...иранците приземиха един свръхсекретен невидим самолет още преди около пет години. Скоро свалих друг невидим свръхмодерен самолет, който струва 300 милиона. Задържаха няколко танкера и то английски, въпреки че има английски военни кораби там. Изобщо не е добре да се *** с персите