220

М, да ...

преди 5 години

Ах има слухове, че не е таз фирма /набедената/! Дале е така незнам! Преподавателите в Университета /специалност IT/ от год. са давали пример НАП системата като лоша такава за сигурност! :)) Та явно всеки е могъл да влезе и да си вземе онова дето го интересува! Може би, публигуването /общ. разгласяване на данните на гражданите е престъпление с огромно неблагоприятно значение/, но Кво става в НАП - и системите за сигурност? - всичко по старо му ли? Там нема ли престъпно нехайство! Само питам!

219

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 236Ха вече изплюй тия руснаци от устата си бе ,тука по-малко кадърни ли сме че все Путин и Русия ти са в устата...

218

хах

преди 5 години

То много хубаво това, ама той ли е единствения който е свалял данните през годините. Май единствената грешка която е направил е че се е свързал с медиите

217

Анонимен

преди 5 години

Хващам бас за $100000 че ще изкарат Руснаците виновни. Всъщност сигурно така им е поръчал чичо Сам.

216

Анонимен

преди 5 години

Каква мъка само ,няве са егн-тата на тримата .......Мъка ...кой се интересува от останалите 5 милиона....

215

данъкоплачещ

преди 5 години

СориТдоне, СпириТдоне!Всичко в това цалко подобие на държава е "пунтаМара"!

214

мак

преди 5 години

Не е трябвало да казва, как са видели въвеждането на паролите. Следващият тарикат ще го има предвид. И не ми се вярва, че атаката идва отвън.

213

Анонимен

преди 5 години

До СРСфенСпирам да ти отговарям. Очевидно твоите и на мнозинството от коментиращите тук "знания" в тази сфера липсват или са на елементарно ниво.

212

Анонимен

преди 5 години

Оф, горките тролчета, не знаят вече ко да праят/пишат, много зорна им става работата, хонорарчетата тряа да дигат май

211

Анонимен

преди 5 години

Онази прокурорка с пръскачките стана за смях. В цяла България се майтапят с нея и поставят под съмнение интелектуалното и равнище. впрочем, някой знае ли какъв е успехът от дипломата и? А дипломата на ИОван Гешев от Школата на Държавна сигурност?

210

Анонимен

преди 5 години

Знаете вие, всичко знаете, а "Ало Ваньо" знаете ли кой го каза?

209

Reptile

преди 5 години

Айде спрете! Ясно е, че хекерчо за 3 дни с БОП-джийте си е казал всичко. Не подценявайте тези хора!

208

Reptile

преди 5 години

До СРСФен,Аз изтеглих файла, вместо да гледам снимки. Това са файлове - експорт от таблици - да, но е пълно с файлове с имена на хора - ANI_... DESI_... и т. н. това едвали са таблици.Щом е отварял файл и по лога е хванат, значи е имал директен достъп до машината, е, тогава, за какво му е SQL injection?!

207

СРСфен

преди 5 години

До Анонимен Аз знам защо си губя времето с вас: защото предположенията ви са абсолютно наивни и заслужавате да ви се каже, че е така. Фирма която се занимава с кибер сигурност не прави НЯКОЛКО последователни поредни ГРУБИ грешки. То не бяха, камери които снимат пароли, не бяха мейли на компютър, не бяха файлове направени "другаде", не бяха предположения, че е действал през главата на шефа си (Прокуратурата подържа тезата че Кристиян не го е направил на своя глава). Това е смешно.

206

ВЪПРОС:

преди 5 години

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ МИ КАЖЕ ТОЯ НА СНИМКАТА ЗАЩО ПОЛУЧАВА ЗАПЛАТА?

205

СМЕХХ

преди 5 години

ТВА С ТИЯ ПРЪСКАЧКИ Е ТАКЪВ СМЕХ, ШКУМБАТА НЕ МОИ ГО ИЗМИСЛИ ТВА, ТАЛАНТИ))):

204

Анонимен

преди 5 години

До СРСфенНе знам защо си губя времето да обяснявам. *** (Кристиян) си е мислел, че си е вързал гащите, като е ползвал Tor за анонимизация при "пробива", променил е и датата на създаване на файловете и е изпратил мейла до медиите през mail2tor. Обаче е допуснал грешката да архивира прословутия .lock файл с данните. Отделно за шефа не е ясно дали е знаел за "атаката".

203

БОРИСОВ,

преди 5 години

ВЕДНАГА СЕ ВРЪЩАЙ ОТ СКОПИЕ ДА СПРЕШ ВОДОПРЪСКАЧКИТЕ, НАЛИ СИ ДОКТОР ПО ПОЖАРНИКАРСТВО))):

202

ВЪПРОС:

преди 5 години

НЕУТРАЛИЗИРАХТЕ ЛИ ЖИВОТОЗАСТРАШАВАЩИТЕ ВОДОПРЪСКАЧКИ ПРЕД НС, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ НЯКОЙ ТЕРОР. АКТ))):

201

Анонимен

преди 5 години

Независимо дали има поръчка или НЕ,искам затвор за хакерската фирма и управата и, и оставка на всички шефове на НАП,аз им плащам заплатите,ДМС и осигуровките им,а приходите ми от год.ми данъчни декларации и имотните ми партиди се веят от Биволи и всякакви кравари в НЕТА!