30

Кирил

преди 4 години

За дългия винаги и единствено са имали значение само парите.от чалгаджийство стана милионер,сега е надушил голямата пара в партията която прави.балъци ще се намерят предостатъчно

29

Анонимен

преди 4 години

Дългия е анти но има представителен вид, не говори като бабаит а много граматически правилно и подбрано, но населението е изпростяло и необразовано и вижда себе си в лицето на хора като Борисов който ги олицетворява, за Трифонов ще гласуват маса хора които по-принцип не ходят да гласуват и десните които нямат за кого, като добавим и доста нискоинтелигентни които симпатизират на стила на пеене на Трифонов може да удари едни 30 % от раз или да избухне като царя и направо да е първи след вота !

28

Анонимен

преди 4 години

*** г-жо ,ми не е хубаво *** - Корупция, кражби за Милиарди, Тоталитаризъм , послушни простаци/чки поставени на важни позиции, феотдализъм по места .Няма осъден политик,олигарх, Няма връщане на накрадени Милиарди .Ограбването и разпродаването на държавата продължава и тн тн

27

Георги Илиев Митев

преди 4 години

П-Е Е КАТО ДЯДО СИ МИЛ. ПРЕПЪНАТ В ГОРАТА ВЪРВИ ПО ТРЕВАТА. П-Е Е ПРИЗНАТ АКТИВИСТ: ТУРИСТ, КОМУНИСТ, СОЦИАЛИСТ. ДОКТОР НА ТОТАЛИТАРНИТЕ НАУКИ.НЕ Е КАТО НЯКОИ НЕУКИ. ЗА ВСЕКИ ПРОБЛЕМ ЩЕ РЕШИ КОЯ ПАРТИЯ НЕ ГРЕШИ. НЕГОВИТЕ УЧЕНИЦИ ВЕЧЕ СА В РЕДИЦИ. ТЕ ПРОБЛЕМИТЕ СИ ГИ РЕШАВАТ С ПЕСЕНТА НА ВИТОШАРА:"САМО ОТ СПОРТИСТ В ПЛАНИНАТА ТИ ЩЕ СЕ СПАСИШ, ЗАЩОТО ДОЛУ Е ПОЛИЦИЯ ГОРЕ Е МИЛИЦИЯ И НАВСЯКЪДЕ Е АВИАЦИЯ БЕЗ КОМУНИКАЦИЯ".

26

Lan

преди 4 години

E, така или иначе смешковци управляват, не виждам защо да не е професионален шоумен...Тъжна история.

25

Анонимен

преди 4 години

Някои пак искат да пуснат клоун по време на изборите ***, како.Жорж Ганчев се износи, най-младите дори не го знаят кой е. Затова решиха да заложат на Слави. Все ще отклонят някой и друг процент гласове в четвъртаглуха линия.Това е целта.

24

Анонимен

преди 4 години

Мирише ми на гербав страх!

23

Анонимен

преди 4 години

Силно уплашения човек често за да си вдъхне кураж, си повтаря че опасността не е толкова голяма, че той самия е силен и ще се справи. Като че ли точно това правят в момента герберите - уплашени са и си вдъхват кураж, повтаряйки си, че партията на Слави е нещо незначително.

22

Анонимен

преди 4 години

Из политическа декларация на партия "Нема такава държава":"България е свободна страна, но българските граждани не са свободни. Страната ни е в плен на своеобразна политическа плутокрация.Политическата класа грубо и демонстративно пренебрегва желанията на хората, грижейки се единствено за своето облагодетелствуване и де факто безцеремонно се изправя срещу собствения си народ.Партийната аристокрация е теглила една дебела разделителна линия между себе си и българите."

21

Анонимен

преди 4 години

Засега ще гласувам за Слави. Ако до изборите се появи партия, чиято програма е пребиване на гербавите разбойници с камъни, ще гласувам за нея!

20

Анонимен

преди 4 години

Един политолог, за да поддържа известен авторитет на професионалист, трябва да бъде умерен. Тази дама е толкова пристрастна, че олеква професионално - какъв е смисълът да я слушаш, когато предварително знаеш, че от устата й ще излезе същото, което би казал Цветанов, докато водеше кампаниите на ГЕРБ.

19

Анонимен

преди 4 години

Мислех, че Слави ще има достатъчно подкрепа на изборите и без моя глас, но щом Румяна Коларова твърди че няма да е така, ще отида да пусна един глас за Слави да го подкрепя.

18

Анонимен

преди 4 години

Политолозите не анализират, те манипулират. Винаги, когато такива като тази, ви говорят, мислете за целите, които тя преследва. Тя не ви обяснява факти от политическия живот, а се опитва да ви внушава кой от политическите субекти е добър и кой лош. В случая ви разправя приказката за лошия гологлав вълк Слави, и добрата банкянска червена пожарникарска шапчица.

17

Анонимен

преди 4 години

милички колкото лаете срещу Славчо толкова му вдигате рейтинга, продължавайте и ще го усетите

16

Анонимен

преди 4 години

Сега ще се мобилизират всичките политолози на властта да доказват на електората, че няма защо да гласуват за Слави, щото тоя политически проект бил изчерпан още преди да се появи, щото името било обида за българите, щото бил шоумен и не ставал за политик, щото с политиката искал да се спаси от фалита, щото бил чалгаджия и каквото друго им хрумне. Важното е да ви внушат, че не трябва да гласувате за него, че ще си пропилеете гласа, че трябва да гласувате за някоя утвъррдена партия - разбирай ГЕРБ

15

Анонимен

преди 4 години

Слави е много ***, което го прави изключително симпатичен за едни 80% от народонаселението.

14

Анонимен

преди 4 години

Не се оставяйте да бъдете манипулирани от такива като тази и ония големия математик дето незнае как да раздели на две магарета сламата. Няма да е само тази ще бъдат врегнати още магарета да обясняват как гласа ни ще отиде на вятъра. Не за първи път се впрягат дърти пребоядисани комунисти да ни обясняват че водата е мокра. От 30 години такива като тази ни казват колко е хубава демоникрацията и колко хубаво си живуркаме с 200 лв. пенсия и как светлото бъдеще е било наблизо зад вратата в кюшето.

13

Анонимен

преди 4 години

Борисов е пуснал платените си бабички да правят заклинания по студията и да прогонят гологлавите зли сили от политиката.

12

Анонимен

преди 4 години

Придворната политоложка на Борисов се опитва всячески да омаловажи появата на партията на Слави. Просто се страхуват и се опитват да прогонят страха като си повтарят че не съществува опасност от партията на Слави, надявайки се, че като го повтарят много пъти ще се превърне в истина. Само че ако насреща имате бяла мечка и затворите очи и си повтаряте "няма бяла мечка", мечката няма да изчезне, по-скоро ще ви изяде.

11

избирател

преди 4 години

Тази платена лелка/баба,че дрънка глупости,дрънка ги!Проблема е,че ГЕРБ си печатат бюлетините предварително,както знаем.....