556

Анонимен

преди 4 години

Ако обещае,че който е бил във властта тези 30 години ще бъде осъден,вкаран в затвора за 30 години и конфискувано имуществото му и парите, ще гласувам за него!Да върнат всичко откраднато и да лежат!

555

Анонимен

преди 4 години

Уморих се да избирам и все да са същите.Този път няма да гласувам да видя какво ще направи и ако ми харесва тогава.

554

До 594

преди 4 години

А Вие откъде сте сигурен, че ще го направи?Аз на мечти и копнежи не вярвам.Ак доде да ми подпише едно договорче, заверено нотариално, ще си помисля, ама много дълго ще си помисля.Всъщност не ме интересува, на този народ 30 г. му се изреждаха дащни на обещания политици и .... нищо.Дет пишеше един САЩ посланник в едно грами " много са дащни и отляво, и отдясно в БГ".Димек гъвкави и съгласни, подобно на леките жени, само че нашите се продават без пари, за едно погалване по бедъра.

553

Анонимен

преди 4 години

Избираме Слави и почваме да строим нови затвори за гepбepacтите със специален режим!

552

анонимен

преди 4 години

Избирайте го и да ви закрива!!!И без това няма държава и народ, няква територия..колония

551

Анонимен

преди 4 години

Колко е отвратен българският народ от цялата политическа класа ,тези 30 г. бяха позор за всички участици в политиката ,тази тяхна алчност ,тази злоба към собственият си народ и единствената им цел да лапат ,да лапат , да си избират най-големите некадърници ,които да ги подкрепят сега се чете по тези коментари. Народа е готов да се хване за сламката и ще избере Слави колкото и да *** всички досегашни лапачи не защото е по-добър а за да се отърват от всички които бяха на власт ! Наказанието за

550

Анонимен

преди 4 години

Да то не е целта да изберем което магаре ни сложат,а това което ще върши работа.Ясно е,че ГЕРБ се уядоха и трябва смяна.Ясно е и,че има явна схема за слагане на власт на известни избираеми магарета,последен пример Англия и преди нея Украина.Въпроса е дали ще се появи и друг или ще слушкаме пак задкулисието.Е не ви ли писна все по-малкото зло да избирате?И дали е по-малкото зло или така ви се насажда?

549

Анонимен

преди 4 години

Няма нужда да дава заявка, че ще вкара мутрите на топло. Просто трябва да го направи.

548

Анонимен

преди 4 години

Слави е българския Доналд Тръмп! Американеца зададе темпото, сега е време и ние в България да започнем да изхвърляме бoклyка!

547

Ми то

преди 4 години

Докат доде Славчо на власт, то народ нема да остана, всичкото читаво ще е избягало от БГ.А с пенсионери и мутри, и чалгари държава не се управлява.Не съм чул Славчо да е дал заявка затвор за мутрите, политиците, и виновниците за съсипията в държавата.Нито че ще им отнема апартаментите и хасиендите.Славчо, Славчо ще управляваш пенсии, мутри, чалгаджии и... те така.Българи не останаха в тази държава.

546

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Слаффчо,е най...добрият политики и...икономист,сред...виолистите в България и най...добрият виолист,сред политиците.(платена...обява)

545

se

преди 4 години

Няма логика в името на партията която ще учредява Славчо.Няма да стане ...

544

Анонимен

преди 4 години

Пет пари не давам опитен ли е Слави или не!Депутатите 120,и половината МВР вън!Тогава нещата ще потръгнат!

543

АЗ СКОРПИОНА

преди 4 години

До до ЧалгарияПо откачения ти начин на мислене ми е пределно ясно колко обичаш славченцето. Жалка картинка. Чалгария на куб.

542

Анонимен

преди 4 години

Нека да видим платформата му . Иначе общо взето и магаре да изберем е по добре от ГРОП

541

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЯ стига с тези евтини номера бе алоооо!!!! ГОЛЯМ минус за този славчо.

540

Аз

преди 4 години

Чета,чета и чета...Ей,зорлем ще ме накарате да гласувам за Славиту.

539

Ами да останем с Б.Б

преди 4 години

До к.561: Да не би Пожарникарят да е завършил в Париж или в Лондон? Или Цв.Цв. да е завършил ЮФ на СУ? Борисов, Ив.Гешев, Я.Тодоров, М.Манев и т.н. са възпитаници на Магнаурската школа - Симеоново, Цветанов и там не е успял да се запише, Ц.Цачева задочно е станала юрист, но те командваха и командват БГ, а други си плюят на очите и ги крепят.

538

Анонимен

преди 4 години

До ха-ха-хаЩе се радваме на всеки който изхвърли всички политически акули от политиката ,но това за глада не е истина ,защото тяхната лакомия е толкова голяма че те са готови да посрещнат масрафа и на пра-пра внуците си !Очаквахме ,че Ц.Ц. ще го настигне глада а той се канил да купува радио ,търбухът им беше препълнен !

537

Анонимен

преди 4 години

Слави не бой се народа е с теб , троловете те са жалки слагачи ,некадърници ,целувачи на о *** н и заници !