56

Анонимен

преди 4 години

Крим е руски свикнаха ли вече ?

55

джо

преди 4 години

Пак плямпаме глупости.Руснаците са направили плаваща АЕЦ. Трябва им, направили са АЕЦ и ще я използват. Като толкова са загрижени *** и Гринпийс, защо не се противопоставят за новите Американски самолетоносачи. Може би те ще се задвижват с вятърни платна или ще имат слънчеви панели. За какви Москвичи говорим, какви Мерцедеси. Аман от глупотевини.

54

Анонимен

преди 4 години

Могат правят.А тия дето не могат,само плюят.Това по-скоро е реклама,от колкото значим проект.Става дума превъзходство в технологията.И за търговска марка.Разбира се и все пак на ескимосите да им върши работа.Тия са най-руснаци от руснаците,нищо,че им са дръпнати очите.Севрния път фактически ще отвори пътя на Китай към всички континентии ще им даде възможност да намалят времето за доставки и цените на стоките си.Ескимосите ще имат най-голяма полза.

53

Анонимен

преди 4 години

До ЖМоля, обясни как се ос**аш с Гълфстрийм?

52

до 60

преди 4 години

тв украинците и Сорос Запарошките да си гледат, москвичи има още и даянат по на 40 лазарника. Тоя ток дето ползваш у вас сигурно е от уестингхаус турбини....и АЕЦ

51

гого

преди 4 години

зелената мафия гриййнпийс нещо ***. Кой ли ги бръсне тези клошари.

50

Анонимен

преди 4 години

Няма да спрат тея комплексари да правят бели. Всеки ден събират пари за болни тука от рак 30 годишни хора... Абсолютни ненормалниции

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен58Така де.Ние сме първобитни, примитивни и прозрачни.Пък тебе като те гледам какъв су умен и красив, направо ти завиждам.

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен49Кой ти каза, че средната руска заплата е 300000 рубли?Решетников на инструктажа ли?

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен52Ние сме *** и прозрачни.Пък ти си умен и красив.

46

Зозо

преди 4 години

До Анонимен300000 рубли ама годишно. Някакъв плачеше на Путин как се гледа семейство с 12000 рубли заплата на живата връзка

45

Анонимен

преди 4 години

.ните руснаци ще заразят целия свят с радиация.

44

Анонимен

преди 4 години

Поредната *** манипулация от вас всичко каквото е направено в Русия е безполезно и опасно ,ако беше направено с Америка щеше да е най-великата електроцентрала на света Толкова сте *** и прозрачни

43

Зозо

преди 4 години

Уааахахахааааааа, това е поредния руски паметник на глупостта. Не, нимоа ..... търкалям се от смях :))))))))))))))))))))))))Накрая пак ще има голямо руско осиране :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

42

Gorskio

преди 4 години

45 Братле, патроните в чернобил случайно да са били руснаци? Не виновна Русия или Украйна, даже не са виновни хората, а самия строй и принципите на общуване между хората заради строя.

41

Анонимен

преди 4 години

До невероятно,но факт!Руснаците винаги са ограбвали Украйна.И на гладомор ги подложиха.И си служеха с тях като щит при ВСВ.

40

Ж

преди 4 години

Тези какво реват, че било опасно? Ос.раха се с Фукушима и мълчат, ос.раха се с Гълфстрийм и пак мълчат? Защо ли? Ротшилд ли им плати или Сорос? Русия им била виновна, че ги гепи диарията от тъпотий!

39

Молодци

преди 4 години

10 години са строили платформа с мощност 70 МW !

38

невероятно,но факт!

преди 4 години

Вижте какво става от 20 г. насам в Украйна и ще стане ясно ,защо аварията стана в Чернобил ,а не някъде другаде в СССР !?Аварията в Чернобил е илюстрация на най-лошите черти на т.н.украинци - безотговорност,самонадеяност,съчетана с некомпетентност,фанатична убеденост в собствената си непогрешимост!?Никой не е идеален,в т.ч. и руснаците,и те си имат трески за дялане,но сега разликите са отчетливи!Всъщност и руснаците си имат достатъчно *** и затова един Путин не им стига!?

37

Анонимен

преди 4 години

Когато децата им започнат да заминават за русия, а не за америка, тогава ще повярвам на изкуфелите селски русофили колко била велика русия.Нали така бе waffen SS?