44

Анонимен

преди 4 години

Данъкоплатците дават по 300 лв от джоба си за некадърността на държавата.

43

1441

преди 4 години

Всички телевизии гърмят-300 лв!Като че ли кюлчета злато ще раздават!А КЪДЕ БЯХА ТИЯ ТЕКЕВИЗИИ,КОГАТО ЗАГРОБВАХА ЖИВИ ЖИВОТНИ?! ГОСПОД НЯМА ДА ПРОСТИ НА НИКОЙ,ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ,И ДЕЦАТА ВИ И ВНУЦИТЕ ВИ!ВСИЧКИ ДА СТЕ ТРИЖДИ ПРОКЛЕТИ!

42

Розата

преди 4 години

НАЙ-ГОЛЯМАТА ЧУМА Е В БАНКЯ! И ЕНИЧАРИТЕ НЕ СА БИЛИ КАТО ТОЯ *** ОТ БАНКЯ .

41

хах

преди 4 години

Поне се опитва човекът. Трябват експерти, ама май нямаме

40

nekoj

преди 4 години

Вчера обясняваха че свинското щяло да поскъпне заради чумата (недостиг на месо). От тук разбирам че ще праснат здрави прасета 'за всеки случай' - значи ще има излишък на свинско???Ама каво се чудя - явно ще поскъпва...

39

Лесовъд

преди 4 години

Бор в задния двор!Това нещо не се спря да раздава чужди пари. Вместо да потърси сметка ЗАЩО при яснота от 2 г за чумата и въпреки Усвоените пари тя е тук.Чумава е държавата и нищо африканско няма в нея, а бай ганьовщина.

38

Розата

преди 4 години

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!НЕМА ТАКЪВ НАРОД-*** ,КАТО НАШИЯ. НАМЕСТО ДА ГИ ИЗМЕТЕМ НИЕ СВИВАМЕ ОПАШКИ И СЕ ПРОДАВАМЕ ЗА 300 ЛЕВА. А ОНЯ МЕТИЛ ОТ БАНКЯ РАЗНАСЯ ЧУМНАТА ЗАРАЗА,НАРЕЧЕНА ГРОБ ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ. ПРАВ Е СЛАВИ -НЕМА ТАКИВА ТЪОУНГЕРИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.

37

Fenasi Kerim

преди 4 години

Не знам с какво пръскат отгоре но доматите ми в двора не става нищо от тях. Тези които са под найлон в парника са добре. Тези под листата на асмата също са добре но имат малко плод понеже е сянка. Но които са на открито направо сякаш си ги опърлил с горелка въпреки че са поливани. Купешките от магазина на вид са перфектни но на вкус не са домати а червени и безвкусни - нещо средно между тиквички и краставички на вкус приличащи на домати.

36

Анонимен

преди 4 години

Гербавата чума е по лошаЗащото ходи по хората 40620

35

Анонимен

преди 4 години

Има нещо много по-страшно от чумата! За 10 г. намали българската нация с 600 000 души!

34

Анонимен

преди 4 години

Малко, но от сърце.

33

Фалит

преди 4 години

И откъде тези 300 лева за убито животно?Значи пак ще се вземат нови и нови държавни борчове докато тоя некадърен пожарникар фалира държавата.

32

бай х

преди 4 години

африканската чума е тропическа болест България се заразява от Румъния, тя от Украйна , тя от Беларус , тя от Литва/Латвия, те от Полша а Полша от къде ??? демократично внесена зараза от отвъдокеанските съюзници и партньори

31

Браво на Правителств

преди 4 години

аз мисля че чумата я донесоха екскурзиантите Деса и Румен.. Те обикаляха много и никаква дезинфекция след завръщане.

30

Анонимен

преди 4 години

Човекът като малък си е гледал едно в Банкя. Знае какво му е било, като го заколят

29

Анонимен

преди 4 години

Няма чума и това ще ви го кажат и ветеринари и горски.Всичко е сценарий и поръчка на началниците

28

1

преди 4 години

Наприказва един куп глупости. Ама електората и свиневъдите как само слушкат хахаха Защо като е незаконно се позволява отглеждането в "задния двор"? Изобщо тази държава освен за "нашите момчета" за другите работи ли? До колкото разбирам ЕС ще даде 75%, а останалите от всички нас за ***-комплексите, а "300 лв. на къща" ще е 100% от всички нас. Абе направо - би било смешно, ако не си в пангара, надявам се скоро да не съм - та да се повеселя и аз малко.

27

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Държавата дава по 300 лв. на двор, а Батко ще прибере доста в неговия двор!

26

Анонимен

преди 4 години

Отде ги копа Борисов тия пари че ги дава ?Ах ха ха ха ха ,ми недей ги дава е Бойко ,гътате им пминака на хората ,пък и да не даваш

25

Анонимен

преди 4 години

До ФинансистСАЩ ако го пуснат,дали наглите немски сороси ще го пуснат? Те са по-бъгнати и зли от сащ.